BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #660294 przez MoNiaaa
agi teraz odszukalam tego tesciora twojego ze wczoraj...
mialas tego samego co ja i one chyba sa jakies wadliwe bo wychodzi ta kreska kolo controlnej kreski..ja go juz 2 razy mialam i to sao bylo wtedy jak ciaza juz byla to mialam prze to 3 kreski :side: kupowalam je bo one tanie ale zmienily swoja forme w ostatnim czasie i cos sie pochrzanilo z nimi

gosia czekam na wiesci od ciebie!!!

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660306 przez Agnilla
no właśnie jak wstałam już z łózka, po napisaniu do Was i tak mnie pobolewało podbrzusze. mówię sobie, że przecież pobolewa mnie juz jakis czas ale to bylo intensywniejsze, cofnelam sie do domu po tabletki i juz jak szlam do pracy to sie bardzo pocilam, zmeczylam
narazie jest tego malutko, ale jest to okres
ogólnie to biorę już bromergon 11 dzień, fakt, że mniejsza dawke, ale biore. i w sumie ciesze sie, ze okres dostalam. choc moglam go dostac w sob-ndz, ale chcialabym o tym wiedziec :P za te testy ciazowe mialabym juz 2 pary trampek :D Monia, ja kupuje testy w roznych aptekach i jak mowie, ze chce najbardziej czule to mi daja wlasnie te Pink Testy :/
w kazdym razie chodzi mi o to, ze juz 11 dni przechodze kuracje bromergonem, wiec moze juz prl tak spadla, ze w tym cyklu pojawi sie owulacja, a nie za 2 cykle :P nie ma co, trzeba testowac.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a jak rozmawialam z siostra, to sama mi powiedziala, ze mnie rozumie, bo myslenia nie da sie wylaczyc. mozna probowac wyluzowac, ale nie myslec sie nie da. zwlaszcza, ze jestem w trakcie leczenia, musze pilnowac
bo za 2 tyg znowu krew, potem szukac terminu do ginekologa itp itp.

11 lata 7 miesiąc temu #660371 przez lilijka
Agnilla napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a jak rozmawialam z siostra, to sama mi powiedziala, ze mnie rozumie, bo myslenia nie da sie wylaczyc. mozna probowac wyluzowac, ale nie myslec sie nie da. zwlaszcza, ze jestem w trakcie leczenia, musze pilnowac
bo za 2 tyg znowu krew, potem szukac terminu do ginekologa itp itp.

Agnilla dobrze że w końcu szmata się zjawiła i wiesz na czym stoisz :)

11 lata 7 miesiąc temu #660374 przez lilijka
Asia K napisał:

Ja chyba nie bede miala co testowac - @ na bank przyjdzie , czuje to :dry:
Wiem ze kazda ciaza jest inna , ale ja sie zupełnie nie czuje tak jak bylo kiedys :(
Chodzilam czesto sikac - teraz nie
bylo mi wyjatkowo cieplo - teraz wiecznie mi zimno

Asiu ja też nie będę miała co testować też nie czuję się żeby była w ciąży :( na teście owu blada druga kreska więc pewnie nic z tego :( to będzie już pół roku starań nie wiem czy mnie to nie dobije :(

11 lata 7 miesiąc temu #660378 przez issska1986
Dziewczyny, zaskoczymy wszystkie prędzej czy później-musi tak być bo ja to mówię :lol: ;) spoko, luzik będzie git!

11 lata 7 miesiąc temu #660401 przez Asia K
Ale dlaczego tak jest , że jak ktoś nie chce to zachodzi zaraz , a jak sie chce to juz jest trudniej.... taki świat :(

11 lata 7 miesiąc temu #660403 przez Agnilla
Lil, no właśnie racja. jak ktoś się stara, planuje...to tak jak chce kupic nowe auto, szukam po necie, czytam o nim, rozgladam sie na ulicach itp. bo wiem,ze szukamy samochodu, chce wiedziec jak sie w nim siedzi itp. a ze patrze na duzy bagaznik to wiadomo po co :P
Iss ja dzis po tym negatywnym tescie mowie spinaj dupe, masz czas na zwalenie tych 3 kg, zdrowe odzywanie, ktorego nie wdrozylam itp. ale ze okres, to mam ochote na tort truflowy :P ale nie kupie. organizm daje mi kolejna szanse, chyba sie z mezem na silownie zapisze na ten miesiac i w ogole. miala byc dzis pizza na obiad, ale zaraz bede szukac cos zdrowego :)

11 lata 7 miesiąc temu #660510 przez moofka
No laski trzeba myśleć pozytywnie, nie przejmować się co mówią inni bo to my mamy się czuć dobrze i jak komuś pomaga forum to nie widzę nic złego w tym że się tu udziela.

Agi a już Ci lepiej po tym bronku? Przyzwyczaił się trochę organizm czy dalej lipa?

11 lata 7 miesiąc temu #660515 przez lilijka
issska1986 napisał:

Dziewczyny, zaskoczymy wszystkie prędzej czy później-musi tak być bo ja to mówię :lol: ;) spoko, luzik będzie git!

Iss ja wiem że prędzej czy później wszystkie zaskoczymy ale ja należę do tych niecierpliwych :( O pierwsze dziecko z pół roku się starałam i już doły ostre zaczynałam mieć a teraz piąty miesiąc i nic :(

11 lata 7 miesiąc temu #660516 przez lilijka
Asia K napisał:

Ale dlaczego tak jest , że jak ktoś nie chce to zachodzi zaraz , a jak sie chce to juz jest trudniej.... taki świat :(

Asiu najlepsza metoda na zajście w ciążę- trzeba mieć 17 lat, wieczorem uciec z domu na dyskotekę i tam się bzyknąć w kiblu z nowo poznanym kolesiem- ciąża murowana :lol: :lol: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #660522 przez lilijka
Agnilla napisał:

Lil, no właśnie racja. jak ktoś się stara, planuje...to tak jak chce kupic nowe auto, szukam po necie, czytam o nim, rozgladam sie na ulicach itp. bo wiem,ze szukamy samochodu, chce wiedziec jak sie w nim siedzi itp. a ze patrze na duzy bagaznik to wiadomo po co :P
Iss ja dzis po tym negatywnym tescie mowie spinaj dupe, masz czas na zwalenie tych 3 kg, zdrowe odzywanie, ktorego nie wdrozylam itp. ale ze okres, to mam ochote na tort truflowy :P ale nie kupie. organizm daje mi kolejna szanse, chyba sie z mezem na silownie zapisze na ten miesiac i w ogole. miala byc dzis pizza na obiad, ale zaraz bede szukac cos zdrowego :)

no właśnie dlatego nie da się nie myśleć! i nie słuchaj koleżanek które nie są w takiej sytuacji bo one nie zrozumieją...

Co do zdrowego odżywiania ja schudłam 3 kg i jestem najedzona. Polecam czuję się świetnie. Nie jem chleba ani ziemniaków i jem dużo ryb (łososie, pstrągi) w folii albo wędzonych, owoców i warzyw a na deser lubię jogurty naturalne z garścią borówek albo truskawek pychotka :) Ale tort truflowy Ci się należy! :) Zrób sobie dzień relaksu i jedz na co masz ochotę a od jutra spinaj poślady :)

11 lata 7 miesiąc temu #660559 przez Agnilla
moof dzieki :* jest duzo lepiej, nadal mi w uszach gwizdze :P i nie rozstaje sie z chusteczkami, ale jest znaczna poprawa
ale mnie brzuch napitala, wzielam juz 2 tableki bo boli mnie i zoladek i macica i wszystko co tam w srodku mam
wypilam kefir i zjadlam pol drozdzowki z twarogiem i jagodami, i juz jestem pelna ale skreca mnie niemilosiernie :/
Lil, a Ty nie karmisz juz? bo u Kaś to być może krmienie wstrzymywało zajście

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #660712 przez lilijka

11 lata 7 miesiąc temu #660885 przez issska1986
Karmienie uniemożliwia zajście w ciążę , ponieważ wówczas jest podwyższona prolaktyna... chyba,ze karmienie nie jest w ogóle systematyczne wówczas może się przydarzyć :)

11 lata 7 miesiąc temu #660894 przez Agnilla

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka