- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najważniejsze że wszystko jest z nimi OK:)
A ja jak kupuję ubranka to przeważnie na 58 cm, ale mam też jedno na 52, było takie śliczne że wzięłam:) a nóż widelec:) A jak nie to i tak nie zamierzam poprzestać na jednym dzieciątku:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Przyznam Wam się szczerze,ze mimo iż uwielbiam dzieci /na co dzień też z nimi pracuję/ to wczesniej obawiałam sie zajścia w ciąże, tych zmian,a dzieci fajne były, słodkie i fajniutkie i nic poza tym!! A teraz cały świat sie wywrócił do góry nogami no i tak bardzo nie mogę doczekać sie swojego maleństwa Jak to się mówi "niogdy nie mów nigdy"!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A co do dzieci o niewiarygodnych wagach urodzeniowych to moja siostra urodziła córkę 4100 kg i syna....uwaga....5300kg!!! W dodatku SIŁAMI NATURY!!! To było 20 i 18 lat temu, dziś pewnie nikt by jej nie narażał na taki ból i miałaby cc.
A zamiast wiosny znowu mrozy przyszły
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Buziaczki dla waszych skarbków w brzuszkach
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- mania_mm1
- Wylogowany
- gaworzenie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mania_mm1 gratuluję córeczki
Kamilka24 masz szczęście!!! A ja tak z utęsknieniem czekam na te kopniczki i nic trochę się boję,mam dziwne myśli..chociaz pocieszam się,ze jeszcze mamy czas! Ok 16 tyg czułam takie bulgotanie w brzuszku,a teraz cisza Ostatnio mam stresujące dni... praca (o której Wam wczesniej pisałam), w sobotę zmarła moja babcia Staram się być mimo wszystko dobrej myśli!
Pozdrawiam, miłego wieczoru!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję córeczki Mania.
Aśka, bywają czasem trudne, ciężkie dni, ale później się wszystko normuję, więc uszy do góry.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
alez sie posypalo tematów przeróznych milo nadrobic wszystkie zaleglosci
aska27 - mysle ze ruchami nie powinnas sie absolutnie przejmowac, ja tez czulam jakies 2 tyg temu bulgotania delikatnie a teraz nic, ale mysle ze musimy dac czas naaszym dzieciaczkom. malenkie sa te nasze szkraby i maja prawo jeszcze sobie poleniuchowac w brzuszku
co do Twojej pracy to czytalam, mysle ze najwazniejsze abys byla opanowana i rzeczowa przy rozmowie z dyrektorka i ta kolezanka, wiem ze to nie takie latwe gdy sie zbiera rzeczy na raz i czlowiek rozbity ale postaraj sie byc twarda i przy nastepnej rozmowie jasno powiedziec, ze Ty jestes jak najbardziej za nawiazaniem porozumienia i rozwiazania tej sytuacji, ale musi wymienic ci konkretne argumenty bo ty z swojej strony nie widzisz nic zlego w swoim postepowaniu wobec niej, niech powie jasno co wedlug niej robisz nie tak jak powinnas, bo argumenty takie jak ona wymienia sa nieco dziecinne.. a chyba nie podala ci argumentow zadnych prawda? i najlepiej w obecnosci dyrektorki rozmawiac, moze wtedy dotrze cos do niej, lepiej do minimum ograniczyc kontakty poza koniecznoscia..
tak mysle ze moze wyladowuje na Tobie swoja zlosc i zal za to ze ona dziecko stracila, bo dobrze zrozumialam, ze tak sie stalo?
jedno jest pewne kochane, musimy byc spokojne i opanowane dla naszych malenstw
nie zawsze to jest latwe bo zycie toczy sie normalnym biegiem, ale jakos trzeba to sobie przetlumaczyc..
ja to tez jestem nerwus i wszystkim sie przejmowalam zawsze, ale jakos teraz staram sie pracowac nad soba, zeby tam moja dzidzia spokojna byla w brzuszku..
alez sie rozpisalam
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
gin od pracodawcy jest daleko i nie wiem czy się wyrobię w piątek i temu chcę isć odrazu do med.pracy jak coś, czy zadzwonić do pracy????
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Musze sie pochwalic ze moj maluszek dzis sobie poszlal troszke jak bylam w pracy , to takie super uczucie .
Ktoras z was martwi sie o ruchy niuni ja np poczulam je dopiero w zeszlym tygodniu czyli w 19tc byly takie fajniutkie 3 wyrazne babelki ra a razem
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaśka, ja bym na Twoim miejscu poszła tylko do gina, myślę że przedłuży zwolnienie, a jak nie to telefon do pracy z wyjaśnieniem.
Green, mój bąbel jak zacznie szaleć to na maksa, ale jakoś Mąż nie może go wyczuć, chociaż w największą zabawę jest w pracy.