BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #225327 przez karo
hej, testu nie robiłam, bo po 5 dniach oczekiwania się doczekałam. głupia @ :angry:

tak na poważnie staramy się 2 miesiąc-cykl. i chyba jeszcze przyjdzie nam się starać :(

Chłop jutro przyjeżdża na kilka dni ale co z tego jak @ pełną gębą. Powiem szczerze, że już miałam nadzieję, że się udało, nawet teraz jak głupia wypatruję u siebie oznak, bo przecież okres w ciąży się zdarza (zresztą sama miałam przed poronieniem).. ale to takie doszukiwanie się na siłę :(

Tak poza tym to bardzo miło Was poznać :)

muszę zagłębic się w ustawienia i wstawić jakieś zdjęcie, bo jestem jakaś tajemniczą postacią w płaszczu :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #225339 przez Suari
Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) moje miejsce się zwolniło, która chętna ? :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225356 przez ajłona
Witaj Karo! Dziewczyny potwierdzą, że aniołkowe mamy migusiem fasolkują ;) także głowa do góry!!! jestem żywym dowodem ;)
POzdro moje Kochanieńkie!
Szykuję sprzęt ciężki na Wasze wredne małpory!!!!!
A Joweg...no cóż...nic nie dodam...liczę tylko, że to dziewcze przemyśli wszystkie życzliwe słowa (bo pewnie nas czyta ;))
13 lata 1 miesiąc temu #225365 przez agnesssa
Ajłonka zależy co masz na myśli, że szybo, bo mi jakoś na razie nie idzie :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225376 przez ajłona
Agnessiu cmok cmok cmok, wiem Kochana...
to tak na zachętę dla Karo co by się Dziewucha nie zrażała ;)
paczcie co przygotowała już na Wasze @
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225383 przez gorla
karo witaj, to czeka cię kolejny cykl w wariatkowie :laugh: :laugh: dziołchy nie dadza ci sie nudzić i szybko ci zleci :P :P

ale mam lenia :side: :side: :side: :side: idę kopytka wyciągnac na sofie :P małz wybył z domu i mam spokój. Wczoraj tez wrócił do domu po piwku. nie wiem jak to zrobił, ale cały czas słyszalam jak kusował ciągnikiem, wrócił o czasie i miał piwka dziabnięte. Ja leżałam w gościnnym i drzemałam :blink: to cicho wslizgnął sie do lazienki a potem na paluszkach do sypialni, zeby mnie nie obudzić, bo będe sie darła :angry: :angry: wszystko przylukałam , ale zmeczona byłam i se spokój :lol: ja piernicze, mój małż sie mnie boi, to już taka zołzą jestem ?? :P nikomu nie mówcie, ale jestem zołza jak diabli, gonie malża z piwskiem i kolegami jak trza, nawet jego koledzy chowaja piwo jak ida do małża :blush: :blush: :blush: oczywiście od czasu do czasu można, ale jak z często to mnie nerw puszcza

ajłoncia to już mogłaś z tłumikiem i mniejsze :lol: za jakiś czas brzucholek ci będzie przeszkadzał,a twój szalony fasolinek kopnie i nie trafisz i co???
13 lata 1 miesiąc temu #225420 przez @nulka
witaj karo to dobre miejsce, zostań :)
tylko nie na długo :blink:
13 lata 1 miesiąc temu #225428 przez Lacrijka
@nula, wliź na gg bo Ci cos napisałam :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #225440 przez Mirella
Lacrijka nie gugaj z @nulką tylko raporcik ino migiem, cały dzień czekam!!!
13 lata 1 miesiąc temu #225448 przez Lacrijka
Mirella juz pisze - Dostałam dupka na wywołanie @, wiec za jakies 12-13 dni sie pojawi (dopiero :( ) Dzidka ni ma.. Ale za to mam zle wyniki moczu wiec stad ni ma @ (@nulka mi własnie powiedziała, kochany babus) i musze sie zakwasic hahaha
13 lata 1 miesiąc temu #225457 przez Mirella
a ić mi z takim raportem, ja ide zmywać i jak wrócę ma być poprawiony, taki to se sama mogę napisać :P na inny czekałam!!!
13 lata 1 miesiąc temu #225472 przez @nulka
Mirella no nic nie poradzim że my takie trochę upośledzone staraczki B)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225473 przez Lacrijka
Ni ma co poprawiac.. Ja bajek pisac nie bede haha Ni mam weny :) pierwszy raz w zyciu mam takie cus :ohmy: :ohmy: :ohmy: Kuwa, jak sie ebie to wszystko.. A gdzie jest ten Kozuch Gosiak ???
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225491 przez bidol
eash napisał:

czesc laseczki.

dzisiaj w nocy Hanka przeszła samą siebie - usnęła wieczorem o 21, zbudziła się na pół godziny po 1, a potem od 3 do 5:30 dostawała szału. usnęła o tej 5:30, a jak ją o 6 budziliśmy, to się darła... :( normalnie jestem na granicy wytrzymałości psychicznej i fizycznej, skłócona z mężem, zmęczona, niewyspana, wściekła na własne dziecko, zniechęcona do wszystkiego :angry: nie śpię od 3, a w zasadzie - w ogóle nie spałam... :dry: do tego kolejny raz próbowałam jej pobrać ten durny mocz do badania, bo infekcja ciągle nawraca. na nocnik za nic w świecie nie usiądzie, zostały mi te głupie woreczki. jeden przykleiłam o 1, po pół godzinie nie było ani kropelki siusiu, za to postanowiła zrobić mega kupę... drugi przykleiłam o 3, ale tak szalała, że mimo że nasiusiała, to wszystko się odkleiło i rozlało. Boże, co ze mnie za matka, że nawet sików dziecku pobrać nie umiem :pinch:

normalnie załamka.

eash - też z tym problem miałam - choć mam chłopaka, ale to może dlatego że obdarzony przez nature hojnie :silly:

lacra - trzymam kciuki - no nie masz Ty szczęścia dziewczyno ;) ale jak to już wszystko odfajkujesz to na 100% dzidek będzie :)

Mesy i Insomnia - o niezłe paply z Was :laugh: :laugh: jak Was czytam to boki zrywam :blush: felietony może piszcie do gazet :blink:

chłopek - przykre te dolegliwości - wiem, ale ja to chyba nawet chciałabym mieć mdłości. W ciąży z Sebą miałam i Bogu dziękuję bo w przeciwnym razie upasła bym się strasznia :S :S

Mirella Ty już zdrowa??

Agnesssa kuruj się i zadziałaj coś dzisiaj- tak z zaskoczenia :silly:

gorla - nie wiedziałam że ty z takich?? że Mirella zołza to już wiem :silly: sama się pochwaliła, ale Ty, co Ty na teściową się zapatrzyłaś?? :blink:

karo - witaj :)
13 lata 1 miesiąc temu #225509 przez chłopek
bidol ja na mięso nie mogę patrzeć od razu mnie mdli
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby