- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Podobno Nenedent Baby też jest dobra, więc jak ta pierwsza nie zda egzaminu, to sprawdzę tę drugą.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
anszka Wojtuś super,ale Ci się udało uchwycić te ząbki,to naprawdę nie lada wyczyn
m89m właśnie dzisiaj w DD TVN było o myciu ząbków,od roku już normalnie szczoteczką z pastą,a teraz można tymi np.nakładanymi na palec Ja to standardowo tylko Elmexu będę używać
Ignaś rączki też ma mocne,ale nie wie,że trzeba pupę podnieść i nóżkami się odpychać,my mu podnosimy,a on plackiem się rozkłada nie chce raczkować i tyle,ale pytałam teściowej i jego tatuś też nie raczkował,ale pełzał jakoś,a Ignaś chyba za dziewczynami nie będzie tego robił wcale
MAM JUŻ PRAWKO DO ODBIORU,CHYBA UBIORĘ MAŁEGO I SIĘ PRZEJDĘ,MAM BLISKO
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Ale Wojtuś cudny,jak się zmienił i ile ma ząbków
Daria czapkę kupiliśmy w H&M za 19,90zł gratuluję przespanej nocki i zdrówka!
Słoneczko-U nas w aptece ta pasta ze szczoteczką kosztuje ok23zł,ta nenedent baby
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - straszyłaś mnie czerwoną, więc zadrżałam
U nas nocki nadal kiepskie, trzy karmienia i jeszcze ze dwie pobudki na tulaski, bywało lepiej...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka- łał - ale Wojtuś ma piękne ząbki - no Boski jest wogle ale słodziak a jakie polisie ma jest cudownyyyyyyyy
Ania - dziękuję kochana - szukałam w necie informacji ale nic nie było a co do przekręcania to Kamka też nie lubi z brzuszka na plecki się przekręcać prędzej już siądzie z tej pozycji brzuszkowej ale właśnie ona nie rozumie tego naprzemiennego układania rączek
chociaż dzisiaj mega wyglądała siedziała na pupie i rączkami się się podsuwała nachyliła się troszkę i przesuwała do przodu -
ale to tylko chwilka była
no ale już się uspokajam - bo kto to dzisiaj te kartki rozdaje?? Kamyczka oojjj
Kamyczka - ale spoko ziomal z Dominisia - hahahahahahaha booosko w tej czapeczce wygląda no powala wprost
M_M - no właśnie to u Nas z tymi ząbkami tak jest - no i Kamka niespokojna w nocy - i już od kilku dni o 6 jest rześka ale jak biorę ją do Nas do łóżka to jeszcze sobie leży między nami
Majówka - no to może spróbuj metody z przepajaniem zapożyczona od ME - zamiast mleka daję Kamce herbatkę przynajmniej na to pierwsze karmienie - no i jak nie męczyły Kamkę ząbki to budziła się o 4,30 na herbatkę i o 6,30 już jadła mleczko
teraz troszkę gorzej jest
no a i zapomniałam - mój tata znowu jest w szpitalu już mam dość
a i dzisiaj w domu mam szpital. Seba chory i jeszcze bratanica co obok mieszka przyszła - też chora no i Jędrula - ale na szczęście do pracy poszedł
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas dzisiaj taka zimnica -3 i wiatrzysko straszne, wiec chyba ze spaceru nici. O dziwo spodobalo mi sie pracowanie na druga zmiane, jakos szybciej mi leci wtedy czas, poza tym wracam do domu o 21.30 kacper spi, zabawki umyte, naczynia pozmywane to mi sie podoba no i przynajmniej widze sie jeszcze z mezem przez godzinke chociaz taka jestem padnieta ze nie czuje nog maz tez woli zajmowac sie Kacprem popoludniu niz rano Jejciu jeszcze tylko 10 dni i lecimy , wczoraj tesciowa wyskoczyla z pomyslem ze jednak na obiad po chrzcinach pojedziemy do restauracji a pozniej na ciacho to juz do niej, mi tam w sumie sie podoba przynajmniej nie bedzie zmywania i biegania ze wszystkim
bidolek wez ty przegon te chorubska, bo juz swoj limit u was wyczerpaly zdrowka kochana, ja jzu sie drugi tydzien mecze z katarem Kacpra normalnie nei konczacy sie jeden glut
A raczkowaniem sie nei przejmuj, toz to nie regula ze kazde dziecko musi, dzieciaczki maja rozne temperamenty, moze Kama jest bardziej spokojna i woli sobie przysiasc i sie ladnie pobawic, moj to znowu taki urwis, nawet pieluchy nie mozna mu zmienic bo nie wylezy tych 10 sekund, od razu z golym tylkiem ucieka, ale to podobno po mezu, taki sam byl nie do upilnowania
majowka Lukasek boski taki super facet z niego, jak mu sie juz podloga spodoba to zobaczysz ze zaraz zacznie probowac sie czolgac itp.
kamyczka ale super czapa, domis taki maly raper w niej
Olga widze ze was tez katar dopadl, nie martw sie to tylko katar na to leku nie ma wit.c i odciaganie 2 tygodnie i minie A butki fajowe, ale jakie ceny jejciu 100 zl za butki dla takiego maluszka, chyba bym za tyle w zyciu nie kupila
sloneczko Pawelek supewr sie prezentuje, i rzeczywiscie duzy z niego chlopak
AiF moj tez nie lubi butli, takze wc ciagu dnia nie ma opcji zeby cos pociagnal, takze ciagle wioslujemy lyzeczka, kaszke , manne, tylko wieczorem i w nocy mu nie przeszkadza.
No i zapomnialam co mialam pozostalym mamuskom napisac
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa