BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 11 miesiąc temu #818423 przez Bella27
Dzieki :kiss:
Motylek a Ty nie myśl tyle tylko odpoczywaj.Wszystko będzie dobrze :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #818429 przez MoNiaaa
motylek a czemu jednak decyzja o cc? i tak nagle decyzja?

http

]

10 lata 11 miesiąc temu #818436 przez motylek19
A Monia szkoda gadać, miałam cicha nadzieje ze nikt nie zapyta. To tylko moje widzimisie ze tak to nazwę.. Poryczałam się u lekarza jak mi mówil ze w pon do szpitala, okolo 13 balonik, nastepnego dnia rano na porodowke. Spanikowalam.. Cały czas byłam nastawiona na poród normalny i dosłownie z minuty na minutę.. A jak sobie coś ubzduram to tak musi być.. Mam nadzieje ze sobie źle o mnie nie pomyslicie, ja naprawdę wiem, ze nie dalabym rady nie tylko fizycznie ale i psychicznie do tego porodu bym dosłownie zwariowala.

10 lata 11 miesiąc temu #818470 przez Anitulka
Dorcia, gratulacje!!! :kiss:

Motylek, trzymamy kciuki :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #818478 przez nati.olsztyn
Bella Jak tam u Ciebie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #818483 przez aska27
Hej dziewczyny :)

Przekazuje informacje od Kasi
urodziła dzisiaj, niedawno .. miała cięcie, ze względu na niewydolność łożyska.
MALUTKI IGOREK JEST JUŻ NA ŚWIECIE :) wszystko jest dobrze, ma 50cm, 2530g i jak Kasia napisała jest piękny :laugh: :)

Przy okazji muszę Wam napisać,ze po dzisiejszej wizycie tez będe jednak mamą styczniową, cc zaplanowane na 27, no chyba,ze moja córeczka szybciej się zdecyduje. Buziaki, POZDRAWIAM! :kiss: :)

10 lata 11 miesiąc temu #818493 przez krecia88
Weszlam właśnie po to żeby zapytać jak kasia a tu taki news! Gratuluje!!!!

10 lata 11 miesiąc temu #818495 przez nati.olsztyn
Gratulacje dla Kasi!!!:-)

10 lata 11 miesiąc temu #818524 przez pysiaczek19918
A u mnie tez sie pomalu zaczyna mialam miec dzisiaj oksytocyne ale zjadlam sniadanie i przelozyli na jutro. Zrobili usg i wod jeszcze mniej niz 3cm. Wiec decyzja o baloniku. Tak mnie holernie bolalo jak zakladali ze myslalam ze sie z****m z bolu. a pozniej to juz wogole masakra ale teraz troszke sie polozylam i mniej boli bo tak to kaza chodzic i boli jak cholera. Jutro z rana test oksytocynowy i zobaczymy jak to sie dalej potoczy. A boje sie strasznieeeeeeeeee. Trzymajcie kciuki.

10 lata 11 miesiąc temu #818526 przez Dorciaition
Monia Zuzia jest cudowna. No jak. laleczka

Motylek główka do goryni sie nie stresuj.
A dlaczego mialybysmy zleno Tobie pomyśleć. No co Ty. Ja tez wybralam cesarke i dzis jestem szczęśliwa z tego powodku :)

Kasia Gratuluję! !!!!

Alanek[*] :(

10 lata 11 miesiąc temu #818527 przez nati.olsztyn
pysiaczek Trzymam kciuki!:-)

10 lata 11 miesiąc temu #818618 przez motylek19
Dzięki dziewczyny :*

Pysiaczek trzymam kciuki, na to wychodzi ze nasze dzieci będą z tego samego dnia :)

KASIEK GRATULUJĘ!! :* doczekalas się i szybko poszło.

Anitkade też już pewnie po.

Rozkręcamy się na maxa :)

10 lata 11 miesiąc temu #818621 przez motylek19
Bella dawaj znać, coś mi się wydaje ze albo już jestes albo na dniach będzie porodówka :)

10 lata 11 miesiąc temu #818642 przez kasiek21
ah dziewczyny mam chwilę to napisze co i jak. ogólnie czuje się ok z tym że rana po cc troszkę boli mimo leków przeciwbólowych. nie żeby jakoś mocno. da się wytrzymać :-) na noc dostanę jeszcze zastrzyk w dupe... no ale po kolei...
jak pamiętacie miałam dzisiaj wizytę u giną no i KTG...
KTG według poloznej nie wyszło dobrze a więc skonsultowala to z lekarzem no i wystawiła mi skierowanie do szpitala... lekarz mój prowadzący nie zbadał mnie ani nic tylko tak od razu. polozna kazała jeszcze dziś wstawić się w szpitalu a więc zebrałam się no i poszłam... w szpitalu byliśmy gdzieś ok 16. zrobili KTG no i decyzja że od razu cesarka no bo łożysko nie wydolne no i mały nie jest dotleniony jak powinien... o godzinie 16.30 założyli werflon i cewnik podali kroplówkę no i decyzjia że o 17.15 zaczynamy... wszystko poszło bardzo ładnie bo już o 17.27 Igor był z nami :-) ja dostalam go na chwilke na brzuszek do ucałowania po czym zaniesli go tatusiowi :-) no i chwilę później przewieźli mnie na salę gdzie dostalam golasa z powrotem na brzuszek :-)
tatuś już o 19 niestety musiał już sobie pójść no ale wpatrzony jest w synka jak w obrazek :-)
teraz ładnie sobie kurczaczek śpi przytulony do mojego cyca... maleńki jest niesamowicie :-) ale dostał 10/10

znieczulenie zeszło... nogami ruszać już mogę, niestety czeka mnie nocka na plecah gdzie właściwie już mam dosyć... ale jak mus to mus... jutro już będziemy próbować siadać i wstać...

jak tylko jutro już będę mogła w miarę się ruszać albo chociaż usiąść to zrobię jakieś ładniejsze zdjęcie i wstawie :-)

a tym czasem dziękuję za gratulacje :-*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #818649 przez nati.olsztyn
kasiek Jeszcze raz gratuluję! Widziałam foto- Boski widok! Aż się wzruszylam!:-) Pamiętam te pierwsze chwile z Maleństwem! Niezapomniane niewyobrażalne szczęście i emocje jedyne w swoim rodzaju! :-) I się glupia poryczałam ze wzruszenia! Korzystajcie z bliskości i wracają do sił! :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka