BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1028335 przez Anna1991
Jak pisalam Karington musi wrocic z obiadku u teściusi... A nikogo nie upowaznila w zastepstwie wiec ona ma władze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1028336 przez Lazysundayldz
No to czekamy ;) ja dziś poszalałam z mamą na wyprzedaży butów (takie moje małe dołączenie :P ) a teraz herbatka i relaks :)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1028337 przez Anna1991
No ja mam 24... I powoli zmadrzalam po slubie. Teraz zapuszczam jak Roszpunka. :P Szatynkowa Roszpunka :P a ja gotuje obiad... Bo maz za godzine 1,5 wroci z pracy.

8 lata 10 miesiąc temu #1028338 przez Lazysundayldz
Anna Milo się ogląda twoj profil na FB, tak ciepło,rodzinnie :)) ja chyba niee umiem zapuszczać :P korci mnie żeby ściąć ale do ślubu powinnam zapuszczać :P

8 lata 10 miesiąc temu #1028339 przez Anna1991
A dziekuje... Tylko moj maz za bardzo nie pozwala mi zdjec wstawiac... Szczegolnie z nim... Moi znajomi tez nie toleruja za bardzo fb wiec jak mamy spotkania nie moge zamieszczac ich na profilu. No coz... Trzeba szanowac zdanie innych a meza nie draznic bo bedzie kazac mi skasowac.

8 lata 10 miesiąc temu #1028342 przez Lazysundayldz
Hehe znam to ;) ja z moim P. wogole nie mam wspólnych zdjęć na facebooku ;P i już zapowiedział że jak mały się urodzi to też jego zdjec nie wyrzucamy bo np on by sobie nie rzyczyl żeby jego rodzice wystawiali jego zdjęcia bez jego zgody... Ehhh ale jaakies pojedyncze fotki na pewno przemyce :D

8 lata 10 miesiąc temu #1028345 przez Anna1991
Jak doszlas do tych zdjec co mam sciete na króciutko to wlasnie od takich zapuszczam. Teraz mam najdluzsze wlosy w moim zyciu. Na slubie mialam doczepiane. No i nalogowo farbowalam 3 razy w miesiacu... Teraz jestem strasznie za pielegnacja wlosow... Poki co w ciazy tylko moge pic drozdze i olejowac wlosy. Wcierki itp odpadaja. :( Maz chce bym zapuszczala wiec mam motywacje. Powinnam nadac im forme ale nie wiem czego chce... Czy chce grzywke? Niezdecydowana jestem. Moj maz swojego fb skasowal bo na niego wcale nie wchodzil a w moim kazal wpisac jego imie. :P Zazdrośnik! :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028350 przez kameame

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1028351 przez Karington
kameame nie widzę Cie kurna

a możę zaproś mnie do znajomych
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1028352 przez kameame
a bo kiedyś poblokowałam coś i teraz nie wiem jak to cofnąć :blink: :silly:

Już wysłałam :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028353 przez kameame
dziewczyny, które nie mają konta na fb, a co powiecie na jakieś fikcyjne tylko na potrzeby grupy? czy nie chcecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1028358 przez magmus88
Kobiety.... ponad 70 postów... idę nadrabiać :)

Kame - super ten album....

Ewa - fotki już nie widzę, więc nie mogę się odnieść.... heheh. Ja mam zdjęcie pleców i pępowinki ehehhe. Ej ewka :) nie odbieraj tego do siebie :) ja z chęcią bym pooglądała to zdjęcie. Lubie takie oglądać. Przynajmniej widać jaki dzidziuś jest już duży :) Kule, al emnie ominęło :(

Lusti kochana - nie stresuj się :( ja tez już nie raz tak z bezsilności płakałam i jak przemyślałam te sytuacje to wiem, że gdybym nie była w ciąży to w życiu bym nie płakała...

Kari - śłiczny psiak!

Ewka - a macie już imię zrobione??

Kurcze dziewczyny... ja za FB podzięuję :( zostanie tu ktoś ze mną czy grupa padnie? he Cornick ja będe!!! jA!!! O i Madzia :D to jest nas już 3 :D

Powiem Wam, ze wczoraj umierałam.... jakiś wirus żołądka.... Byłam u lekarza ... lekarka kazała pić wygazowaną cole i jeść słone paluszki hehe. Powiem Wam, ze pomogło :D ale przeleżałam cały dzień.... i przed 22 już spałam.... Dziś już jak ręką odjął Ufff.....

8 lata 10 miesiąc temu #1028360 przez Karington
magmus dlaczego nie fb? jestesmy tajne?;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028361 przez Lazysundayldz
Jesteśmy tak tajne że nawet grupy nie da się znaleźć ;) trzeba zostać dodanym przez kogoś z już tam obecnych ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028362 przez magmus88
Nie chcę się ujawniać :) wolę zostać anonimowa :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka