- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
tu jest link gdzie zobaczycie jak się robi dzieci
rewelacja!!!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
A co do samopoczucia to też jestem dziś jak rozmemłana - ale nie wiem czy to pogoda bo od każdej z Was odległościowo jestem dość daleko.
Idę na spacer póki chmurki na niebie nie ma ani jednej.
pieluszki też póki co kupiłam Pampers - siostra używała do swoich dzieci i z tych które próbowała te akurat nie uczulały.
Naczytałam się w gazecie o samopoczuciu po porodzie naturalnym i po cc i boję się już i jednego i drugiego!! Jak tak piszą, że wszystko Cię boli, zewsząd Ci cieknie i najlepiej to powinnaś spać to ciekawe jak się tym dzieciątkiem zająć
ehh.. idę na spacer
buziaki mamuśki
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
karola = spij ile mozesz, pozniej docenisz ten stan
wiecie a mi chyba juz macica na mozg uciska, bo zaczełam sie zastanawiać czy Pampersy które kupłam mają to wyciecie na pepek, a nigdzie na opakowaniu nie ma takiej informacji i teraz nie wiem moze wy cos mi poradzicie, bo ja juz swiruje od tych wszystkich rzeczy.
A i poiwem wamze znalazlam fajna aukcje na allegro, gdzie chusteczki Pampers sa po 4,9. Normalnie w sklepie ok 8.5 wiec polecam sama kupiłam 10 szt.
allegro.pl/chusteczki-pampers-baby-fresh...nio-i2057327167.html
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
karotka18 napisał:
jestem mamą marzec 2011 i jestem po cc i wcale nie jest to takie straszne jesli jestes zainteresowana moge opisac jak to było w moim przypadku
jasne, karotka, napisz, zwlaszcza jesli nie masz traumatycznych wspomnien. ciagle mam nadzieje, ze Zosia jeszcze sie odwroci (wczoraj bujalam biodrami chyba przez kwadrans ), ale chetnie poczytam!
Trauma tycznie u mnie to nie wyglądało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wrazie pytan dodatkowych zapraszam
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jestem jak narazie dobrej myśli. Wyniki mam super Oleńka jest zdrowa duża i kocham ją z całego serca. Pięknie ułożyła się główką do dołu i mam nadzieję że poród też będzie tak książkowy jak wszystko inne
Wam tez tego życzę !
A co do marioli to ciekawe co u niej? może znaleźli nowe mieszkanie, właśnie się przeprowadzają i nie ma czasu napisać.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
przebicie pęcherza płodowego nie boli dziwne uczucie bo wylatuje z ciebie ciepła woda i nie masz nad tym kontroli( tu przydają sie podkłady te gigantyczne bella bo woda sączy sie cały czas, by nie kapało z ciebie jak będziesz spacerowac.Nieprzyjemne są badania jak ci lekarze wkładają palce i sprawdzają rozwarcie. masażu szyjki nie miałam wiec nie wypowiadam się czy boli bardziej od badanie w którym sprawdzają rozwarcieciekawe czy przebicie pęcherza boli?
ja jestem jak narazie dobrej myśli. Wyniki mam super Oleńka jest zdrowa duża i kocham ją z całego serca. Pięknie ułożyła się główką do dołu i mam nadzieję że poród też będzie tak książkowy jak wszystko inne
Wam tez tego życzę !
A co do marioli to ciekawe co u niej? może znaleźli nowe mieszkanie, właśnie się przeprowadzają i nie ma czasu napisać.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
marigra, dzieki za link, moze sie skusze . a te pieluchy z wycieciem na pepek to huggies newborn (kupilam 2 paczki po 27 sztuk), pampersy newborn nie maja takiego wyciecia, ale tez kupilam (72 szt.), bedziemy probowac
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
karotka, dzieki, ze sie tym z nami podzielilas. umknelo mi tylko, co stalo sie z dzieckiem po narodzinach? bo tego sie troche boje... przyniesiono ci je dopiero nastepnego dnia? mialas jakies problemy z laktacja? slyszalam, ze po cc sa trudnosci w karmieniu piersia, ale nie wiem, czy to prawda...
marigra, dzieki za link, moze sie skusze . a te pieluchy z wycieciem na pepek to huggies newborn (kupilam 2 paczki po 27 sztuk), pampersy newborn nie maja takiego wyciecia, ale tez kupilam (72 szt.), bedziemy probowac
Po wyjeciu z brzucha pokazali mi synka nad głową wzieli go do koncika noworodkowego zmierzyli zwarzyli pediatra zbadał ubrali i dostał małego mąż mój i przyszedł z nim w tym wózku dla naworodków na sale pooperacyjną i był maluch z nami do puki mąż nie poszedł pozniej przyszło pani od noworodków i wzieła mi synka na oddział noworodkowy dostałam go dnia następnego jak przeszłam na sale ogólną z laktacją problemów nie było