- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Matko przegapilam okienko snu;) ale był ryk i w pewnym momencie Pola padła... Spi do teraz drugą godz
Trochę się przebudza ale może zdaze się umyć i przyszykowac na spacer
Gwiazdką ja od porodu w domu jak jestem sama robię może 10% tego co kiedyś, niech się M szykuje
Ok lece bom się wyspala to czas sie umyć
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
aggi bardzo mi przykro słyszeć, że znów Cię przewiało Kurcze, jedyne co mi przychodzi do głowy to poradnia laktacyjna. Jeśli oni Ci nie pomogą, to chyba nic nie pomoże. Powalcz jeszcze z tą poradnią.
ann a to nie jest tak, że Marta jest zazdrosna i w ten sposób to okazuje, że nie chce spac?
gwiazdka, no chłopa trzeba do pionu wrzucić. Tylko pamiętaj, że on pewnie też się denerwuje i stres coraz większy, więc mimo wszystko powinnaś być mądrzejsza i go ustawiać rozsądnie. Życzę dużo cierpliwości- jak nie my to kto
Asia, no i dobrze, powoli się coś rusza, nie ma co nerwowych ruchów wykonywać, ale wiadomo, że coś robić trzeba. Może jakiś gin będzie mądrzejszy, a może tak jak było u mnie, nim porządnie zaczniesz kombinować już będzie pozytyw
majka już chyba lepiej mieć więcej pokarmu niż mniej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Gosiu tak super sprawa z takimi zakupami, większa frajda zakupy dla maluszka niż dla siebie ale niedługo się o tym na pewno przekonasz
Agni biore i z dwiema kupami
Aggi bidulko strasznie mi Cię szkoda robisz wszystko żeby cyca nie przeziębić a i tak daje o sobie znać kurcze nie wiem kochana co by można było poradzić.
Gwiazdka ja dzisiaj też mam chęć wyciągnąć tefala na męża, tak mi działa na nerwy od wczoraj że szok. Drażni mnie a jeszcze dziś ma wolne. Od jutra druga zmiana to sobie troche od niego odpoczne
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi nie rób sobie wyrzutów! i tak dzielnie walczysz do tej pory a jak masz się tak co chwilę męczyć to bez sensu - przecież nie możesz przez kolejne miesiące praktycznie non stop łykać antybiotyku pogadaj z lekarzem/położną i podejmij ostateczną decyzję
majka słodkie fotki
gwiazdka powodzenia z M! mam nadzieję, że gładko pójdzie a Ty jak będziesz świeżo po porodzie czy sn czy cc to przecież nie będziesz zaraz kibla szorować, więc niech będzie świadomy co go czeka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a my wczoraj siedzieliśmy do pierwszej rysując projekt piętra tak nas wciągnęło że czas jakoś sam zleciał
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni moja mama madra mowi ze mam karmic ....... nawet uslyszalam 'co z ciebie za matka' ......a sama mowila ze ona karmila 4 msc z czego 3msc nie wychodzila z domu bo zapalenie miala
moof taki mam zamiar pogadac z moja lekarka, z ginem i niech decyduja......... nie ma szans bym odstawila go sama bo taka ilosc pokarmu w zyciu sama nie zaniknie.... a laktacja u mnie silna bo wystarczy ze maly ssa smoczek to mi mleko leci ciurkiem
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Nie sikałam oczywiście na testa, zdrowy rozsądek się odezwał i się walnęłam tefalem po głowie
A tego "prawdziwego" testa raczej robiła nie będę, kurcze zupełnie mnie nadzieja chyba opuściała, gdzieś poszła i nie umiem jej nigdzie znaleźć... Mój chłop się za to nakręca i im bardziej on, że się uda, tym bardziej ja go studze, bo mam nie teges przeczucia. No nic, się obaczy, nawet nie myślę o tym tak dużo, jak zawsze, mam niestety dużo innych spraw teraz na głowie.
Buziakuję, czekam niecierpliwie na wieści od Asii i Betki!
Goś - może z duphastonem powinnaś poromansować, czy cuś...
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Aggi - może faktycznie warto poradzić się jakiegoś doradcy laktacyjnego, ale jak się nie uda to nie miej do siebie pretensji, zrobiłaś wszystko co mogłaś, nie możesz przecież cały czas jechać na antybiotykach.
Ada - ja to samo wczoraj do męża powiedziałam, kupiłam sobie trochę ciuchów ciążowych i trochę rzeczy dla maluszka no i dla dziecka znajomych, ale zdecydowanie większa przyjemność wybierać ciuszki dla dziecka
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chudzinka ja cały czas trzymam kciuki nawet na chwile nie puszczam
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Chudzinka a my czekamy na wieści od Ciebie i niezależnie od Twojego nastawienia ściskamy kciuki
Monique pamiętaj, że my lubimy oglądać efekty remontów nawet tych niedużych zdaj koniecznie relację po wizycie
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
moofka - jasne, odezwę się po a jak pokoik będzie gotowy to nie ma problemu cyknę fotkę
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Majka i Mesy gratulacje, piękne dzieciątka Aż chce się drugie
Aggi jejciu, ale masz masakrę z tymi cycuszkami Może rzeczywiście poradnia laktacyjna i jeżeli masz jechać cały czas na antybiolu i sie męczyć to może rzeczywiście lepiej zatrzymać laktacje ...
eh muszę kończyć bo moja słodka potworzyca już spiaca, a ze na moich kolanach to już mi pół rzeczy z szafki pościągała
odezwe sie poźniej...