- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Do tego sąsiad jakiś nad nami ma tak głośno tv włączony ze,mam ochotę tam pójść ! W dodatku jakąś msze ogląda.
Nooooo i najlepsZe M. ma katar a wiecie jak to wtedy jest ... Umieralnia
Ale cisza tu dziś...
Olka niewiem gdzie była piekna pogoda bo na pewno Gdańsk ominęła u nas szaro buro i mgła okropna.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
A ja od rana jestem w pozytywnym SZOK-u zadzwoniła do mnie siostra z którą od ponad roku prawie nie utrzymuje kontaktu i pytala czy nie chciała bym kilka worków ciuszków dla małej Hmmmm jak miło,że o mnie pomyślała....
Fakt te ciuszki nie od niej tylko jej koleżanki po bliżniakach jakie ciuszki to nie wiem ale zawsze to coś bo ja z nikąd nie dostaje....kilka jeszcze w ciąży dostalam od siostrzeńca po jego córci ale teraz sie rozszedł ze swoja i już nic nie przywozi a poza tym za daleko mieszka
Ale jestem ciekawa tych ciuszkow...lubię tak przebierać jak jest z czego...to nie moja moda ale pewnie cos wygrzebie...dziewczyna prowadzi jeden z najlepszych blogów modowych w europie a teraz właśnie startuje w konkursie na blog roku maja 4 miejsce więc chyba cos w tych ciuszkach będzie nie moge się doczekać
u nas też wczoraj było pięknie ...spacer był dwugodzinny mała godz spała i dziś od rana słoneczko mocno świeci też na spacer polecimy
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Macie racje z tymi postepami u dzieciaczkow. U nas w ciagu tygodnia tyle sie zmienilo ze az trudno uwierzyc. Sama siada, podnosi sie przy meblach, no i wczoraj sie przemieszcza ale ciezko to nazwac raczkowaniem
Strasznie smiesznie to robi z jedna wyprostowana noga nagralam ja ale nie umiem dodac filmiku
vika super! Koniecznie zrob fotki nowej garderoby tosi.
paninkaale fajnie...tez bym sie gdzies wybrala chocby na weekend.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pospaliśmy do 9 więc super o 6 musiałam małego spryciarza wziąć do siebie normalnie on chyba wyczuwa moment jak eM. już jest w pracy, budzi się i czeka aż go wezmę inaczej ani myśli o spaniu dalszym Tylko się położymy u nas na łóżku to śpi We dwójke jeszcze ok ale jak eMek jest to się gnieździmy
Moje dziecko odkąd zaczęło raczkowanie ma w dupie swoje zabawki woli kable, kapcie i właśnie dorwał skapretkę eMka (na szczęście czysta )
Gdzie jesteście ?
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Noooo iii...zaczyna chodzić przy meblach Kurcze no, a dopiero 2 tyg raczkuje, od kilku dni wstaje przy meblach, wolałabym żeby poczekała jeszcze z chodzeniem bo oczywiście wstaje przy łóżku, bierze sobie pilota w jedną rękę, w drugą mój krem do rąk no i co? i jazda bez trzymanki dobrze, że ląduje na pupie
Z usypianiem masakra, przedwczoraj też nie mogła spać w nocy, wczoraj na wieczór dostała Camilię i spała bez pobudek, czyżby następne zęby...?
U nas też drugi dzień śliczna pogoda, jakbym chciała, żeby już tak do wiosny było
Paninka ja miałam takie uczucie po porodzie, jak kanaliki się napełniały mlekiem, jeśli częściej karmiłaś w szpitalu to może laktacja się bardziej rozruszała?
Ja już nie karmię po nocy, przez kilka dni miałam twardsze piersi, teraz już są miękkie, Zuzka też coraz krócej ciągnie w ciągu dnia, więc wszystko na dobrej drodze
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miki otwiera juz wszystko co mozliwe a najgorzej u tesciow bo nowe szafki,nowe mozliwosci...trzeba za nim wszedzie lazic .
Jednak u nas w domu to wiem mniejwiecej czego sie po nim spodziewac a tu nie bardzo.
Vika ale fajna wiadomosc o tych ciuszkach...moze siostra chciala w ten sposob sie pogodzic? Przeciez nie musiala do ciebie dzwonic...daj znac jak tam ciuszki i jak siostra, bo pewnie ci je sama dowiezie co nie?
Pauluska jesli chodzi o czytanie w necie o AZS to staram sie nie nakrecac...tylko objawy czytalam...i ogladalam foty...i kurde wszystko sie zgadza Najgorsze to swedzenie...Miki ma ,, plame,, na czole i ona go strasznie swedzi,drapie przez sen nawet do krwi babka nam dala zele na zmniejszenie swiadu ....
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Pogoda śliczna.. zimo nie wracaj!!!
U nas nocka w miarę jak wychodziłam o 7 to jeszcze spała.
Z tym weekendem jeszcze nic pewnego... hmm ale jakąś atrakcję trzeba zapewnić na ferie... myślałam o Toruniu albo innym miejscu do zwiedzania ewentualnie Szklarska Poręba
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia co AZS spróbuj Fensitilem ale u nas strasznie wysuszył plamy.
Vika mówisz o Vivi & Oli blogu ? Oj cudnie ubiera mamusia dzieciaki więc na pewno będziesz miała super łupy. Teraz widziałam sesję w markach z górnych półek fajnie dziewczynie nie dość że robi co lubi to na tym zarabia.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
U nas tez cudne sloneczko wiec my po spacerze maly zalicza drzemke
No już mam lekka zalamke moj wogole nie raczkuje jeszcze
A tu juz niektore dzieci zaczynaja chodzic....
Normalnie jestem załamana
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasiu no właśnie od rana zastanawiam sie jak my to zrobimy heheee no chyba nie będzie miala wyjścia jak mi to wszystko przywieżć choc pierwsze lody zostały przełamane u mojego chrześniaka na 18-stce ale to takie no wiadomo jakie
kurczę jakie to dziwne kocham swoją zaborczą siostrę ale nie brakuje mi tego toksycznego kontaktu....całe życie bylam jakby pod nią podlegla a teraz czuję się wolna choć może właśnie o to chodziło by wyjść z tego toksycznego uścisku
a mnie teście nawiedzili wlasnie pojechali,mala po wychuśtaniu poszla spac a ja idę pranie wywieszać na balkoniku tak pięknie a jak mała się obudzi to uciekamy na spacerek
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pauluska masz rację jest troszkę zarozumiała identycznie jak moja siostra.....rzeczywiście robi dużo rzeczy w domu chodzą na rózne kółka artystyczne gdzie tworzą przepiękne rzeczy...moja siorka robi piękności z gliny przeróżne figurki misy wazy,obrazy biżuterię witraże itd. restaurują stare lampy meble itp.naprawdę dużo smaku i gustu w tym wszystkim....Pozazdrościc talentu a co do ubranek sama jestem ciekawa co tam będzie choc nie nastawiam się na jakieś pięknośći...owszem dzieciaki ubiera cudnie ale to nie mój gust ja jestem prostą dziewczynką i niejedno mogę podziwiać u innych ale sama bym tego nie użyła
Kurczę dwoniła do mnie właścicielka mieszkania w sobotę ma przyjechać bo umowa najmu nam sie kończy a ta zaczęła narzekać,że dużo prądu zużywamy nosz kur..... czuję,że będzie chciała podnieść nam czynsz ....jak dla mnie i tak duuuużo płacimy więc to nie wchodzi w grę czuję,że się nie dogadamy i w marcu zostanie nam szukanie kolejnego lokalu..... nie wiem jak wytrzymam w tej niepewności do soboty
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie znalam bloga Vivi i Oli - z ciekawosci podejrzalam i Vikaaa fajjjjneeeee!!!!! Szkoda ze ja nie mam takich znajomosci :'(
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika fajne te dziewczynki i ślicznie ubrane dobre masz znajomości koniecznie się pochwal