- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bidol Hania zaczęła chodzić ale waga w dół nie idzie:D Ona z kolei ma aż za dobry apetyt ale ja staram się przestrzegać 3 godzin przerwy między posiłkami. Ostatnio dostałam książeczkę od pediatry o żywieniu małych dzieci i jakbym miała tak każdy posiłek przygotowywać jak tam piszą to chyba dnia by mi na to zabrakło:D Co do jedzenia widelcem...to jestem pod wrażeniem! Ja ostatnio dałam na próbę Hani widelczyk to waliła nim po talerzu gdzie popadnie:D
Krecik no z dziadkami naprawdę jest super;) Zawsze możemy wpaść na obiadek i zawsze z chęcią zajmą się Hanią. Ja generalnie też czuje się jak w ciąży dlatego kupiłam sobie matę do ćwiczeń i chce spróbować ćwiczyć z Chodakowską bo wszyscy tak zachwalają. Ale jak zobaczyłam że te ćwiczenia trwają 45 minut non stop to mata leży od tygodnia nie otwarta Powodzenia dla siostry:)
Uciekam teraz bo jadę z babcią na poszukiwania aparat słuchowego dla niej. Buziaki i miłego dnia:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Majowka kochana dziekuje za pomoc, ale tak jak ktoras z dziewczyn napisala lepiej bedzie na fundacji jak tylko wysle do nich papiery i odesla mi formularze potem juz bedzie subkonto to wtedy wam tu podam jak chcecie
U nas z nowosci to nic specjalnego, maly ma aparaty na uszkach na razie wypozyczone ,olga w PCPR zlozylam wniosek jak tylko dostalam papiery ale mi od razu pani zapowiedziala ze caloscu to watpie zebym dostala bo oni tyle nie maja ale cos napewno, co do caritasu musialam dzwonic az do torunia i w poniedzialek dzwonil do mnie ks i powiedzial ze mam mu wyslac takie pismo z chorobami maluchow, w szczegolnosci blazeja, do tego faktury zaswiadczenie o zarobkach zaswi lekarskie i opinie z mopsu i cos bede dzialac, ja ostatnio to juz mam dosyc wszystkiego zawsze cos zawsze keidy by nie bylo to cos teraz za 2 tyg z nowu jedziemuy do olsztyn a na kontrole z tymi aparatami palakjac sie chce, Ale na jednej grupie z fb trafila mi sie super mama wyslala mi paczke gdzie byly pampki 2 paczki 4 paczki mleka czekolady dla chlopakow, chusteczki do pupy ciuchy i rajstopy nowe ciuszki troche uzywane, i takie rzeczy do rysowania dla maksa az sie poplakalam, najgorsze jest to ze obcy ludzie bariej pomagaja niz ciotka z wujem za sciany . caly czas placza ze kasy nie maja ale nie rozumiem tegoi jak mozna nie miec a turaptownie wydac 2 tys na wegiel od razu
Bidolku dziekuje slicznie napisze ci zaraz adres ciuszki napewno sie przydadza, widze ze wasze maluszki duzo waza moj to chudzinka tylko8500
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Widzę,że się troszkę ruszyło.Czytam was na bieżąco,ale jak pisałam praktycznie sama ze sobą,to mi się po prostu znudziło i odpuściłam sobie.
U nas dzisiaj od rana deszczyk,więc żadnego spacerku nie będzie,zaraz muszę małemu poszukać na allegro jakiegoś płaszczyka przeciwdeszczowego,bo kalosze mamy i będziemy mogli spacerować
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
zazdroszcze nastawienia do jesieni - ja to teraz boje się z Kamką nosa z domu wysadzić.
Co do sterydów - masz racje - kiedyś wyrośnie
Krecik - trafiłaś w samo sedno
AF - kiedy nam Filipka pokarzesz - bo ja już chyba z pół roku proszę i doprosić się nie mogę
Maksiu - nie ma sprawy - powiedz mi tylko jakie rozmiarowo ciuszki chłopaki noszą no i te pampki Ci prześlę
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Sliczne kurteczki macie! Ja poluje na taka ladna puchowa z lewisa, ale nie mierzylam mu wiec nie wiem czy mu bedzie pasowac.
Dzis mamy wizyte!!!
Chlopek, kupilas ostatecznie ten wozek dla dwojki? Jaka jest roznica pomiedzy twoimi chlopcami?
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A my wrocilismy od logopedy i kur... mac znowu wydatki, wydatki musimy kupic drukarke bo bede miec dosc duzo rzeczy do drukowania, plus najlepiej jak bym miala jakis magnetofon na plyty cd jak patrzalam na sklepie avansu najtansza drukarka to jakies 300 zl ponad 300 a takie radio okolo 200 zl i skad na to wszystko brac skad nic tylko czasem mysle o zlych rzeczach
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
AiF, super Filipek!!!!! Cudowny jest!!!!! Mamy tez ta bluzeczke z zary super jest!
A zdjec, choc bym nie wiem jak chciala, nie dam rady, komp juz naprwiony, ale jeszcze nie dzwonili, z telefonu tylko moge, a tu na forum sie nie da
Nadrobie pozniej!