- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Aneta kurcze kiedy masz wizyte? tez bym sie zmartwila.
Lewatywe poleca przynajmniej nie bedzie wstydu i glupiej niespodzianki
Znow zamierzam rodzic z mężem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Gosia Fakt, oplaca się
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Gosia, u nas też chłodniej lepiej się aż oddycha. Co do pieluszek jedynek to ja mam jedną paczuszkę Pampersa 43 sztuki i kupię Dadę tylko też nie wiem ile czy 2 opakowania jedynek wystarczą?
Jagodzianka i Kinga, chyba zamówię też ten rożek co Wy, myślę o nim od wczoraj Jest prześliczny.
Oj Anetka, mnie budzi pęcherz a jak chcę przetrzymać to boli mnie brzuch i tak średnio z 2 razy wstaję w nocy. A o apetycie nawet nie mów, ja jem i to chyba nawet nie za dwoje. Wczoraj zjadłam większe pół czekolady Milka Oreo, mniam jeszcze kokoski (ostatnio mam na nie mega smaka) nie licząc obiadu i normalnych posiłków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
jagodzianka44 napisał: Anetka a pijesz duzo w nocy? bo ja w nocy to pije ile wlezie a potem do toalety latam jak na przysłowiową Sraczkę haha . Lewatywę podobno przed porodem robia ;ccc
Gosia Fakt, oplaca się
trzeba zapytac w szpitalu u nas trzeba sobie przynieść samem i robia.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
jagodzianka44 napisał: Gosia ja Marcina też zabieram na porodówkę, gorzej jak Majka się nie przeekręci i będą mnie ciąć
oby sie przekrecila
Ja jak rodziłam Jagodke to nastraszyli mnie ze bedzie cc bo mala miala raczke na glowie, ale w oststniej chwili ja zdjela:)
weszlam na porodowke ok 24.20 a o 3.05 sie urodzila:)))
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
te rozki kusza - moze tez zamowie wszystkie dzieci pazdziernikowe beda mialy podobne heh:)
jagodzianka - cukier mierzysz godzine po jedzeniu czy dwie? bo w necie opisuja rozne opcje. dostalam maila z labo, ze wyniki zle, polozna poradzila zeby zaczac diete i mierzyc cukier, wizyta w poniedzialek wiec wiecej sie dowiem. dzis rano maz pobiegl po ten glukometr. na czczo mialam 75.
yoozia - oczywiscie ze pamietamy dobrze ze wrocilas i gratuluje dziewczynki napisz jak tam twoj brzuszek i jak znosisz ten piekny stan;)
Aneta - ja standardowo wstaje raz w nocy i nad ranem budzi mnie parcie na pecherz.
Gosia - te papmersy na prawde w dobrej cenie... ja jeszcze z takimi zakupami grzecznie czekam az ten pokoik (a raczej kacik w sypialni) bedzie gotowy bo nawet nie mam jeszcze szafki zadnej zeby to chowac i magazynowac;)
humor mam dzis lepszy, wczoraj kupilam sobie dwie pary luznych spodni i 3 koszulki wiec szaleje pogoda tez odpuscila, jest chlodno i az pojde chyba do rossmana popatrzec to tam nowego....
- aika
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczęśliwa przyszła mama
- Otrzymane podziękowania: 2
Powiem Wam ze z tym siusianiem w nocy u mnie to koszmar. Zasypiam zeby za 2 godz się znów obudzić na siku z tym że piję wodę także 5 x to standard. Chociaż dziś byłam tylko raz mega zaskoczenie ale za to wyspana.
Ja mojego M również zabieram na porodówkę.
Wczoraj przyszła mi paczuszka z allegro zamówiłam kilka rzeczy dla siebie koszule nocną do karmienia, majtki poporodowe, te osłonki na sedes, stanik do karmienia itp. I wyszło ze dla siebie już wszystko mam.co prawda jeszcze się nie szykuje na poród ale jak Kinga pisze nie wiadomo kiedy wybije godzina zero
co do kosmetyków dla Kuby myślę ze zaopatrzę się w ziajkę lub hippa.
Nelka mały Twój brzusio
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
zmierzylam teraz po godzinie i mam 135 (norma wyczytalam ze jest ponizej 140 wiec chyba nie ma dramatu). Sprawdze po dwoch godzinach jeszcze a potem biore sie za drugie sniadanie, bo nie powiem zebym byla jakos mega najedzona;P
Gosia obczailam tego sprzedawce na allegro - fajnie bo z Krakowa, wiec bede mogla jakby co odebrac osobiscie. wlasnie robie liste co od niego moge zamowic:D dzieki!
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Ja spałam dziś prawie 12h i wreszcie się wyspałam Zaplanowałam sobie na dziś prasowanko kolejnej partii ciuszków Krzysia i trochę sprzątania A w weekend pewnie pojedziemy do koleżanki i kuzynki po kolejne ciuszki i inne rzeczy
yoozia to dopiszę Cię do naszej tabelki, ale musisz obiecać, że teraz będziesz się więcej u nas odzywać tylko napisz mi jeszcze na kiedy masz ustalony termin
Pauletta jakie śliczne rzeczy Szczególnie lubię te kombinezony i kaftaniki z uszkami misia
nelka Ty prawie w ogóle nie masz brzuszka chudzinko
Aneczka jak zwykle "upolowałaś" świetne łupy
Marza kochana mi się też wydaje, że dla siebie powinnaś już niedługo się zaopatrzyć (ja zresztą również ). Ja jakiś czas temu pytałam dziewczyn co najlepiej kupić dla siebie, więc jakbyś chciała to mam zapisaną listę na komputerze
Caroina no wreszcie jesteś
Anetka nie wiem czy czytałaś, ale ja też ostatnio miałam zabarwione, następnego dnia przeszło, okazało się, że to po badaniu no i oczywiście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale jeśli się martwisz to wybierz się na Izbę Przyjęć, będziesz spokojniejsza
Też mam kolejną wizytę we wtorek
Jagodzianka w moim szpitalu nie robią lewatywy ewentualnie na życzenie podają jakiś środek, który Cię przeczyszcza przed porodem
Ja też piję na potęgę - i w dzień i w nocy
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
ale masz racje, najeść to sie nie da ;p u mnie na czczo 93, godz po I śniadaniu 114
Malvi uuu to dupa! ale powiem Ci ze ja tabsy na sranie wole i posiedzieć sama w spokoju zrobić to co mam zrobić niż żeby mi rurkę w dupę ładowali ;p
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka