- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- martela89
- Gość
Martela. Zrozum w końcu, że nie damy się nabrać na Wolską. Ja przeczytałam jej wcześniejsze wpisy i to tylko utwierdziło mnie w tym, że ona nie istnieje
Sama napisałaś, że jednak nie mieszka w Krakowie...że nie nazywa się K.Wolska...
No to może też nie skończyła resocjalizacji, nie pracuje jako psycholog, nie ma dwójki dzieci?? Zastanów się Martela.
Myśl co chcesz,ja tylko napisałam rozwiązanie waszej zagadki
A teraz pomyśl co zrobiłyście z wątku listopadowego?
Akceptowane są tu tylko osoby które popierają Emme,jak ktoś się wypowie inaczej niż ona to zaraz stwarzacie toksyczna atmosferę.
Owszem jak jest tu spokojnie to jest też miło ale jak ktoś wam nie spasuje to wszystkie na niego siadacie-to chore bo to jest forum,a nie jakiś zamknięty klub, każdy ma prawo do swojej wypowiedzi .
I zastanów się czy chciało by mi się bawić w kłamanie o tym,że skończyłam resocjalizację albo,że pracuję w szkole? Nie mam o tym pojecia i nawet nie wiedziała bym co odpowiedzieć na pytanie kogoś doświadczonego w tej dziedzinie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
- Gość
My posłuszne jak pieski?? Za to Ty masz chyba braki z dzieciństwa wymyślając sobie fikcyjną przyjaciółkę
A Wy chyba nie miałyście w dzieciństwie odpowiedniego wzoru z którego mogłybyście brać przykład więc znalazłyście sobie tutaj "mądrą" koleżankę
- martela89
- Gość
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
No i dobrze, że kończysz ten temat. Bardzo dobrze!!
Nie obchodzi mnie co i ile wiesz o Emme. Zostaw sobie to dla siebie a nie próbuj wszystkim udowadniać jaka ona jest bo to mało inteligentne jest z Twojej strony
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- martela89
- Gość
Jestem tu za długo żeby rezygnować z forum przez waszą dziecinadę.
To forum jest po to żeby doradzać sobie albo pytać na temat dzieci albo ciąży ,a nie żeby się kłócić czy dogadywać sobie. Dopiero nie dawno zrobiła się taka nie zdrowa atmosfera na naszym forum,a była na nim taka miła i przyjazna atmosfera bez żadnych spisków i klanów i obrabiania komuś tyłka na privie,aż żale tego forum
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Otrzymane podziękowania: 0
A gdzie nasza dyktatorka
Wywlekanie rodzinnych spraw(choćby nawet to była prawda)jest strasznie nie smaczne a sama w pewnej kwestii rodzinnej skłamałać!Ale ja tego nie wywlekam!
Tylko ciekawe przez kogo ZAWSZE się robią te kłótnie!Głupi przykład "taczka" Emme
- martela89
- Gość
A jeśli chodzi o stwarzanie "toksycznej atmosfery" jak to nazwałaś to myślę, że nikt inny jej nie stwarza tylko Ty
Jestem na forum od stycznia albo lutego 2010 czyli już ponad rok i jakoś do chwili jak stworzyłyście sobie "linię" obronna Emme nie miało miejsca nic takiego,więc nie pisz,że to ja stwarzam taka atmosferę.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co kończę ten temat bo jak bym nie wiedziała o Emme tyle co wiem to może też bym za nią sr...
ciekawe co Ty możesz o mnie wiedzieć? Pisz śmiało
Poza tym nie pogrążaj się.
Koleżanka mieszka w Krakowie i przychodzi na noc do Twoich rodziców... Jest po resocjalizacji i pracuje jako psycholog...
Stłamsić nie nikt nie może, bo wiem co mówię i nie są to głupoty jak w przypadku niektórych. To co piszesz świadczy o Tobie i Twojej małości. Przykre jest to, że posuwasz się do takich idiotyzmów.
Myślisz, że masz tu do czynienia z kimś głupim? Każdy sądzi wg siebie i gdybym ja pisała głupoty to ktoś by się za mną "wstawiał" ? Zastanów się.
Nie wypowiadaj się na mój temat, bo ja Ciebie ignoruję, a skoro dla Ciebie forum to dziecinada t nie wchodź na niego i nie zawracaj sobie głowy.
TEMAT DEFINITYWNIE ZAKOŃCZONY, KAŻDY WIE TO CO CHCE WIEDZIEĆ I SĄDZI TAK JAK CHCE.
- martela89
- Gość
Alutka i to,że mnie nikt nie lubi mnie nie obchodzi bo ja nie żyje życiem wirtualnym żebym musiała sobie stwarzać poparcie w internecie żeby się dowartościować.
^TEMAT ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY^ MODERATOR
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a chrzest będzie w 1 dzień świąt.
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid