BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #420817 przez hoborr
ooo ale dużo czytania :ohmy: :silly:

BAsba ale fajowe menu:) Kurcze ja tak się rozochociłam na weselu dobrymi jedzeniami że bym wszystkie te sałatki chętnie spróbowała!!! No iprzyznaję że isę narobiłaś duuuużo!!!

A u nas dziś ciekawy dzień:)

POpłakałam się na USG. Lekarz się ze mnei nabijał. Ale najważneijsze że rośnie jedno zdrowe dziecko:) - no tyle się dało stwierdzić:) I to najważniejsze::)

A w szkole podpisałam umowe na pełny etat:):) No i kaski więcej wpadnie a mam w sumie o 5 godzin więcej niż w zeszłym roku:) No i rozpoczęcie też się udało:) Było kilkaa mam ale nie chciałam zeby wchodziły do klasy - bo się streszowałam - i tak im powiedziałam:) W sumie fajne babeczki:) PO oficjalnych 15 minutkach sam na sam z dzieciaczami zaprosiłąm mamy do klasy i było super:)
Jutro mam na 9:45 i 5 lekcji. WOlałabym mieć na rano i o 1 w domu no ale każda pora ma swoje dobre i złe strony także nie narzekam:L)

Ada padła dizś o 19! A ja myślę w co się jutro ubrać! :S :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #420823 przez martus0707
Iguś chodzi od piątku!!!

Reszta jutro :)

12 lata 3 miesiąc temu #420848 przez masuska
Martuś gratulacje:)

Hoborrku a pokażesz zdjęcie z USG? Plis:) A i również gratuluję:)

Ja jutro do pracy, od 7 do 16:P

12 lata 3 miesiąc temu #421003 przez przyszla_mama
hej lipcoweczki :kiss:

dawno mnie nie bylo, i nawet nie zamierzam sciemniac ze wszystko nadrobilam, nie dalabym rady :P ale chociaz czesc sie udalo :)

u nas za duzo sie nie zmienilo, poza tym ze Arek biega juz jak szalony :) jeszcze zdazaja mu sie upadki i wywrotki, ale jakos zupelnie sie nimi nie przejmuje :)

ja dzisiaj od rana przegladalam i segregowalam ubranka Arka z poczatkow - moja przyjaciolka rodzi pod koniec listopada wiec wyprawka bedzie miala taka ze hoho :) i tak przegladajac az mi sie na wspomnienia zebralo, nie moglam uwierzyc ze to tak niedawno a moj brzdac byl taki malenki.. przylozylam do niego pajacyk 54 - rozboroilo mnie to maksymalnie :)

co jeszcze wiecej to widzialam ze juz zaopatrzone jestescie na zime solidnie, a ja jeszcze nic nie mam! jesli ktoras ma jakis cynk na allegro,i kupowala kombinezonik to bylabym wdzieczna za link. a moze Ty Rika masz kombinezony?
moze po sedond handach sie przelece jeszcze..

Hoborrku - Ada w sukienusi wygladala przeslicznie. Super ze fajna masz klase i ze zwiekszyli ci ilosc godzin. i bardzo sie ciesze ze z dzidziusiem wszystko w porzadku, myslalas juz nad imionami?

Asiu - Mikolaj cudny!

Rika - rewelacja ze wesele tak sie udalo. ale mąż to na kolanach powien cie przepraszac dzien pozniej i z kwiatami! jeszcze sie cofne, bo dawno mnie nie bylo, czytalam o historii z Ola i pieniazkiem - masakra, jak dobrze ze Ty taka opanowana i tak szybko zareagowalas, i ze w ogole Zuzia zobaczyla ze cos nie tak. Cale szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo.. a french Zuzi bezbledny :) a co jeszcze to obrazam sie na Ciebie! jaki czas temu mowilas ze kazdej z osobna odpiszesz na posty - mi nie odpisalas! :)

Rozyczko - super ze zwiekszyli ci ilosc godzin, te kilka godzin w tygodniu to duzo wiecej

basba - i ja goraca dolaczam sie do najlepszych zyczen, dla Ciebie i dzieciaczkow! ale menu podalas.. az zglodnialam :)

Aniu - zdjecie Twojego spiocha przeslodkie ;)

Oposku - planujecie cos z mezem na rocznice?:)

MIŁEGO DNIA :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #421008 przez przyszla_mama
Masuska - a leginsy do ktorych link podalas super sprawa! bardzo ladne i pewnie wygodne. zapisze sobie i kupie takie małemu, tyle ze to chyba widzialam az na 85 sa a Arek niektore ubranka jeszcze na 74 nosi, wiec poczekamu :)

12 lata 3 miesiąc temu #421073 przez Rika
Hej babeczki

Ja nadrobie później.
Nie ogarniam wszystiego, znaczy ogarniam ale ledwo, mąz mnie wkurza a mnie rozłozyło na maksa i choruję :(
A dziewczyny nawet na chwilę się nie litują nade mną :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #421133 przez aga1040
Hej.
Nie mam jakoś weny ostatnio pisać. Jestem jakaś zmęczona, ciągle chce mi się spać i do tego jeszcze @.

Może później was jakoś nadrobie.
Mały ma teraz taki etap że tylko woła mamma i na ręce... wczoraj z tego wszystkiego to śniadanie o 12 dopiero zjadłam. A głowa to mnie tak nawalała, że szok!
Teraz mały śpi. Idę się chyba kimnąć. A jutro może małża na zakupy wyciągne.
Buziolce

12 lata 3 miesiąc temu #421250 przez Rika
Masuska to niedługo na swoje? My wyjeżdżamy za tydzień do Pisza, przychodzą cykliniarze i będą robić, zostało jeszcze pomalować salon i jadalnię i wstawiać meble które prawdopodobnie będą na pod koniec wrzesnia tylko my będziemy musieli trzymac ubrani a w szafie z kartonów od pampersów bo szafa będzie na zamówienie i narazie odkładamy ją na później :D

Masuska wózek wymiata :D

Masuska a legginsy świetne :)

Hoborr i Różyczka to wesołego powrotu do pracy :D

Martus gratuluję :)

Przyszla_mamo witaj :) nie mam kombinezonów niestety :( ale na allegro są fajne już za 50 zł można kupić nowy i dobry :)

Nie odpisałam CI? Hmm dziwne. Ale nawet nie pamiętam :( a o co chodziło?

Mnie dalej rozkłada i już nie mam siły kaszleć,wszystko mnie boli :(

Zuzia została wyróżniona w konkursie :D ale się cieszy mała damula :)

12 lata 3 miesiąc temu #421406 przez hoborr
Dobry!

Rika gratulację dla Zuzi:) A nagroda jakaś jest???P):):)

Przyszła mamo na aazie obstawiamy ..... Areczka:) No tak mi się podobało to imię że nie może mi z głowy wyjść:) A jak dziewczynka to Kornelia. ALe oczywiście to jeszcze się może 100 razy zmienić:)

12 lata 3 miesiąc temu #421523 przez masuska
Wczoraj minęło 3 lata jak spotykamy się z Mężem:)

Hoborrku nie daj się dłużej prosić o fotkę z USG:) Swoją drogą mnie też się bardzo podoba imię Arek:) A jeszcze mam fioła na punkcie Aleksandra, Bogumiły i Feliksy:)

Różyczko jak tam w szkole?

Dziewczyny szukam pomysłu na dobre zimne przekąski na imprezę gdzie nie będzie kuchni ani grilla.

A i jeszcze Piotrek zjadł pierwszy raz jajecznicę z białkiem jajka, no i na popitkę kakao z mlekiem krowim:) A i ma tak sine dziąsła przez nowe zęby, że aż czarne są... Ale zaczyna przesypiać noce więc chyba już lepiej.

12 lata 3 miesiąc temu #421549 przez natimp1
hej laseczki,
nie nadrabiam siły czytać nie mam, -ale basba zapomniałam podziękować za info o maści,
naszczęśie zaczęło sie zagajać wiec nawet do lekarza nie poszłam,

Rika trzymaj się z tym choróbskiem ...
Masuska w kwestii przekąsek, ja standardowo robię mozzarelle z pomidorami, i brzoskwinie nadziewane tuńczykiem , oraz szynkę ze szparagami i serem-ale nie w galarecie... smaczne to bardzo, mozzarela najmniej wykwintna ale zawsze schodzi :)

U nas Jaśko ma ciężki okres, ząbkuje i jest mega marudny, dziś dokupiłam camilie bo chyba najlepiej na niego działa, Ciekawe jak sobie niania daje radę,maż był wczoraj wykończony pobytem z synem- powiedział ze moze być na tacierzyńskim ale jak mu wszystkie ząbki wyjdą:)

Dziś ważny dzień ale napisze wieczorem

Masuska fajnie ze już jesteś....

p.s dziewczyny muszę zawartość szafy wymienić... poszukuje sponsora .... które to się tu chwaliły zwiększoną ilością godzin w pracy :):):)
Anka możesz przemycać zwięrzęce organy dla koleżanki w celach zarobkowych:)

12 lata 3 miesiąc temu #421555 przez masuska
natimp1 napisał:

p.s dziewczyny muszę zawartość szafy wymienić... poszukuje sponsora ....

Ja też, ja też:)

Piotrek też ząbkuje:(

Nati od mozzarelki to ja też zaczynam:) Brzoskwinie nie przejdą niestety. Myślę o parówkach w cieście.

12 lata 3 miesiąc temu #421587 przez natimp1
oj paróweczki dobra rzecz, ale nie będą na ciepło? ta szynka z serem i w środku szparagi też pychotka.. kurde ale głodna jestem :)

no i niestety Rika mnie chyba zaraziła... łapie mnie coś jakieś grypisko, mama spadek formy

12 lata 3 miesiąc temu #421598 przez masuska
Hoborr, pomocy w Hoop:)

12 lata 3 miesiąc temu #421652 przez natimp1
Hobbor- Kornelia ekstra,
ja nie mogę odżałowac Korneliusza, choć Jachu to taki właśnie czasem Jasinek, czasem Jaśko a w nocy Jachu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka