BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #209129 przez mesy
magduska pisz pisz ;) ;) przynajmniej jest co czytać :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #209131 przez gorla
noł problemos lasancje!! samolot odpalę i ruszamy , ale bez chłopów , drzewa do lasu sie nie zabiera!!!
13 lata 2 miesiąc temu #209133 przez mesy
gorla rzecz jasna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kurde ale serio wybrała bym się gdzieś na taki wypad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #209135 przez agnesssa
Maguska wiem co czujesz, ja też pracuje na siebie, pomimo, że rodzice też jak by mogli to by mi gwiazdkę z nieba dali, ale ja nie chce bo życie się bardziej docenia, jak się człowiek napracuje, i wracając do przykładu mojego przyaciela jedynaka, on dostał od rodziców, mieszkanie, prace, samochód, pomagają mu z każdą pierdołą, a ja wyniosłam się z rodzinnego miasta na studia i sama sobie na to wszytsko zapracowałam, i teraz jak wracam do domu i oglądam moje 4ściany to mnie duma rozpiera (chiciaz jak wiadomo dzisiaj mieszkanie za gotówke kupić jest ciężko i w połowie właścicielem jest bank :lol: )

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #209136 przez chłopek
na mnie też poczekajcie mi troche dłużej zejdzie bo z krynicy do gdanska daleko
13 lata 2 miesiąc temu #209137 przez agnesssa
mesy napisał:

agnesssa ale to czekajcie na mnie bo ja muszę do was dojechać ze śląska :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesy zaczekamy, taka wycieczka bez takiej wariatki jak ty to nie będzie to samo :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #209138 przez gorla
ma coś smaka na sledzika, chyba zrobie sledzia w smietanie :laugh: wczoraj devolaje zem smażyłam na kolacje, nooo a potem żołądek boli, mam skierowanie na gastroskopię, ale za cholere się mnie tam nie poczekaja ~!!!!!

mesy bez chłopów?? marzenie :laugh: ale bysmy poszalały
13 lata 2 miesiąc temu #209142 przez gorla
chłopek z Krynicy Morskiej?? to nie tak daleko aż
13 lata 2 miesiąc temu #209143 przez mesy
gorla ale jakie byśmy wróciły odprężone zrelaksowane itp ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na gastroskopię też bym nie poszła haha chyba że by mnie uspali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agnesssa nooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wezmę chłopka po drodze hahaha ale marzenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #209145 przez gorla
mesy napisał:

gorla ale jakie byśmy wróciły odprężone zrelaksowane itp ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zafasolkowane buhaha :P
13 lata 2 miesiąc temu #209147 przez mesy
gorla haha jasne ciekawe jak byśmy się wytłumaczyły swoim z tego wybryku buhahahaha trza by było szukać podobnych co by myśleli że to ich :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #209148 przez chłopek
gorla z górskiej
13 lata 2 miesiąc temu #209149 przez Insomnia
Chwilę mi się przysnęło a Wy się tak rozpisałyście :lol: Jakieś wyjazdy to widzę się szykują, Majorka ulala.... :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #209150 przez gorla
mesy spoko nie doliczyli by się kiedy to było..oby nie z czarnym, trza szukac dodobnych do małżów :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #209151 przez mesy
Insomnia oczywiście jedziesz z nami !! :lol: :lol: :lol: :lol: tylko wiesz to taki wyjazd z placem po mapie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia