BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #588342 przez słoneczko
dziewczyny czym myjecie zabki maluszkom? od kiedy mozna uzywac pasty do zebow?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #588346 przez Anna77
No Mati już siedzi, nawet już całkiem stabilnie.

11 lata 9 miesiąc temu #588352 przez anszka
Słoneczko - ja właśnie czekam na pastę bez fluoru i taką, że maluch może połknąć - Ziajka od pierwszego ząbka
Podobno Nenedent Baby też jest dobra, więc jak ta pierwsza nie zda egzaminu, to sprawdzę tę drugą.

11 lata 9 miesiąc temu #588354 przez Daria23
Anszka-Wojtuś boski:)Tymek znowu ma mocne nóżki bo on normalnie leży na brzuszku i sie podnosi na nich tylko rączki mu zostają na dole:)a jak go posadze to siedzi sobie ale nie za długo bo za chwile sam się odchyla do tylu żeby leżeć

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588358 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #588369 przez słoneczko
Anszka ale masz pieknego synka , sliczny a te zabki ;) ale fajnie wyglada , Wojtus wyglada na grzecznego dzieciaczka;) dzieki za inf dotyczace pasty

11 lata 9 miesiąc temu #588372 przez Daria23
Anszka-szok że Wojtul ma tyle kiełków ale wygląda poprostu bosko:)

11 lata 9 miesiąc temu #588374 przez Olga
Ignacy śpi,oby troszkę to trwało :)

anszka Wojtuś super,ale Ci się udało uchwycić te ząbki,to naprawdę nie lada wyczyn :silly:

m89m właśnie dzisiaj w DD TVN było o myciu ząbków,od roku już normalnie szczoteczką z pastą,a teraz można tymi np.nakładanymi na palec :silly: Ja to standardowo tylko Elmexu będę używać :silly:

Ignaś rączki też ma mocne,ale nie wie,że trzeba pupę podnieść i nóżkami się odpychać,my mu podnosimy,a on plackiem się rozkłada :silly: nie chce raczkować i tyle,ale pytałam teściowej i jego tatuś też nie raczkował,ale pełzał jakoś,a Ignaś chyba za dziewczynami nie będzie tego robił wcale :woohoo:

MAM JUŻ PRAWKO DO ODBIORU,CHYBA UBIORĘ MAŁEGO I SIĘ PRZEJDĘ,MAM BLISKO :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #588376 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #588377 przez Kamykowa84
Anszka-żółta to tylko ostrzeżenie hhe :blink:
Ale Wojtuś cudny,jak się zmienił i ile ma ząbków :ohmy: :ohmy:
Daria czapkę kupiliśmy w H&M za 19,90zł :blink: gratuluję przespanej nocki :) i zdrówka!
Słoneczko-U nas w aptece ta pasta ze szczoteczką kosztuje ok23zł,ta nenedent baby :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #588388 przez anszka
Dzięki dziewczyny,
Kamyczka - straszyłaś mnie czerwoną, więc zadrżałam :laugh:

U nas nocki nadal kiepskie, trzy karmienia i jeszcze ze dwie pobudki na tulaski, bywało lepiej...

11 lata 9 miesiąc temu #588401 przez Olga
Kamyczka czapeczka super,szkoda,że u nas nie ma H&M,ale teraz nie problem będzie sobie pojechać kilka km ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #588428 przez bidol
no nie wytrzymam :ohmy:

Anszka- łał - ale Wojtuś ma piękne ząbki - no Boski jest wogle :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale słodziak a jakie polisie ma :lol: :lol: :lol: :lol: jest cudownyyyyyyyy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - dziękuję kochana - szukałam w necie informacji ale nic nie było ;) a co do przekręcania to Kamka też nie lubi z brzuszka na plecki się przekręcać ;) prędzej już siądzie z tej pozycji brzuszkowej :lol: ale właśnie ona nie rozumie tego naprzemiennego układania rączek :huh:

chociaż dzisiaj mega wyglądała :lol: siedziała na pupie i rączkami się się podsuwała nachyliła się troszkę i przesuwała do przodu - :lol: :lol:
ale to tylko chwilka była :dry:

no ale już się uspokajam - bo kto to dzisiaj te kartki rozdaje?? Kamyczka :unsure: oojjj :lol:

Kamyczka - ale spoko ziomal z Dominisia - hahahahahahaha booosko w tej czapeczce wygląda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no powala wprost :lol:

M_M - no właśnie to u Nas z tymi ząbkami tak jest - no i Kamka niespokojna w nocy - i już od kilku dni o 6 jest rześka :lol: ale jak biorę ją do Nas do łóżka to jeszcze sobie leży między nami :lol:

Majówka - no to może spróbuj metody z przepajaniem :lol: zapożyczona od ME - zamiast mleka daję Kamce herbatkę przynajmniej na to pierwsze karmienie - no i jak nie męczyły Kamkę ząbki to budziła się o 4,30 na herbatkę i o 6,30 już jadła mleczko :lol:
teraz troszkę gorzej jest :dry:

no a i zapomniałam - mój tata znowu jest w szpitalu :dry: już mam dość :(

a i dzisiaj w domu mam szpital. Seba chory i jeszcze bratanica co obok mieszka przyszła - też chora :( no i Jędrula - ale na szczęście do pracy poszedł :side:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588544 przez km
hej dziewczyny, wszystko przeczytalam no i wszystko zapomnialam :lol:
U nas dzisiaj taka zimnica -3 i wiatrzysko straszne, wiec chyba ze spaceru nici. O dziwo spodobalo mi sie pracowanie na druga zmiane, jakos szybciej mi leci wtedy czas, poza tym wracam do domu o 21.30 kacper spi, zabawki umyte, naczynia pozmywane :lol: to mi sie podoba :lol: no i przynajmniej widze sie jeszcze z mezem przez godzinke :) chociaz taka jestem padnieta ze nie czuje nog :( maz tez woli zajmowac sie Kacprem popoludniu niz rano :) Jejciu jeszcze tylko 10 dni i lecimy :) , wczoraj tesciowa wyskoczyla z pomyslem ze jednak na obiad po chrzcinach pojedziemy do restauracji a pozniej na ciacho to juz do niej, mi tam w sumie sie podoba przynajmniej nie bedzie zmywania i biegania ze wszystkim :silly:

bidolek wez ty przegon te chorubska, bo juz swoj limit u was wyczerpaly :silly: zdrowka kochana, ja jzu sie drugi tydzien mecze z katarem Kacpra normalnie nei konczacy sie jeden glut :lol:
A raczkowaniem sie nei przejmuj, toz to nie regula ze kazde dziecko musi, dzieciaczki maja rozne temperamenty, moze Kama jest bardziej spokojna i woli sobie przysiasc i sie ladnie pobawic, moj to znowu taki urwis, nawet pieluchy nie mozna mu zmienic bo nie wylezy tych 10 sekund, od razu z golym tylkiem ucieka, ale to podobno po mezu, taki sam byl nie do upilnowania :lol: :lol: :lol:

majowka Lukasek boski taki super facet z niego, jak mu sie juz podloga spodoba to zobaczysz ze zaraz zacznie probowac sie czolgac itp.

kamyczka ale super czapa, domis taki maly raper w niej :lol:

Olga widze ze was tez katar dopadl, nie martw sie to tylko katar na to leku nie ma wit.c i odciaganie 2 tygodnie i minie :) A butki fajowe, ale jakie ceny :ohmy: jejciu 100 zl za butki dla takiego maluszka, chyba bym za tyle w zyciu nie kupila :)

sloneczko Pawelek supewr sie prezentuje, i rzeczywiscie duzy z niego chlopak :)

AiF moj tez nie lubi butli, takze wc ciagu dnia nie ma opcji zeby cos pociagnal, takze ciagle wioslujemy lyzeczka, kaszke , manne, tylko wieczorem i w nocy mu nie przeszkadza.

No i zapomnialam co mialam pozostalym mamuskom napisac :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #588553 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka