- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
idę siku
EDIT: czysto
Goś, to jak w przypadku mojej kumpeli i gin się kopnął i beta wyszła negatywnie??
do dziś pamiętam, że byłyśmy na kawie a ona mi się żaliła, że plami, że mus wywołać okres itp....a już dawno była w ciąży dodam, że w listopadzie 2012, dokładnie 2 też była u mnie i mówi "kurna, czuje sie na okres znowu sie nie udalo" a okazalo sie, ze jest w ciazy i tydz pozniej dostalam smsa rodzi w lipcu synka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ja jutro kupie test i zrobie sobie w piatek rano - to 4 dni przed spodziewana @ , ale skoro obliczylam ze owu mialam 11 dc to piatek bedzie 13 dniem po owu a 24 dc - moze cos pokaze , a jak nie to ... wczesna zalamka
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my tu nie raz robiłysmy przed @ i dupa blada, nic nam to, procz nerwów nie dalo
a widzisz, ja zrobiłam w piatek 2 dni po rzekomej @ i tez mialam 1 kreske
a teraz, moj ulubiony kalendarz
Spodziewany termin porodu to 22 stycznia 2014 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 14.04.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni
Prawdopodobny okres poczęcia: 28.04.2013 r. - 04.05.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 24.07.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 23.10.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 18.01.2014 r.
Aktualnie jest 6 tydzień ciąży.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ale sie wam porobilo zycze aby jak najszybciej sie wszystko wyjasnilo w ta lepsza strone oczywiscie
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Lil nie odzywalam sie bo troche bylo trzeba w ogródku posiedziec i podziubac zielcho
Ja jutro kupie test i zrobie sobie w piatek rano - to 4 dni przed spodziewana @ , ale skoro obliczylam ze owu mialam 11 dc to piatek bedzie 13 dniem po owu a 24 dc - moze cos pokaze , a jak nie to ... wczesna zalamka
Podziubać zielsko?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiu a nie za wcześniej testa chcesz strzelić? Jak ja robiłam wcześniej to miałam załamki i myślałam zawsze a może zrobiłam za wcześnie i tym sposobem testowałam co chwilę niepotrzebnie a @ i tak przychodziła w terminie. Może lepiej zrobić dzień po terminie jak nie przyjdzie? Chociaż mnie też korci... Ja walnęłam owulacyjnego i mam dwie kreski, druga bledsza ale wyraźna. A Ty masz owulacyjne?Siknij zobaczymy co wyjdzie
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
a może mi ktoś powiedzieć co to za zaburzenia cyklu są, że była owulacja, a po 14-15 dniach @ nie ma? Bo ja o takim nie słyszałam i nerwa już dostaję.
A swoją drogą czytałam na jakimś forum, że dwóm laskom test wyszedł negatywny coś koło 6-7 tc, a gin stwierdził ciążę. Jak to jest możliwe? Wada testu? Przecież ciąża jest widoczna na usg jak beta ma co najmniej tysiąc jednostek... Ja nie kapuję już tego wszystkiego
Ja nie słyszałam o takim przypadku Gosiu. Mi się raz w życiu przesunął cykl o 11 dni jak kiedyś pisałam... Też znam przypadki że testy nie wykrywały ciąży ale dlaczego nie pójdziesz na betę?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz nie moge wytrzmac poprostu ale coraz bardziej mysle ze jednak sie nie udalo - 2 razy za pierwszym strzałem to sie chyba nie zdaza
A zielcho - heheheh nie to nie maryska
Ogródeczek z warzywkami poprostu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a potem masz naloty na galoty
ja mam 12 testow owu wiec mi zal, zostawiam na nast cykl, jak sie pojawi zrobilam w sob to mialam dwie wyrazne krechy, ale nie maliny
znowu ide siku, normalnie zaczne pieluchy nosic
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
no wlasnie nie mam jeszcze
Juz nie moge wytrzmac poprostu ale coraz bardziej mysle ze jednak sie nie udalo - 2 razy za pierwszym strzałem to sie chyba nie zdaza
A zielcho - heheheh nie to nie maryska
Ogródeczek z warzywkami poprostu
Ja też nie mogę wytrzymać - ciągle siedzę na necie i przeszukuje fora z objawami ciąży, pęcherzykami i innymi... Można zwariować. Zdarza się za pierwszym razem- moja kumpela tak miała więc może jednak U mnie sprawa gorsza bo gin powiedziała brak pęcherzyka dominującego a 5 dni później sluz i pozytywne testy owu więc ja nie jestem pewna czy owu była czy nie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja w końcu zjadłam śniadanie, ufff. byłam dzisiaj na badaniach i chyba z 6 probówek krwi mi ściągnęli, dobrze że coś zostawili
Becia widzę Cię! odezwij się do nas
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof, nie za duzo tej krwi? chryste dobrze, ze to za jednym wkłuciem
czytam tu objawy ciazy i ni ciulka, do 8 tyg to wszystko mozna z @ pomylic
Goś, jedziemy natym samym wózku w sumie, jak ja mam dziś 38 dc to Ty chyba z 40? myslisz nad beta??
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia, nie robiłabym testu przed @, po co....uwierz, jeśli jesteś w ciązy to jesteś
my tu nie raz robiłysmy przed @ i dupa blada, nic nam to, procz nerwów nie dalo
a widzisz, ja zrobiłam w piatek 2 dni po rzekomej @ i tez mialam 1 kreske
a teraz, moj ulubiony kalendarz
Spodziewany termin porodu to 22 stycznia 2014 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 14.04.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni
Prawdopodobny okres poczęcia: 28.04.2013 r. - 04.05.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 24.07.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 23.10.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 18.01.2014 r.
Aktualnie jest 6 tydzień ciąży.
Jesteś w 6 a ja w 4
Spodziewany termin porodu to 2 lutego 2014 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 25.04.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni
Prawdopodobny okres poczęcia: 09-15.05.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 04.08.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 03.11.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 29.01.2014 r.
Aktualnie jest 4 tydzień ciąży.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swoja droga ja Was dziewczyny podziwiam, bo nie wiem, czy zdecydowałabym sie na drugie dziecko majac w domu roczniaka
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty, Lil, taka maryche to chyba Ty ciagle palisz
a potem masz naloty na galoty
ja mam 12 testow owu wiec mi zal, zostawiam na nast cykl, jak sie pojawi zrobilam w sob to mialam dwie wyrazne krechy, ale nie maliny
znowu ide siku, normalnie zaczne pieluchy nosic
Agi życze ci jaknajlepiej i nie chce cie nakrecac , ale w mojej pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo ze czesto chodzilam. Az podejzewalam przeziebienie pecherza a tu wyszlo szydlo z worka
tak z 2 3 razy w ciagu 30 minut chodzilam jeszcze przed terminem spodziewanej KLAPY