BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349833 przez Dotka
Wizyty w szpitalu mi sie wydaję powinny byc dopiero od drugiej trzeciej doby jak juz mama odpocznie (wiadomo tatuś od początku ;P). Fajnie jak cię ktoś odwiedzi ale tu chodzi bardziej o to że na ten czas chce cię odwiedzić rodzina z daleka i tu pojawia sie problem
ale trzeba być dobrej myśli że będzie wszystko ok :) ja to pewnie jak urodze to będe zapatrzona w niunie i nic wiecej poza nią :lol:
Oj juz tak troszkę sie doczekać nie mogę a w środę do lekarza :)
i bedzie usg zobaczymy czy ta moja pyzia urosła jeszcze większa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #349855 przez Dotka
masakra jak mnie sutki szczypią to że bolą piersi to juz sie przyzwyczaiłam ale teraz do tego sutki szczypią jakby mi ktoś szpilki wkładał

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349897 przez karolina238
Witam brzuchatki :)

Dawno mnie nie było, ciągle mam problemy z netem :( strasznie dużo nadrukowałyście :) nie wiem czy nadrobię wszystko.

Śliczne z Was mamusie i brzuszki też śliczne :)

u mnie teraz trochę ciężko :( malutka się rozpycha, ciagle mam bóle w pachwinach, brzuszek napięty a córcia jak na zlość rozpycha się rączkami i główką na dole aż taki promieniujący ból czuję-strasznie nieprzyjemny :( Do tego miałam dziś taką przewaloną noc, jak ja chce spać to mała się wierci, zasnęłam dopiero po 3 masakra, z drugiej strony to mam już mniejwięcej przeszkolenie w wstawaniu :)
Wizytę u ginka mam dopiero w piątek ale już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kruszynkę, ostatnio miała około 2 kg.
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek macie spakowany dla maluchów do szpitala?ja kupiłam 56 ale się zastanawiam czy nie dołożyć większych, nie mam pojęcia :(

12 lata 8 miesiąc temu #349912 przez Ingrid29
Witaj Karolina. Ja spakowałam po kilka rzeczy 56 i 62, w razie czego, bo nie wiadomo jak duże dziecko sie urodzi. Jak będzie miała więcej niż 56, to bedzie mu ciasno w tych małych ubrankach.

12 lata 8 miesiąc temu #349914 przez karolina238
Tez wstawiam ostatnie zdjęcionko ze Świąt :)

12 lata 8 miesiąc temu #349918 przez karolina238
Kurcze nie chce sie załadować zdjęcie :( ustrojstwo jedno

12 lata 8 miesiąc temu #349920 przez karolina238
Nie no wysiadam, jak wstawiałyście swoje zdjęcia?

12 lata 8 miesiąc temu #349922 przez Dotka
Ja własnie tez sie zastanawiam jakie te ubranka ale tez wezmę troszkę tych i troszkę tych ja ogólnie pakuje body i pajacyki takie zestawy tylko nie wiem czy body z długim czy krótkim rękawem? czekam na małą podpowiedź doświadczonych mam :)

12 lata 8 miesiąc temu #349924 przez karolina238
Ingrid jednak kupię dodatkowo komplet większych śpioszków, jak dzidzia będzie mniejsza to wykorzystam najwyżej później.

Poziomka mi możesz przesłać tą ankietkę :) ja tez męczyłam się z pisaniem pracy i w końcu w weekend mam obronę, już się stracham, mam tylko nadzieję że ciężarnej nie będą bardzo maglować :)

12 lata 8 miesiąc temu #349926 przez Dotka
jak prosto z pulpitu albo z dysku chcesz wrzucić to masz dołacz obraz opcje szukasz danej fotki i ładujesz tylko musisz pamietać że trzeba ja troszke zmniejszyć musi miec najwięcej Wielkości obrazu (szerokość x wysokość - rozmiar): 800x800 - 150 KB czyli wszystko poniżej będzie ok :) mniej niż 150kb załaduje się

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349929 przez karolina238
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #349932 przez Dotka
Śliczny brzunio :) Ja może dziś w końcu zrobię te fotki i jutr będę miała żeby się pochwalić :)

12 lata 8 miesiąc temu #349933 przez karolina238
Dzięki, w końcu się udało :) zawsze mam problemy ze zdjęciami, trochę techniki i człowiek się gubi :)

W sumie to jeszcze nie spakowałam torby, jakoś nie mogę się zebrać jak na razie gromadzę wszystko i jak patrzę na to co mam zabrać to za nic w świecie sie nie zmieszczę w jedną torbę :( będzie mężuś dowoził :)

12 lata 8 miesiąc temu #349934 przez Poziomka
karolina238 a podasz mi maila do siebie ? Mozesz na prywatna wiadomość go wysłać. :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #349936 przez beadka7
Poziomka możesz mi też wysłać Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka