- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Wrażenia młodych Mam :)
Wrażenia młodych Mam :)
- srenka_918
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mniej Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #750576 przez srenka_918
Mój czasem ma takie dni że je co 2 godz przez 2 min i cały czas słychać jak połyka c zasem ma dni że karmię go co 4 godz i je 5 min i mu wystarcza... On nie jest ani trochę systematyczny Nie ma swojego cyklu dnia... Wyjątkiem jest kąpiel, musi być o 21 bo jak jest wcześniej to potem nie chce jeść i spać a jak później to wyje wniebogłosy...
Jeszcze jakiś miesiąc temu wybrał sobie porę na kąpiel 22... Ale to było za późno dla mnie i codziennie robiłam mu kąpiel o 10 min szybciej i jak doszłam do 21 to na razie jest ok, ale jak będzie w nocy spać dłużej niż 6godz ciągiem to przeniosę kąpiel na 20
Jeszcze jakiś miesiąc temu wybrał sobie porę na kąpiel 22... Ale to było za późno dla mnie i codziennie robiłam mu kąpiel o 10 min szybciej i jak doszłam do 21 to na razie jest ok, ale jak będzie w nocy spać dłużej niż 6godz ciągiem to przeniosę kąpiel na 20
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 2 miesiąc temu #750725 przez KaRoLkA
To nam się dzień sam unormował je co 3 godz pozniej sie chwile bawi i zasypia
O 10 , 13 ,16 i kapiel zawsze około 19 pozniej cyc i o 20 juz spi przewaznie nauczyla sie sama zasypiac
takze jak zaczyna marudzic to smok i pieluszka i zasypia
O 10 , 13 ,16 i kapiel zawsze około 19 pozniej cyc i o 20 juz spi przewaznie nauczyla sie sama zasypiac
takze jak zaczyna marudzic to smok i pieluszka i zasypia
- srenka_918
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 2 miesiąc temu #750748 przez srenka_918
Mój też w większości przypadków sam zasypia, często nawet nie potrzebuje smoka, ale pielusia obowiązkowo Wieczorem tylko za każdym razem chciałby na cycu zasypiać... Czasem mu pozwalam, ale czasem odstawiam póki jeszcze nie śpi żebym później nie miała jakiś cyrków, że tylko z cycem będzie spał