- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam już jako świeżo upieczona mama!:)
Witam już jako świeżo upieczona mama!:)
- pip_ip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham życie ponad życie!;>
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #7641 przez pip_ip
Wybrałam wprawdzie ikonkę z szeroko otwartymi oczami, ale powinna tu być taka z zamkniętymi = śpiącymi - przynajmniej dla mnie:P
A zatem - witam wszystkie ciężarne i mamusie! Ja jestem mamą od półtora miesiąca i dalej czasem nie wiem, w co najpierw ręce włożyć i jak nie zasnąć przy obiedzie;)
Moja córeczka ma na imię Lenka i już nauczyła się sztuki szantażu, a ja nie umiem jej się oprzeć... choć czasem próbuję utemperować tego małego dyrygenta, to ona jest sprytniejsza:>
A zatem - witam wszystkie ciężarne i mamusie! Ja jestem mamą od półtora miesiąca i dalej czasem nie wiem, w co najpierw ręce włożyć i jak nie zasnąć przy obiedzie;)
Moja córeczka ma na imię Lenka i już nauczyła się sztuki szantażu, a ja nie umiem jej się oprzeć... choć czasem próbuję utemperować tego małego dyrygenta, to ona jest sprytniejsza:>
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez pip_ip.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 9 miesiąc temu #7644 przez Mirella
Pip_ip gratulacje dla Ciebie i moc buziaków załóż suwaczek Lence, będziemy wszystkie patrzyły jak rośnie
- pip_ip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham życie ponad życie!;>
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #7648 przez pip_ip
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #7685 przez kasiora
pip_ip bardzo ci gratuluje coreczki i witam na forum
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #7687 przez tysia178
witaj pip_ip a ja Ci życzę przespanych nocek:) żebys nie musiała się martwic że wpadniesz do tego talerza podczas obiadu gdyby Ci się usneło ze zmęczenia
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #8139 przez Agnieszka
pip_ip witam również!
ładnie nazwałaś córcię! bardzo mi się podoba, a co do szantażu to mamy to samo w domu, mówimy że mamy mała terrorystkę, która płaczem na nas wszystko wymusza
ostatnio na wieczór są takie koncerty, niesamowicie krzyczy, jak się weżnie na ręce to odrazu zaśnie, odkładam do łóżeczka i jest znów płacz... ech....
ładnie nazwałaś córcię! bardzo mi się podoba, a co do szantażu to mamy to samo w domu, mówimy że mamy mała terrorystkę, która płaczem na nas wszystko wymusza
ostatnio na wieczór są takie koncerty, niesamowicie krzyczy, jak się weżnie na ręce to odrazu zaśnie, odkładam do łóżeczka i jest znów płacz... ech....
- Katarzyna
- Wylogowany
- Położna
14 lata 9 miesiąc temu #8481 przez Katarzyna
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Również gratuluję narodzin Lenki i witam na forum
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Moderatorzy: kasiora