BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #894747 przez betka81
Hej :)

Ja dzisiaj się w pracy zalogować nie mogłam na forum z telefonu...
Agnila pisz do Gosi że już może wracać, chyba już od nas odpoczęła?

Ula miejscówki ma kto brać bo jeszcze kilka testujących jest...ale niech Gosi nic lepiej nie omija to niech miejscówki pilnuje albo wbija poza kolejnością
Ula zastosuje się do rady o ile da się tak mózg oszukać.... :S czyli od dziś jak nic nie wyjdzie to staranka od grudnia?
Dzieci są różne, Weronika to bardzo grzeczne dziecko a Iga ma 2 lata i ta jest od chol......ery, już się stawia i chce rządzić w domu...i powiem Wam, że to z charakterkiem się dzieci rodzą bo pewnych jej odruchów np. obrażanie się nie widzi na co dzień. Nie wiem skąd ona to bierze?

Monique śliczna beta :laugh:

Ada tak jak Pinezka mówi tempka czadem przed owu spada ale u mnie nie w każdym cyklu....dawaj wykres po zakończeniu cyklu to Ci pomożemy? A może cykl się nie zakończy?

Mesy ponad 1500 to już duży chłopak i już jest co dźwigać

Gwiazdka zdjęcie superaśne :P

A ja jutro ostatni dzień w tym tygodniu do pracy 3 dni urlopu nagrodowego dostałam...ale pewnie i tak się nie wyśpię :(
Spokojnej nocy dziewczynki bo też już podam...dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #894748 przez aggi
Dzień dobry
witam się i zabieram zaraz do miasta do babci
i na jakiś mały shopping :blush:
będę popołudniu :P

Agni masz przepisa smaker.pl/przepis-kruche-ciasto-z-czeres...porzeczka,36219.html a roboty wcale wiele z nim nie ma :)

Która mi w nocy wpierdzieliła ciasto przyznać się :P :P :P ani kawałeczka już nie mam :( :P

Pinezka Ty broń boże brzucha nie próbuj wciągać :) Dajże tej fasoli jakoś tam się rozwijać :P

mesy no pięknie młody waży :P A włosy? z której strony? ja tam nie widzę :P ahhaha

ulka przepis wyżej ;) nie martw się tylko ja taka szprytna byłam ale nie zawsze działało niestety :blush:

gwiazdka no i wkońcu Antek pokazał swoje oblicze ;) śliczny :)

udanego dnia :) !

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894755 przez mesy
gwiazdka sciema ? zgagi nie mam !

Nie gadajcie na Patryka Balotelli , bo ebnie focha :P on nie bedzie takim brzydalem :evil: :evil: :whistle:
Patryk to maly Rozal wiec lepiej z nim nie zaczynajcie :woohoo: :evil: :evil: :evil: :evil:

aggi z lewej strony jest jezyk :P

Angi no chyba masz moje kiwi , bo wczoraj emek poszedl i bylo juz nie dobre i przyniosl mi maliniki :D co prawda nie smakowaly jak kiwi , ale zawsze cos :woohoo:

Asia no mnie kulo ostatnio , ale z prawej str , a on ma leb z lewej str :evil: jak sie zadomowil tak sobie tak siedzi hehe

ulka nooo dobrze , ze mam opanowane nozyczkii fryzjesrkie w rece to bede go obcinac hehe ale irokez obowiazkowy ! :D

beatka no gin obstawial wage ok 1700 gr i troche sie zawiodl , ale mowil , ze wszysrko jest tal jak powinno ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894759 przez Agnilla
Guten morgen!
Ej Gwiazda, nazwisko usuwaj z usg, teraz Cie wszystkie znajda ;) z ta zgaga to sciema, tzn sciema jest to, ze jak masz zgage to dziecko ma wlosy, bo pewnie o to Ci chodzilo :) a tak w ogole pulpet ten maly Antoni ;)
listy nie robie, ograniczam jedzenie, bo wciagam jak odkurzacz :angry:
co do dzieci...byście widzialy moja siostrzenice, kochana, a za 5 min istny diabeł wcielony, przy niej liczenie do 10 nie wystarcza
Aggi dzieki za przepis
jeju 1500g, kruszyneczka. Pola to mi juz wlazi gdzie moze, do gardla chyba nawet. miejsca bidulka nie ma. a wczoraj jak usiadlam na kibelku przed snem, to tak sie wiercila, ze az mna bujało :ohmy: poszlam spac, a ona wstala o polnocy extra. ale udalo mi sie zasnac, tylko pozniej mnie maz przebudzil pytajac "spisz?" :P bo caly czas ja obserwowal, to mowil, ze ja zasnelam szybciej niz ona ;)
ogarne troche i potem czekam na tate, bo dzis mnie biora do siebie,a maz dluzej pracuje.
milego dnia! za tydzien o tej porze...:ohmy:
fuuuuś świnie, całuja sie w tym m jak miłość :P dobrze, że nie mam męża aktora :lol:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894762 przez mesy
to nie zajarzyłam o co chodzi :P SORRY , ALE kurde pobudkę miałam o 7 :/ emek walczy z łazienką :/

z tą zgagą to czytałam kiedyś , że to nie jest od tego zależne czy dziecko ma włosy czy nie tylko od diety jaką ma się w ciąży... jak się źle odżywiamy to wtedy mamy zgagę , bo dostarczamy dziecku to co nie potrzebuje .....
ja nie wiem co to zgaga i mam nadzieję , że się nie dowiem ;)
Patryk się nerwował przez hałas jaki emek robi , a teraz siedzi cicho i ani rusz :blink:

agni no wiesz między Patrykiem a Polą jest 10 tyg więc nic dziwnego ,że Pola to już kloc :P

10 lata 5 miesiąc temu #894763 przez Dagnes
Witam się niewyspana. Moje dziecko od 6 bryka, a mnie głowa ze zmęczenia boli. Teraz przysypia w bujaku cwaniara jedna.
Gwiazda ty podobno taka skryta a jak ładnie się nam wszystkim przedstawiłaś na zdjęciu z USG :silly:
Mesy ale czadowa fryzura. Synuś już od najmłodszego dba o modny wygląd :)
Moof melduje, że kasza podziałała jedynie na lepsze
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Postępów w spaniu nie ma żadnych, a nawet i gorzej jeszcze jest.

Wiktoria

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894765 przez Agnilla
Dag dobre
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
nie jest zle ;)
mesy sama jestes kloc, ona jest po prostu kragła ;) tez sie denerwowala jak mi elektryk wiercił :)
dobra, koniec zartow, ktora mi kawe zrobi? :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894767 przez mesy
Agni no jestem kloc :D
No to dobrze , że Pola też się nerwowała , bo już myślałAm , że z Patrykiem coś nie tak :P aaaaa agni pamiętasz jak ci mówiłam , że Patryk ma telepawki > gin mówił , że to normalne , że jak twardo Patryk zaśnie to mięśnie mu tak odchodzą jak dorosłemu , że go rzuca hehehe a to chyba ma po emku , bo emek dość często jak przyśnie to go trzepnie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #894769 przez Agnilla
o kuwa, jak ja tego nienawidze :angry: nie moge zasnac przytulona do meza, bo go tak rzuca, ze on zasypia a mnie budzi :angry: juz go do neurologa wysylalam :P kiedys w nocy przez sen polozyl mi dlon na dekolcie w taki sposob, ze jak mu zaczela drgac, to tak jakby mnie dusil i sie kuwa obudzilam :P takze u nas romantyzm trwa 5 min, jak on zaczyna skakac to mowie nara, on se spi a ja nie moge :angry: widac w takim razie Pola bedzie spala jak mamusia, grzecznie i dlugo :lol:

10 lata 5 miesiąc temu #894771 przez Dagnes

Agni proszę bardzo :)

Wiktoria

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #894772 przez Agnilla
oooo matko i córko wow :) :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #894776 przez mesy
Dag kurde noo nie pokazuj mi tej kawy ! chyba pójde w końcu kupie sobie ten ekspres do kawy bo nie zniese :P a w auchanie ma być od dziś dolce gusto za 130 zł ......

10 lata 5 miesiąc temu #894780 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Meli, hm zdaje się, że ja karty ciąży i badań przed 10tc nie miałam. Ciekawe czy dostanę becikowe. Za dwa miesiące wam powiem.

Agni najwyżej mężu przyniesie ci prezent-zegarek na wyjście ze szpitala

Ula poniekąd do porodu, a raczej do armagedonu bo Marta w lipcu nie ma żłobka, a co ja z nią zdążę posprzątać? Ona chętnie mi pomaga, tylko skutek czasem odwrotny. A poza tym miałam leżeć więc sprzątam raz w miesiącu i już patrzeć nie mogę. A mąż raczej nie widzi zachlapanych szafek w kuchni.

Gwiazdka twój Antek też przystojniak, ale takiego z jeżem jak Mesowy to ja tu jeszcze nie widziałam :-)

Mesy z tym obcinaniem to różnie. U mnie są jaja jak berety bo manicure i pedicure oraz strzyżenie robię Marcie na śpiocha. Raz na milion pozowoli sobie obciąć cokolwiek, czasem jak się zapatrzy na bajkę, albo ostatnio tak zajęła się myciem zębów że nożyczki poszły w ruch. A tak to muszę czekać aż odpowiednio w łóżku się ułoży żeby jej grzywę ciachnąć.

Mesy z tą zgagą to jest różnie. Mogę unikać rzeczy po których mam zgagę a jak się chwilę po jedzeniu (ba napiciu wody) schylę lub położę to zgaga murowana.

Dag z opisów innych mamuś wiem, że te kaszki na noc to g... dają.

Agni jak to która Asia K. Jak pokazała swoje to tera żadna już tu swoich nie wrzuci bo wstyd.

Ło druga co pikne kawy serwuje. Mesy a mnie też kupisz ekspresa?

10 lata 5 miesiąc temu #894783 przez monique1983
Dzień dobry :)

Krew oddana, teraz zostaje tylko czekać na jutrzejsze wyniki.

Pinezka - ja też mam brzuch wzdęty, co najgorsze jedne jeansy są już przyciasnawe :huh:

Mesy - mam Dolce Gusto i polecam, ja nie jestem jakimś szczególnym kawoszem, rzadko piję kawę, ale z tego ekspresu smakują mi kawy szczególnie Mocca, czekoladkę też lubię :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894784 przez mesy
ann no ja tylko czytałam na temat zgagi to co napisałam , a ile jest w tym prawdy to nie wiem ;)

Co do obcinania ...to wiem , słyszałam , że łatwe to nie jest hehe

taa kupię , pewnie ! komu jeszcze ? :D

Moni moja mama ma ten ekspres i kawy są pycha..... ale też zastanawiam się czy nie kupić tego w biedrze, bo taniej kapsułki z kawą wychodzą niż w dolce....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka