BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #336223 przez kala321
ja biorę taki kombinezonik i kocyk na przykrycie jak będę ze szpitala do samochodu w foteliku niosła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #336230 przez Moniq
patrysiuniusia to normalne że masz obawy, dziwne dgybyś nie miała; dzidzia wywraca świat do góry nogami ale jest to najwspanialsze co może nas spotkać; jak już sięzapoznasz z maluszkiem to wszystko się ułoży, i ani się obejrzysz usłuszysz Mamusiu kocham Cię!

ja planuje na karowej, mam dość blisko i mam fantastyczną lekarkę prowadzącą ciążę stamtąd.

ja zobaczę jaka będzie pogoda i wtedy powiem mężulkowi co ma przynieść, jeśli będzie tak jak teraz to taki kombinezonik tylko nie zimowy a wiosenny a jak się ochłodzi to do tego kocyk.

12 lata 8 miesiąc temu #336235 przez szolrak1
mamy z kalusia podobny termin :) wiec ja tez biore kombinezonik wiosenny i kocyk :D ale fajnie:D z maluszkiem ze szpitala wychodzic jupiiiiiiiii

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336244 przez Karola1990
patrysiu... też się tego boimy czy damy radę.
Ale damy na pewno :)

kala... czasami się tak zdarza że przez wszystkie tyg facet nie pije i jednego dnia łyknie a tu akurat :D ale bym się śmiała :D więc szolraczku nasz kochany... nie ma co się stresować tyle przeszłaś to co tam taki poród.

właśnie spojrzałam na swój suwaczek... jestem w szoku !! wielkim!!
tydzien został. 8 dni... no nie mozliwe!

12 lata 8 miesiąc temu #336255 przez szolrak1
tak jest;] amen

12 lata 8 miesiąc temu #336264 przez Karola1990
ale mi się dziś spać chce...no tragedia.
spałam do 6:30 później od 7:30 do 9 i teraz znów mi się chce.

całe szczęście nie muszę robić obiadu bo mam zupkę z wczoraj :D

12 lata 8 miesiąc temu #336266 przez szolrak1
kazda kobieta sie boi czy podoła czy da rade... wszyscy od nas tego oczekuja i mamy presje... ale potem to ty najlepiej znasz swoje dziecko .... wszystko przychodzi z czasem:D zreszta MOniq jest tu najbardziej doswiadczona:) chyba nei ma kobiety , ktora nie miałaby obaw ;]

12 lata 8 miesiąc temu #336268 przez szolrak1
u mnie na obiad dzisiaj BROWARY w sosie własnym :P:P:P ;];];];]

12 lata 8 miesiąc temu #336269 przez Elwerka00
kurcze kobietki! Ale sie rozpisalyscie ;p

Karola w miejskim nie bylo az tak rewelacyjnie ale ogolem jestem zadowolona,a zdania na jaki kolwiek szpital zawsze sa podzielone,duzo osob miejski mi tez odradzalo,wiec tym nie ma sie co przejmowac,rodz tam gdzie chcesz ;* i jak uwazasz.. ;*

Nelus dziekuje za buziaczki ;* lekarze nic nie mowili kiedy bede rodzic nic,mam sie stawiac tam co tydzien na badania i chyba tak do konca ;p ja moge rodzic,ale dopiero po swietach ;D

Mamusie sie nam rozpakowywuja ;D niesamowite! Zaczelo sie! Aaaaaaaa... !;D ale jestem podniecona ta wiadomoscia ;D

Szorlaczku ;* ojjj z tymi facetami tak to jest ! ;/ ja sie przestalam nimi przejmowac tylko dla maluszka,Ty tez sie nie stresuj kochanie ;* jestem z Toba ;*

aaa noo musimy numerami sie wymienic ,racja to jesli ktos chce moj to napiszcie tu i w prywatnych wam napisze ;*

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336294 przez Karola1990
Lista terminow !! ;D

Iwcia - 3.04 -Karolinka
Ewelinda83 - 4.04 -Kinga
Karola1990 - 5.04 -Ola
Moniq - 7.04 -Ewa
Wiki81 -10.04 -Alicja
kala321 - 14.04 -Patryk
szolrak1 - 16.04 -Bruno
Nelka - 17.04 -Zosia
zora85 - 19.04 -Alan
Karii - 19.04 -Adaś
Elwerka00 - 25.04 -Aleksander
Agata250885-30.04-Leoś

wkleiłam tabelę... chyba były jakieś zmiany więc jak cos to zmieniać :)
Ale szybko nam zleciało a tak niedawno czekałysmy na pierwsze ruchy ... teraz czekamy na pierwsze kupki :D

12 lata 8 miesiąc temu #336303 przez ewelinda83
no wiec mam nie panikowac, czekac i obserwowac ;)
jeju ale jestem podniecona :lol: chodze po mieszkaniu smieje sie i poplakuje pod nosem z tych emocji :)
co dzwonie do Ł to sapnikowany odbiera telefon, pyta czy ma juz przyjezdzac, czy musimy juz jechac do szpitala ( do domu ma 10 min z pracy ) biedactwo chyba jest bardziej zestresowany niz ja :silly:
u nas jakis czas temu doszlismy razem do wniosku, ze nie ma piwkowania bo nie wiemy kiedy bedziemy musieli jechac do szpitala. Ł ratuje sie malym piwkiem :silly: ale cos czuje, ze impreza szykuje mu sie duzaaaaa jak juz corcia sie pojawi :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #336310 przez Karola1990
i super... teraz tylko niech szybko sie wszystko zacznie :D już nie moge się doczekać :D
boisz się troche?
obyś nie musiała tygodnia czekac na rozwinięcie akcji. :D teraz tylko odpoczywaj bo nie lada wysiłek nas czeka.. ja dziś też nie mam zamiaru nic robić specjalnego :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336327 przez ewelinda83
karola boje sie jak ........ pipppppp :ohmy: ale jednoczesnie czuje podniecenie :lol:
mysle ze jak do jutra nic sie nie ruszy, to na wizycie mnie skieruja na wywolanie, wywoluja mi przeciez od kilku tygodni :blink: ciesze sie niezmiernie ze moje malenstwo jest donoszone po tych naszych diagnozach :)

ja zrobie na przerwe obiadowa Ł nalesniki :) jak mi sie uda bo ja do macznych dan to lewa jestem :silly: ale checi mam :laugh:

mamcia przylatuje w czwartek ale bedzie niespodzianka :lol:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336343 przez Karola1990
ciekawe ile jeszcze będziemy musiały czekać.

oby nie długo. ja mam wizytę w piątek. zawsze miałam w środy ale nie będzie mojego lekarza.

ja nie umiem naleśników robić ;(
taka ze mnie kucharka :P

właśnie czytałam trochę o tych skurczach i moge tak mieć jeszcze długo długo tyle że tamte nieregularne dziewczyny miały i raz na godzine a nie co 10 min. :/
może ja jakaś dziwna jestem :)

Nie mam co się nakręcać bez potrzeby. Nie jest wykluczone że mała wyjdzie po terminie. Ale fajnie tak było M stracha narobić. później siedział i się na mnie patrzył jak zaczarowany żeby nic nie przeoczyć :D nawet powieka mu nie mrugała :D

12 lata 8 miesiąc temu #336354 przez ewelinda83
to tak jak ja, u mnie nalesniki zawsze Ł robil :lol: ale mam ochote na nalesnika a Ł przyjezdza na przerwie wiec sprobuje cos tam zrobic :blink:

karola termin masz tak jak ja wiec sie szykuj :blink: ja mam nadzieje ze u mnie to kwestia godzin lub dnia ;) i ze nie bede sie za bardzo meczyc, w planach mam znieczulenie zewnątrzoponowe Epidural - mysle ze nie bedzie przeciwskazan :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka