- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- karo
- Wylogowany
- gaworzenie
tak na poważnie staramy się 2 miesiąc-cykl. i chyba jeszcze przyjdzie nam się starać
Chłop jutro przyjeżdża na kilka dni ale co z tego jak @ pełną gębą. Powiem szczerze, że już miałam nadzieję, że się udało, nawet teraz jak głupia wypatruję u siebie oznak, bo przecież okres w ciąży się zdarza (zresztą sama miałam przed poronieniem).. ale to takie doszukiwanie się na siłę
Tak poza tym to bardzo miło Was poznać
muszę zagłębic się w ustawienia i wstawić jakieś zdjęcie, bo jestem jakaś tajemniczą postacią w płaszczu
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
POzdro moje Kochanieńkie!
Szykuję sprzęt ciężki na Wasze wredne małpory!!!!!
A Joweg...no cóż...nic nie dodam...liczę tylko, że to dziewcze przemyśli wszystkie życzliwe słowa (bo pewnie nas czyta )
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ale mam lenia idę kopytka wyciągnac na sofie małz wybył z domu i mam spokój. Wczoraj tez wrócił do domu po piwku. nie wiem jak to zrobił, ale cały czas słyszalam jak kusował ciągnikiem, wrócił o czasie i miał piwka dziabnięte. Ja leżałam w gościnnym i drzemałam to cicho wslizgnął sie do lazienki a potem na paluszkach do sypialni, zeby mnie nie obudzić, bo będe sie darła wszystko przylukałam , ale zmeczona byłam i se spokój ja piernicze, mój małż sie mnie boi, to już taka zołzą jestem ?? nikomu nie mówcie, ale jestem zołza jak diabli, gonie malża z piwskiem i kolegami jak trza, nawet jego koledzy chowaja piwo jak ida do małża oczywiście od czasu do czasu można, ale jak z często to mnie nerw puszcza
ajłoncia to już mogłaś z tłumikiem i mniejsze za jakiś czas brzucholek ci będzie przeszkadzał,a twój szalony fasolinek kopnie i nie trafisz i co???
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
czesc laseczki.
dzisiaj w nocy Hanka przeszła samą siebie - usnęła wieczorem o 21, zbudziła się na pół godziny po 1, a potem od 3 do 5:30 dostawała szału. usnęła o tej 5:30, a jak ją o 6 budziliśmy, to się darła... normalnie jestem na granicy wytrzymałości psychicznej i fizycznej, skłócona z mężem, zmęczona, niewyspana, wściekła na własne dziecko, zniechęcona do wszystkiego nie śpię od 3, a w zasadzie - w ogóle nie spałam... do tego kolejny raz próbowałam jej pobrać ten durny mocz do badania, bo infekcja ciągle nawraca. na nocnik za nic w świecie nie usiądzie, zostały mi te głupie woreczki. jeden przykleiłam o 1, po pół godzinie nie było ani kropelki siusiu, za to postanowiła zrobić mega kupę... drugi przykleiłam o 3, ale tak szalała, że mimo że nasiusiała, to wszystko się odkleiło i rozlało. Boże, co ze mnie za matka, że nawet sików dziecku pobrać nie umiem
normalnie załamka.
eash - też z tym problem miałam - choć mam chłopaka, ale to może dlatego że obdarzony przez nature hojnie
lacra - trzymam kciuki - no nie masz Ty szczęścia dziewczyno ale jak to już wszystko odfajkujesz to na 100% dzidek będzie
Mesy i Insomnia - o niezłe paply z Was jak Was czytam to boki zrywam felietony może piszcie do gazet
chłopek - przykre te dolegliwości - wiem, ale ja to chyba nawet chciałabym mieć mdłości. W ciąży z Sebą miałam i Bogu dziękuję bo w przeciwnym razie upasła bym się strasznia
Mirella Ty już zdrowa??
Agnesssa kuruj się i zadziałaj coś dzisiaj- tak z zaskoczenia
gorla - nie wiedziałam że ty z takich?? że Mirella zołza to już wiem sama się pochwaliła, ale Ty, co Ty na teściową się zapatrzyłaś??
karo - witaj
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1