BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #342737 przez Elwerka00
Witam drogie kobietki;*

Dzis swieta ;) pewnie spedzacie je radosnie z rodzina ;) i dobrze ;)

Ja cala noc zarwana,no zoladek szwankuje,wymioty itp, wszysttko zmierza ku temu,co bylo w szpitalu... ;( wiec swieta zaliczamy do nie udanych,bo przez nie cale,bede musiala sie przeglodzic i na suchym chlebku. Swietniee... Ale Wam zycze ,aby minely spokojnie ,paaa ;*

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #342740 przez nelka
Elwerka ale spójsz na dobrą stronę tej sytuacji, nam przybędą kolejne kilogramy a ty będziesz miała mniej do zgubienie :blink: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... buziaczki wesołych świąt :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #342749 przez szolrak1
życzonka od Kali:D

życzenia dla dziewczyn gdybyś mogła wstawić ode mnie na forum? ja nie mogę dalej wejść

Zmartwychwstał Pan... Prawdziwie Zmartwychwstał!
radosnych Świąt

www.facebook.com/l/jAQHTnKBeAQH_joGe-EA5.../watch?v=86esuoIivFY Wspólnota Miłości Ukrzyżowanej - Zmartwychwstał Pan www.youtube.com

Zmartwychwstał Pan, i żyje dziś, blaskiem jaśnieje noc Nie umrę, nie, lecz będę żył, Bóg okazał swą ...

12 lata 8 miesiąc temu #342750 przez szolrak1
kochane moje spkojnyc i cudownych świat!!!!!!!!!!!1

elwi misiu uwazaj na siebie!!!

nelus jak zwykle pozytywna!! ściskam was!!!

12 lata 8 miesiąc temu #342752 przez Elwerka00
ahhh jak tam swieta Wam leca? Wyobrazacie sobie ze tylko kilka dni dzieli nas od spotkan z dzidziusiami? ;o

Ja juz zaczynam wstawac,w koncu maluszek doniesiony wiec chyba nie musze juz lezec,jak myslicie?hm ?

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342756 przez nelka
aż trudno w to wszystko uwierzyć, ja to nadale jestem w szoku że jestem w ciąży :silly: hihi a mamy już 8 kwietnia to prawie środek miesiąca i sekundy dzielą nas od poznania na żywo naszych kurczaczków :lol:

Elwerka jeśli doktorek pozwolił już ci wstawać to śmiało możesz tylko za bardzo się nie forsuj i w razie czego licz się z tym że możesz urodzić przed terminem, choć wiemy że dwa tygodnie w tą albo w tamtą to ciągle w terminie- naprawdę nie wiem kto to wymyślił :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #342758 przez Karola1990
u nas święta żarłocznie strasznie :D
jemy i leżymy.
mała ani myśli wychodzić :)

nie dziwię sie jej :P

dokładnie, tylko kilka dni nas dzieli od zobaczenia maluszków ale są to bardzo długie dni.

12 lata 8 miesiąc temu #342766 przez Elwerka00
Nelus,lekarz nic mi nie mowil ze juz moge normalnie funcjonowac,ale mowil ze aby do swiat i potem niech sie dzieje,co chce ;) 3 miesiace lezenia,zeby donosic dzidziusia i juz koniec ;) wytrwalismy ,ahhh nie moge uwierzyc ;) jeszcze tylko ten porod kobietki ;D

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342769 przez szolrak1
od ewuni!!!

Dziekuje za zyczenia :) a te sa dla Ciebie i dziewczyn :)

Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by króliczek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!

Ja nadal nie moge wejsc na forum :( co tam u was slychac, czytam co prawda na mailu ale czasami sie tam gubie. mamy jakas nowa mamuske ? u nas dobrze, mialam teraz dwie nie przespane noce bo Kinia ma jeszcze poprzestawiane, w dzien ladnie spi a w nocy juz jest gorzej ale powoli probuje jej to zmienic. Karmimy sie cycem co tez jest meczace bo bola mnie sutki ale zaciskam zeby i heja do przodu :)
sciskam was mocno i mam nadzieje ze niedlugo bede mogla z wami juz normalnie popisac.
pozdrowionka :)

12 lata 8 miesiąc temu #342770 przez Karola1990
no właśnie ciekawe czy jakiś kurczaczek się wykluwa :)

tak bardzo chcę poznać juz moją małą ;(
czemu ona karze nam tak czekać ?
chyba mam doła że nie chce wyjśc do nas maluszek nasz mały

12 lata 8 miesiąc temu #342774 przez szolrak1
oj tak ;] maluszki chca troszke poczekac sobie:D moj tez tylko amcia i sie bawi;] a czopa nie widac hehe:D

12 lata 8 miesiąc temu #342776 przez nelka
Elwerka ja to jestem mięczakiem więc podziwiam cię że tyle wytrzymałaś te pare godz porodu to będzie przy tym wszystkim pikuś dla ciebie:blink:

cały dzień po za domem i brzuch robi mi się wielki i cały napięty i jest mi ciężko, widocznie nasza córcia wdała się w rodziców i też jest domolubnym kanapowcem :lol:

Karola a do doktorka kiedy idziesz? ile już masz dni po terminie? mój lekarz ostatnio mówił że jak się dzieciątko nie wykluje do 41tc to powinno się już iść do szpitala...

12 lata 8 miesiąc temu #342777 przez Elwerka00
Nelus,mysle ze tez bys dala rade ;*
A porod to nie bedzie pikus bo mam niski prog bolu ;p ale nastawiam sie pozytywnie,bo to pomaga ;D

Szolraczku czopek byc moze wypadl Ci juz,ale nie zauwazylas ;p a nawet jesli nie,to kwestia dni i wypadnie ;D

Wlasnie,Karolciu ile masz po terminie? jesli do 42 tc nie urodzi sie to wtedy musza wywolac.. Chociaz moim zdaniem,takie czekanie jeszcze bardziej kobietke stresuje,i wtedy porod sie przeciaga..

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342778 przez szolrak1
elwi gratulujeeeee:D donoszony maluszek ;] no to teraz juz bez stresuuuuuu wywalczyłas!!!!!!!!!!! cudowne uczucie prawda??:D wiec juz sie nei lekaj:D pieknie;]

moje kolezanki czekały do 42 tyg tak lekarz lakazał i poszły do szpitala:) jedna prawidłowo i zaczeła naraz rodzic a 2 za pozno i malenki sie nałykał zielonych wod wiec chyba bezpieczniej w 41 tc sie udac do szpitala zobaczyc co i jak

troche sie boje porodu mysle o nim cały czas ehh

marze juz o Brunciuuuuuuuuuu

12 lata 8 miesiąc temu #342780 przez szolrak1
elwiczku u mnie sucho jak na saharze od poczatku:D kukam i sprawdzam fes i nic:D soł moze bede jedna z tych ktorym nie wypada wczesniej;]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka