BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 8 miesiąc temu #106696 przez Aleksandra
Cieszę się Batmanik, że z Twoim maleństwem jest wszsytko w porządku. Czekamy na zdjęcia :)

Podejrzewam, że napewno coś kupię dla mojego szkraba. Już na samą myśl mnie skręca :) Jak coś kupię to wkleję zdjęcie :)

Mnie też czeka mycie okien. U nas w pokoju naszczęście jest 1 ale też trzeba umyć okna na budowie, a tam jest ich aż 5+drzwi do tarasu :dry: Ale dam radę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #106718 przez Batmanik
wkleje zdjecia ma weekend jak zeskanuje bo jestem u rodzicow ale musialabym ta drukarke cco tu jest zainstalowac bo jeszcze pod tego laptopa nie byla podlaczana a u siebie mam juz wszytsko gotowe a mam w calej okazalosci malenstwo:) tak sie ladnie ulozylo ach...:)
13 lata 8 miesiąc temu #106719 przez Dorciaition
W takim razie poczekamy do weekendu. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Twojego szkraba ;)

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #106879 przez Aleksandra
Już po zakupach. Dla chrześniaka kupiłam mini zestaw do golfa :) Niestety nic nie kupiłam dla maleństwa bo było tyle ludzi, że tylko kupiliśmy prezent urodzinowy i dla mojej siostry na ślub ( blender Zelmer'a z 0,5 litrowym zamykanym pojemnikiem) i wyszliśmy. W końcu święta się zbliżają i ludzie robią zapasy :)
13 lata 8 miesiąc temu #106884 przez Dorciaition
To prawda. My właśnie wróciliśmy z zakupów spożywczych. Tyle ludzi, że szok. Dobrze, że mam już to z głowy. bo nie lubię jak jest tyle ludzi i wszyscy we mnie buchają :silly:
Najważniejsze co kupiłam to truskawki. Pewnie nie będa jeszcze takie dobre, ale pachną cudnie. Jutro się podelektuję ;) Miłej nocki dziewczęta :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #106902 przez Aleksandra
Truskawki....mmm....Puki co jadłam pyszne placki bananowe, które zrobiła siostra męża :)

Do jutra dziewczynki :*
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #107181 przez madziaska
witam:)
batmanik cudnie, ze z Twoim malenstwem wszytsko ok, to niewiarygodne ze w 11 tyg juz tak fajnie dzidzie widac :)
A ja planuje na majowke nad morze, Dorcia pewnie sie dziwi, ale ja z samego poludnia i ciagnie mnie nad Baltyk. latem zawsze bardziej egzotyczne miejsca, a w maju od kilka lat na d polskie morze. Juz nie moge sie doczekac, uwielbiam nasze plaze :)
13 lata 8 miesiąc temu #107185 przez Dorciaition
Ooo, Madziaska to zapraszam :)
Nie dziwię sie kochana, bo ja też uwielbiam morze. :) Przyjeżdzaj i wdychaj jod :woohoo:
Góry też są cudne, ale daleko :huh: Jeszcze nigdy nie byłam w Bieszczadach, chciałabym tam pojechać.
Madziaska to już 10 tydzień! :) Ale ten czas leci :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #107260 przez Batmanik
witam!! no ja tez sie ciesze ze jest oki :) a ktora teraz smiga na wizyte???
a no i mam roznice w terminnie porodu 2 tyg ale na zaswiadczeniu do pracy lekarz napisal mi ze jestem w ok 13 tygodniu
no cudnie bylo widac jestem pod wrazeniem jeszcze dzis:) a jak lapkami machalo mowie WAm achh.... na weekend napewno zrzuce zdjecia jak sie okrzatne tylko bo w sobote wyruszam po mojego na lotnisko pewnie wrocimy wieczorem a w niedziele objazd po rodzinie ale znajde gdzies chwilke zrzucic zdjecia...
a jak tam Wasze samopoczucie??? pogoda dzis cudna co ja byl dala zby byla taka na swieta :huh:
13 lata 8 miesiąc temu #107263 przez Batmanik
a no i juz ne moge sie odczekac kiedy bede mogla pojsc na usg 4D bo z igorkiem bylam no i tym razem tez pojde...moj lekarz bierze za 4D 250 zl ale pojade do innego bo jak bylam z igorkiem u niego to wzial 150 a jak sie umawialam bylo mowione 180zl i mysle ze sie nic nie zmienilo...
13 lata 8 miesiąc temu #107284 przez Aleksandra
My planujemy pojechać nad morze w wakacje, tak na tydzień. U nas w Warszawie i okolicach pogoda cudowna, aż chce się wychodzić. Samopoczucie mam rewelacyjne:) Właśnie skończyłam robić naleśniki :) Jedna część jest z serem druga z dżemem :) Mmmm...pyszności :)

Ja nie mogę się doczekać swojego badania. Chciałbym już zobaczyć swojego szkraba :)
13 lata 8 miesiąc temu #107293 przez Dorciaition
Jutro wizytę ma Suari. Mam nadzieje, że dam nam znać jak maluszek :)

A ja dziś bez mdłości, co mnie dziwi, bo zawsze były, ale ten dziwny posmak w buzi pozostał. Dziś mam apetyt jak nie wiem co. Ciągle coś podjadam ;)
Aleksandra podrzuć jednego naleśnika z serem ;)

W zeszłej ciąży co wizytę miałam usg 3/4 d. Teraz zmieniałam gina wiec już nie mam, ale na pewno po 20 tyg wybiorę się. :)

13 lata 8 miesiąc temu #107303 przez Aleksandra
Dorcia, nie ma problemu. Podaj mi adres to kurierem ci wyślę, żeby nie wystygły :lol:

To dobrze, że mdłości ci przeszły :) Mi bardzo pomagała mięta. Jakie witaminy bierzesz?
13 lata 8 miesiąc temu #107315 przez Dorciaition
Fajnie by było gdyby udało się tak wysłać. To byśmy sobie ciągle jakieś pyszności przesyłały :lol:

W tej chwili biorę Folik, no i Luteinę, a na potem, po 12 tyg, gdy kwasu fol. juz się nie bierze zakupiłam sobie witaminki Prenatal Classic.
A Ty co przyjmujesz? :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #107327 przez Aleksandra
Ja od 5 tygodnia biorę Femibion (dawniej nazywał się Feminatal) a wcześniej brałam folik. Może dzięki Femibionowi tak dobrze znoszę ciążę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia