BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 7 miesiąc temu #112024 przez masuska
Hey dziewczyny, coraz więcej świetnych rzeczy:) Body genialne. Jakby był jakiś operator koparki, lub kierowca wywrotki to dla mojego Męża jak znalazł.

Te pościele pokazujecie i się zaczynam gubić, co kolejna to lepsza, ale juz wiem chyba na co sie zdecyduję. Najważniejsza dla mnie jest chyba cena, ale jak bym miała troszkę dopłacić to się nic nie stanie:) Zależy mi żeby w zestawie było:
1. Poszewka na podusię 40 x 60 cm
2. Poszewka na kołderkę 100 x 135 cm
3. Ochraniacz na szczebelki 30 x 180 cm
4. Pościel wypełnienie - podusia 40 x 60 cm
5. Pościel wypełnienie - kołderka 100 x 135 cm
6. Falbanka maskująca 70 x 140 cm
7. Przybornik
8. Rożek z falbanką i kokardą
9. Dodatkowa poszewka na poduszkę 40 x 60 cm
10. Prześcieradełko z gumką na materacyk 70 x 140 cm

Taki zestaw mi odpowiada. Zastanawiam się ciągle nad moskitierą, ale jak coś to znalazłam sobie taką
allegro.pl/moskitiera-moskitiery-na-lozk...tka-i1576116574.html a teraz się zastanawiam co z ta alergią, bo ja osobiście mam, ale boję się głównie o Piotrusia. Much u nas nie ma na piętrze, więc nie byłaby konieczna.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #112026 przez hoborr
Green może się sprężę! Mąż mnie molestuje że on nie będzie w stanie kupić czegokolwiek jak ja już będę w szpitalu i mi każe kupować!

A macie dziewczyny kocyki dla dzieciaczków! To w moim przypadku bardzo ważny zakup - bo tradycja rodzinna nakazuje zachować. Ja swój mam - i ma już 28 lat:) Świetna pamiątka! A u Was też są takie zwyczaje?

13 lata 7 miesiąc temu #112034 przez masuska
Hoborrku ja mam swój becik od chrztu, ma już 26 lat, a chrzciny miałam na święta Wielkanocne. Moja siostra też ma:) A kocyki to dostałam od teściowej i od babci, mam już spory zapas:)

13 lata 7 miesiąc temu #112040 przez hoborr
Masuska może chodzi o coś takiego! Są również całe zestawy z łóżeczkiem i materacem i przeliczałam na wszystkie sposoby i najtaniej wychodzi kupić cały komplet z łóżeczkiem, Akurat u tego sprzedawcy są takie zestawy!

allegro.pl/zestaw-radek-lozeczko-materac...6el-i1586452926.html
tu najtaniej wychodzi!

A tu jak już nie trzeba łóżeczka i materacyka!
allegro.pl/komplet-kolorowe-sny-14-el-90...him-i1593204969.html
allegro.pl/komplet-serca-posciel-14-el-9...him-i1593206040.html

13 lata 7 miesiąc temu #112041 przez aska27
różyczka
link do strony z bodami "Gdy dorosnę zostanę Policjantem" :blink:

www.szipszop.pl/index.php?action=karta_towaru&stock_id=9512

masuska ta moskietiera jest bobmowa!!!

13 lata 7 miesiąc temu #112046 przez aska27
hoborr też odlądałam te komplety łóżeczko+pościel,ale niestety łóżeczka są takie proste, inne niz na zdjęciu głównym..no i w rzeczywistości kosztują niecałe 200zł tak więc nie jestem pewna czy się opłaca. No,ale za to jeden zakup i problem zgłowy.

13 lata 7 miesiąc temu #112054 przez masuska
aśka27 fajne, tanie i można w różnych miejscach powiesić:) Podoba mi się nad wanną jako baldachim:)

hoborr łóżeczko mam i materac 70x140. A i ciągle wiszę nad tym kompletem w serca, ale już tak długo na niego patrzę że sama już nie wiem. Podobają mi się te hafty, ale tam jak chcę ten zestaw który wcześniej podałam to muszę zamówić z moskitierą. Chwyt marketingowy:)

Pomyślę sobie jeszcze troszkę. Wezmę siostrę i Męża i wybierzemy:)

Dziękuje wam bardzo za propozycje. Znalazłam fajne body z napisem "Przystojniak po tacie", mój Mąż jak sobie zdrowo popije to zawsze mówi, "ale ładny jestem" i to tak co chwilę, przez to mówią na niego znajomi - piękniś:)

13 lata 7 miesiąc temu #112060 przez hoborr
aska27 napisał:

hoborr też odlądałam te komplety łóżeczko+pościel,ale niestety łóżeczka są takie proste, inne niz na zdjęciu głównym..no i w rzeczywistości kosztują niecałe 200zł tak więc nie jestem pewna czy się opłaca. No,ale za to jeden zakup i problem zgłowy.

Są też zestawy z lepszymi łóżeczkami -
allegro.pl/zestaw-zyrafka-lozeczko-mater...6el-i1582579133.html

A tu to się uśmiałam: znalazłam na allegro spakowaną torbę do szpitala! To już naprawdę ktoś musi nie mieć czasu i iść na gotówę! W torbie jest nawet woda mineralna do picia! haha tylko nie wiem po co tyle kosmetyków dla dzidziusia!
allegro.pl/torba-plus-wyprawka-do-szpitala-i1575488936.html

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #112070 przez masuska
Ale porażka z tą torbą. Ja już się prawie spakowałam i nie mam aż tylu pierdółek. Hehe czekam jeszcze na listę od położnej i zweryfikuje zawartość torby:)

Znalazłam takie body allegro.pl/body-z-imieniem-dziecka-krotk...-62-i1572919468.html ale 25 zl za sztukę. Jedną można kupić:) Szkoda że nie kopertowe.
No idę poleżeć:)

PS. Jeszcze takie:) allegro.pl/dejna-body-z-imieniem-dziecka...-68-i1587048462.html

13 lata 7 miesiąc temu #112090 przez aska27
masuska brawo, teraz spokojnie możesz czeka na Piotrusia :)
Body są super!! :)

hoborr torba do szpitala...az mnie zatkało!!! :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #112308 przez aska27
dziewczyny jeśli interesują Was jeszcze ciuszki ciążowe.. polecam sklep:
www.e-nivena.pl/group/24

jest wyprzedaż ..ciuszki po 25 zł, 40 zł... promocje nawet -70%
tak przez przypadek znalazłam ..moze coś Wam się spodoba :)

13 lata 7 miesiąc temu #112343 przez Green
Z ta torba do szpitala to chyba lekka przesada niesadzicie? Choc z drugiej strony mogloby sie okazac bardzo przydatna w sytuacjacji gdy na porodowce laduje sie 'nagle' i maz ma nas spakowac do szpitala, ale chyba wiekszosc z nas jest natyle zapobiegawcza ze sama sie pakuje na dluuuugo przed data porodu :silly: Pozatym cena takiej torby tez troche kosztuje.
Zamna chodza lody ktorych w lodowce brak :dry: wogole mam smaka na cos zimnego i strasznie chce mi sie pic .
[/color]

13 lata 7 miesiąc temu #112510 przez Green
czesc dziewczyny ,chyba dzisiaj pierwsza jestem tutaj :) A to dlatego ze znow spac nie moge, wy tez macie problemy ze spaniem? Dzis do poloznej ,ciekawe co mi powie i czy cokolwiek powie(?) ,a potem o ile pogoda pozwoli na zakupy.
[/color]

13 lata 7 miesiąc temu #112527 przez masuska
Cześć dziewczyny:)

Aśka Ciuszki rewelacja:) Bardzo mi się podobają, a jakie promocje:) Szkoda że wcześniej nie odkryłam tego sklepu.

Dziś sobie pojeżdżę troszkę, ale mam trochę spraw, więc nie mogę już tego uniknąć. A jutro szkoła rodzenia:)
A dziewczyny, teraz zaczęłam chudnąć. W ciągu tygodnia około 0.5 kg. Myślę jednak że to obżarstwo świąteczne wyszło:P

Powodzenia Green:)

13 lata 7 miesiąc temu #112597 przez kaska191919
Cześć,
ostatnio często myslę o tym co będzie jak urodzę,chodzi o odwiedziny rodziny, moja rodzina i męza jest duża(same rodzeństwo z rodzinką swoją) i wszyscy mieszkają daleko, najbliżsi 140km, i nie chciała bym żeby się mi zwalili do szpitala bo wiadomo że by nocowali i mąż zamiast być ze mną w szpitalu będzie ich nianczył :angry: , tak samo boję się tego że zwalą się zaraz po tym jak wrócę ze szpitala, czego też nie chcę, bo napewno będę chciała odpocząć a nie zajmowac się goscmi , będę chciała jakoś przyzwyczaić się z nową sytuacją a nie wysłuchiwać ich rad, gdyby mieszkali gdzieś nie daleko to jeszce ok na godzinę ale nie żeby zwalić się na dzień i noc jak nie dłużej. Nie wiem czy mam im to wcześniej powiedzieć czy jak zaczną wydzwaniać dopiero??nie chce żeby się oni obrazili ale dla mnie ta sytuacja będzie wkurzajaca

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka