- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
btw. z której części Polski jestes? pytam bo u mnie stawki za wizytę z usg gin kosztuje 250 zł idzie się załamać... ;/
Edit: blondi ze mnie hyhy napisałaś przecież, że miałaś badania sorry jakaś nieobecna jestem
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ja chodze prywatnie do lekarki i dala mi skierowanie na morfologie na nfz ale nmusze prywatnie robic bo pracuje na umowie zlecenie ;( za wizyte 150 zl place i w tej cenie mam usg dopochwowe robione. Zmienilam lekarza i jestem zadowolona ale zobaczymy co to bedzie czy uda mi sie zajsc w ciaze
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja za te 110 zl to mialam badania usg dopochwowo, sam mniej badal i piersi mi tez badal. A recepte wystawial na nfz. Ale wiecej to sie pytal cxy cytologia mialam. Bardzo fajny lekarza. Ja z kujawsko pomorskiego jestm
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
mam chwilę, zeby Wam odpisać mały siedzi obok i się bawi ufff... kuurka edit próbuje się dobrać do laptopa
JoanaG ja nie stosowałam nigdy testów owulacyjnych... w miarę jestem w stanie rozpoznać kiedy mam ... ja nie miałam problemów z zajściem to też dlatego... ale z ciekawości może kiedyś wypróbuję
Ja chodzę prywatnie i płacę ok. 50 zł... chociaż ceny są ok. 120 zł, ale moja połowa rodziny pracuje w szpitalu, a moja gin też i się wszyscy znają dlatego ja mam "taryfę" ulgową .. zobaczymy, jak będzie w listopadzie wtedy będę miała powtarzaną cytologię i pewnie inne badania... krew robię, albo za darmo bo szwagierka pracuje w laboratorium, a jak z toxo itp to płacę normalnie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jejku jest taki upał, że można odpłynąć na zawołanie ;/ jeszcze ta metformina.... ;/ nie wiem czy któraś z Was przyjmowała ją, ale ja czuję się po niej okropnie ;/
Nat to Ty cwaniak jesteś jeśli chodzi o badania pół rodziny w szpitalu i większość badań po znajomości
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Witam nową koleżankę i oczywiscie trzymam kciuki za owocne przytulanko. Ja jak czytalas wczesniej moja historie to przeszlam juz chyba wszysto. testy owulacyjne tez stosowalam ale jak u mnie nie przyniosly zadnego rezultatu. Do dzis mam ich chyba z 50 sztuk wiec oge oddac. P.s. Ja tez mam 28 lat i w tym roku z mezem 5 rocznice slubu i jestem z okolic W-wy:-)
Moja kochana Karolinko sama nie wiem co z tym Twoim okresem. Kurcze martwie sie o Ciebie jak nie wiem co, bo strasznie dziwna z tym sprawa. Mnie czasem tez tak bolalo pod pacha ale u mnie to byl objaw ciazy. dotknac sie nie moglam.
Emilko przykro mi ze sie nie udalo ale nastepnym razem bedzie lepiej. Sama pisalas ze w tym miesiacu jakos specjalnie sie nie staraliscie.
Moje kochane cudowne dziewczynki, odzywam sie rzadziej bo szykuje sie juz do wyjazdu i tylko chodze po domu i zbieram szpargaly ktore musze zabrac. poza tym wzielam sie za przetwory wiec troszke mniej mnie tu. A od soboty nie bedzie mnie wcale. Nie wiem jak ja bez Was wytrzymam ten tydzień
Natalka ucałuj Władzia ode mnie:-)
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Da się dużo załatwić, no i szwagierka mnie odwiedzała po porodzie, w sumie to byłam ze mną, jak rodziłam za szybką stała i patrzyła, jak na świat wychodzi jej chrześniak
Kasia dziękujemy i odwzajemniamy z Władem buziaki dla Jasia :* jeszcze raz udanego wypoczynku
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Emis ja stosowalam testy i nic nie dalo bo u mnie pokazywaly ze niby mam owulacje a pecherzyk nie peka
Cos czuje dziewczyny moje ze sierpien bedzie nasz i zajde w ciaze
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja po cichu liczę, że w jeszcze w lipcu zobaczę dwie krechy
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja dziewczynki musze sie wam pochwali jutro ide na tatuaz:)