- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106696 przez Aleksandra
Cieszę się Batmanik, że z Twoim maleństwem jest wszsytko w porządku. Czekamy na zdjęcia
Podejrzewam, że napewno coś kupię dla mojego szkraba. Już na samą myśl mnie skręca Jak coś kupię to wkleję zdjęcie
Mnie też czeka mycie okien. U nas w pokoju naszczęście jest 1 ale też trzeba umyć okna na budowie, a tam jest ich aż 5+drzwi do tarasu Ale dam radę
Podejrzewam, że napewno coś kupię dla mojego szkraba. Już na samą myśl mnie skręca Jak coś kupię to wkleję zdjęcie
Mnie też czeka mycie okien. U nas w pokoju naszczęście jest 1 ale też trzeba umyć okna na budowie, a tam jest ich aż 5+drzwi do tarasu Ale dam radę
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106718 przez Batmanik
wkleje zdjecia ma weekend jak zeskanuje bo jestem u rodzicow ale musialabym ta drukarke cco tu jest zainstalowac bo jeszcze pod tego laptopa nie byla podlaczana a u siebie mam juz wszytsko gotowe a mam w calej okazalosci malenstwo:) tak sie ladnie ulozylo ach...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #106719 przez Dorciaition
W takim razie poczekamy do weekendu. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Twojego szkraba
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106879 przez Aleksandra
Już po zakupach. Dla chrześniaka kupiłam mini zestaw do golfa Niestety nic nie kupiłam dla maleństwa bo było tyle ludzi, że tylko kupiliśmy prezent urodzinowy i dla mojej siostry na ślub ( blender Zelmer'a z 0,5 litrowym zamykanym pojemnikiem) i wyszliśmy. W końcu święta się zbliżają i ludzie robią zapasy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106884 przez Dorciaition
To prawda. My właśnie wróciliśmy z zakupów spożywczych. Tyle ludzi, że szok. Dobrze, że mam już to z głowy. bo nie lubię jak jest tyle ludzi i wszyscy we mnie buchają
Najważniejsze co kupiłam to truskawki. Pewnie nie będa jeszcze takie dobre, ale pachną cudnie. Jutro się podelektuję Miłej nocki dziewczęta
Najważniejsze co kupiłam to truskawki. Pewnie nie będa jeszcze takie dobre, ale pachną cudnie. Jutro się podelektuję Miłej nocki dziewczęta
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106902 przez Aleksandra
Truskawki....mmm....Puki co jadłam pyszne placki bananowe, które zrobiła siostra męża
Do jutra dziewczynki :*
Do jutra dziewczynki :*
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #107181 przez madziaska
witam:)
batmanik cudnie, ze z Twoim malenstwem wszytsko ok, to niewiarygodne ze w 11 tyg juz tak fajnie dzidzie widac
A ja planuje na majowke nad morze, Dorcia pewnie sie dziwi, ale ja z samego poludnia i ciagnie mnie nad Baltyk. latem zawsze bardziej egzotyczne miejsca, a w maju od kilka lat na d polskie morze. Juz nie moge sie doczekac, uwielbiam nasze plaze
batmanik cudnie, ze z Twoim malenstwem wszytsko ok, to niewiarygodne ze w 11 tyg juz tak fajnie dzidzie widac
A ja planuje na majowke nad morze, Dorcia pewnie sie dziwi, ale ja z samego poludnia i ciagnie mnie nad Baltyk. latem zawsze bardziej egzotyczne miejsca, a w maju od kilka lat na d polskie morze. Juz nie moge sie doczekac, uwielbiam nasze plaze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107185 przez Dorciaition
Ooo, Madziaska to zapraszam
Nie dziwię sie kochana, bo ja też uwielbiam morze. Przyjeżdzaj i wdychaj jod
Góry też są cudne, ale daleko Jeszcze nigdy nie byłam w Bieszczadach, chciałabym tam pojechać.
Madziaska to już 10 tydzień! Ale ten czas leci
Nie dziwię sie kochana, bo ja też uwielbiam morze. Przyjeżdzaj i wdychaj jod
Góry też są cudne, ale daleko Jeszcze nigdy nie byłam w Bieszczadach, chciałabym tam pojechać.
Madziaska to już 10 tydzień! Ale ten czas leci
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107260 przez Batmanik
witam!! no ja tez sie ciesze ze jest oki a ktora teraz smiga na wizyte???
a no i mam roznice w terminnie porodu 2 tyg ale na zaswiadczeniu do pracy lekarz napisal mi ze jestem w ok 13 tygodniu
no cudnie bylo widac jestem pod wrazeniem jeszcze dzis:) a jak lapkami machalo mowie WAm achh.... na weekend napewno zrzuce zdjecia jak sie okrzatne tylko bo w sobote wyruszam po mojego na lotnisko pewnie wrocimy wieczorem a w niedziele objazd po rodzinie ale znajde gdzies chwilke zrzucic zdjecia...
a jak tam Wasze samopoczucie??? pogoda dzis cudna co ja byl dala zby byla taka na swieta
a no i mam roznice w terminnie porodu 2 tyg ale na zaswiadczeniu do pracy lekarz napisal mi ze jestem w ok 13 tygodniu
no cudnie bylo widac jestem pod wrazeniem jeszcze dzis:) a jak lapkami machalo mowie WAm achh.... na weekend napewno zrzuce zdjecia jak sie okrzatne tylko bo w sobote wyruszam po mojego na lotnisko pewnie wrocimy wieczorem a w niedziele objazd po rodzinie ale znajde gdzies chwilke zrzucic zdjecia...
a jak tam Wasze samopoczucie??? pogoda dzis cudna co ja byl dala zby byla taka na swieta
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107263 przez Batmanik
a no i juz ne moge sie odczekac kiedy bede mogla pojsc na usg 4D bo z igorkiem bylam no i tym razem tez pojde...moj lekarz bierze za 4D 250 zl ale pojade do innego bo jak bylam z igorkiem u niego to wzial 150 a jak sie umawialam bylo mowione 180zl i mysle ze sie nic nie zmienilo...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107284 przez Aleksandra
My planujemy pojechać nad morze w wakacje, tak na tydzień. U nas w Warszawie i okolicach pogoda cudowna, aż chce się wychodzić. Samopoczucie mam rewelacyjne:) Właśnie skończyłam robić naleśniki Jedna część jest z serem druga z dżemem Mmmm...pyszności
Ja nie mogę się doczekać swojego badania. Chciałbym już zobaczyć swojego szkraba
Ja nie mogę się doczekać swojego badania. Chciałbym już zobaczyć swojego szkraba
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107293 przez Dorciaition
Jutro wizytę ma Suari. Mam nadzieje, że dam nam znać jak maluszek
A ja dziś bez mdłości, co mnie dziwi, bo zawsze były, ale ten dziwny posmak w buzi pozostał. Dziś mam apetyt jak nie wiem co. Ciągle coś podjadam
Aleksandra podrzuć jednego naleśnika z serem
W zeszłej ciąży co wizytę miałam usg 3/4 d. Teraz zmieniałam gina wiec już nie mam, ale na pewno po 20 tyg wybiorę się.
A ja dziś bez mdłości, co mnie dziwi, bo zawsze były, ale ten dziwny posmak w buzi pozostał. Dziś mam apetyt jak nie wiem co. Ciągle coś podjadam
Aleksandra podrzuć jednego naleśnika z serem
W zeszłej ciąży co wizytę miałam usg 3/4 d. Teraz zmieniałam gina wiec już nie mam, ale na pewno po 20 tyg wybiorę się.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107303 przez Aleksandra
Dorcia, nie ma problemu. Podaj mi adres to kurierem ci wyślę, żeby nie wystygły
To dobrze, że mdłości ci przeszły Mi bardzo pomagała mięta. Jakie witaminy bierzesz?
To dobrze, że mdłości ci przeszły Mi bardzo pomagała mięta. Jakie witaminy bierzesz?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107315 przez Dorciaition
Fajnie by było gdyby udało się tak wysłać. To byśmy sobie ciągle jakieś pyszności przesyłały
W tej chwili biorę Folik, no i Luteinę, a na potem, po 12 tyg, gdy kwasu fol. juz się nie bierze zakupiłam sobie witaminki Prenatal Classic.
A Ty co przyjmujesz?
W tej chwili biorę Folik, no i Luteinę, a na potem, po 12 tyg, gdy kwasu fol. juz się nie bierze zakupiłam sobie witaminki Prenatal Classic.
A Ty co przyjmujesz?
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #107327 przez Aleksandra
Ja od 5 tygodnia biorę Femibion (dawniej nazywał się Feminatal) a wcześniej brałam folik. Może dzięki Femibionowi tak dobrze znoszę ciążę
Moderatorzy: ilona