- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Fakt codziennie byśmy się widzieli ale co to za widywanie? Dlatego myślimy o założeniu własnego interesu ale szukamy czegos ciekawego i dochodowego
Oh, Marta, zawstydziłaś mnie. Bo właśnie tak mamy, że się widujemy codziennie, po pracy. Rzeczywiście, co to za widywanie...
A jak założycie własną firmę, to będziecie mniej się widywać czy więcej? Bo z Twojej wypowiedzi już nie rozumiem co wolisz bardziej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
A mi chodzi o taka pracę jak czasami faceci pracują do 18-19 i nawet w soboty i niedziele to takie przekichane jest. A co do firmy to na początku to wiadomo,że trzeba samemu pracować,a potem można dać sobie więcej luzu i kogoś zatrudnić,z resztą wiesz ,że robisz na siebie
Chciała bym mieć M przy sobie ale na jakichś normalnych warunkach,tak żeby mógł się widywać z córka normalnie i zajmować nią,bo ja to tak mały problem mną można zająć się wieczorem
No ale jak na razie to jest dobrze,teraz wraca na 2 miechy,a potem może my polecimy do niego znowu,bo też mamy taką możliwość
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia ładne są takie kafelki na bank jakieś chcę bo tapeta do kuchni to jest gó*** a Julka urocza z kociakiem Mateusze się tuli do ci ci ogólnie kocha zwierzęta po mamie
Martela a myślicie o czymś konkretnym ? Tylko to nie jest taka łatwa sprawa.
hmmm wiesz pomysłów jest dużo ale trzeba trafić w ten konkretny,a to nie takie proste właśnie dlatego trzeba uzbierać kasę i dobrze to przemyśleć ,żeby nie władować kasy w coś co nie ruszy ale jestem w tej sprawie optymistką
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
moj M kieys pracowal 10 miesiecy w roku od 6 do 19-21 to byla masakra!!!! caly dzien poza domem przyjezdzal padniety i wogole tak jak by go ie bylo teraz na szczescie jest juz lepiej bo pracuje od 7 do 16-17 rewelacja zawsze po pracy mozna gdzies jeszcze wskoczyc na spacer czy nad wode ja wielbiam jak moj M jest w domu zawsze z niecierpliwoscia czekamy na niego kiedy wroci z pracy:) a roalaka to tez wiem co to jest jeszcze jak bylismy para jezdzil w delegacje i co tydzien wracal na weekend ale niestety zle to czesto sie konczy...... nie polecam delegacji u nas napewno juz to sie nie powtorzy a jak tak to skonczy sie rozwodem!
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my upalna niedziele spedxzilismy w domu Julka cala noc nie spala wiercila sie i kopala jak szalona myslalam ze ja udusze oby dzis bylo lepiej
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio na Majke przewrocila sie komoda z szufladami oczywiscie nie sama z siebie tylko ona zaczela sie na nia wspinac!!! ja bylam w lazience i slysze wielkie bum i placz ale zaraz spokoj wie sie nie spieszylam ale ide sprawidzic co zrobila patrze a komoda lezy na niej a bidulka tak plakala ze az sie zaszla:( myslalam ze zawalu dostane sama nie moglam podniesc tej komod bo byla zaladowana jej ciuchami na szczescie oparla sie na lozku i nie calkowicie ja przywalila ale za to szyfladysie po otwieraly i byla pomoedzy nimi na szczescie nic sie nie stalo:) chwilka placzu zero zarysowan nawet sinikow:) ale przezylam szok:)
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na szczescie odkad moj M pracuje na miejscu to duzo mi pomaga w domu w sprzataniu oczywiscie tez choc oczywiscie zalezy jaki ma dzien bo czasem nie chce mu sie ciuchow pochowac do szafek a czasem wezmie sie za generalne sprzatanie tak o
my spalismy cala noc z wiatrakiem wlaczonym masakra goraco jak nie wiem |Julka tez sie rzucala w nocy juz spala w samym pampersie ale i tak duchota.wy macie jakies pomysly zeby dzieci lepiej spaly w te upaly?/
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia Vanesska to mi dobrze sypia,ja mam całą noc otwarte okno,ona śpi bez bluzeczki i jest ok
A co do tych delegacji to wiecie,że zaufanie to podstawa związku
Jak mój M wraca to ma cały czas dla nas wiec nie ma wykrętów i wszędzie gdzie sobie wymyślę z nami jeździ Chociaż tyle mam z tych jego wyjazdów,a no i w końcu dostaliśmy Holenderskie rodzinne na Vanie huraaaa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy 30 stopni tez jest masakra do 12 godz mamy cien a pozniej do zachodu slonce i to we wszystkie okna grzeje bo sa z jednaj strony tylko ale jak slonca zachodzi to wtedy okana sa wszystkie po otwierane i tak tez spimy przez cala nac i jakos jest ok a za mamy siatki na oknach wiec owadow nie ma:)