- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Mi pekaja naczynka na dekoldzie. Mysle ze to od ciąży bo juz przy Lence się zaczelo.brzydko to wyglada :/
- Majusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Majusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mirka, biedulo, mam nadzieję, że to nie ten liszajec paskudny Ale najgorsze za nami, po 3 miesiącu już nawet można antybiotyk w razie potrzeby, więc jeśli pod kontrolą lekarza to będziesz robić to na penwo będzie bezpiecznie. Ależ masz przzejścia, boroku
A ja dzisiaj akurat miałam na koniec dnia fajną nowinę finansową. W sobotę znalazłam jakieś schowane funty, a że się nie wybieramy do Anglii, to wymieniliśmy i 300zł wpadło ku mojej wielkiej radości. Ale dzisiaj okazało się, że trzeba będzie to wydać na koszenie działki, bo inaczej nam ogrodzenia nie zrobią. I też 300zł miało być. A tu mój tata niespodziewanie pojechał obejrzeć sobie naszą działkę, pogadał z sąsiadem i za 100zł zrobi i jeszcze gałęzie suche spali. Ale radość! I 200zł w kieszenie, jakby nie patrzeć. Od razu mi się humor poprawił A teraz słucham Mozarta i zaraz się biorę za dzierganie sweterka, który zaraz kończę i potem już w pędzie się biorę do kocyka. Powrzucam Wam fotki
A wracając do rozwoju, karmienia i BLW - w sumie to nie ma się co spinać. Ktoś dobrze napisał, że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Nie trzeba się fiksować, tylko zobaczyć, jak będzie i tyle. I każda metoda dobra, byle poparta miłością do bobasa
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Anitka ale Ci się trafiło dziergaj, dziergaj i pokazuj zdjęcia, ciekawe ile czasu taki kocyś będziesz robić ?
Gaguka mam identycznie , masa sprzątania przy tym wszystkim i ciągła przysiady przy tym !!!
Majusia nie przejmuj się, powinnaś gdzieś jeszcze znaleźć !!
Dorcia u nas z karmieniem to różnie!! na szczęście Bianka uwielbia owoce więc jak nawet nie chce mi zjeść całej zupki, lub w ogóle nie chce zupki to ją zapycham bananami, z warzyw też sporo lubi, ale co do zupek to miała czas że codzień mi jadła a nagle jej się coś przestawiło i przestała lubić i robiłam tak że jak nie chciała to czekałam aż zgłodnieje i jej dawałam po 30 minutach...czasem działało a czasem nie, to wtedy też ciągle jadła mleko, echh ale teraz mi się wydaje że zawsze ma brak apetytu na wszystko kiedy jej zębol jakiś wychodzi Jeżeli chodzi o kanapki to zawsze jakieś pół kanapeczki zje jak ja jem. Ale też się martwie chwilami czy na pewno dostarczam jej organizmowi to co powinnam i co jak przez pare dni spowrotem ma tylko ochote na mleko Jutro idziemy na szczepienie i włąśnie będe się pytać lekarki co mam robić jak nie chce mi jeść za wiele!
Ja dziś się zapisałam na usg połówkowe i już się nie mogę doczekać 2 września, jeszcze 2 tygodnie, chyba oszaleję odliczając dni
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
piesek juz oddany troche smutno bo slodziak malutki byl
ja polowkowe mam6 wrzesnia
a dzis z pracy dzwonili do mnie ze musze im pilnie doniesc zaswiadczenie ze jestem w ciazy i w ktorym tyg bo musza miec pewnosc ze jestem w ciazy a jak im nie doniose to mi nie wyplaca pelnego l4 tylko 80% dla mnie to chore bo przeciez na zwolnieniu pisze ze z powodu ciazy mam l4??ciekawe czy wogole uda mi sie zapisac na wizyte jak tak to poprosze zebysmy szybko podgladneli malucha zebym zobaczyla ze serduszko bije oby nie odmowil:)
jutro chyba pojde na rynek z kolezankami moze humor mi sie poprawi troche
u mnie Julka odkad sa te upaly to tez je o wiele mniej choc dzis plakala o zupe jak sie gotowala i wpadla w histerie ze byla goraca i nie chciala dac ostudzic sama nie wiedziala co chce...
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do histerii to dzieci czasem tak mają, że są nie w sosie albo zmęczone i same nie wiedzą o co im chodzi. Tylko potem stres dla rodziców, bo chcieliby dobrze, a tu się nie da. No cóż, spodziewam się, że też będę miała takie przejścia z czasem, nie widziałam chyba dziecka, które nigdy nie ma fochów. Byleby w granicach rozsądku.
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nie leje. Wczoraj na krótko było oberwanie chmury, ale może 10 minut po południu. A teraz pochmurno ale bez deszczu. Chociaż tak się zanosi. A ja oczywiście bez parasola
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mirka, ciekawe co ci lekarz powie.
Ja już po wizycie u lekarza i już wiadomo na pewno, że będzie chłopak akurat spał sobie ale bardzo dobrze było widać co tam ma między nóżkami, udało się też sprawdzić serduszko wstępnie i inne narządy i jest wszystko ok, a za miesiąc połówkowe. To już powoli będzie można zacząć zbierać jakieś ciuszki.
- Majusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa