- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 2 miesiąc temu #447906 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Gosiaku, ja jeste tylko nie moge sie odmurowac po tym jak mnie zamurowało jak czeczytałam o 13 ze dopiero wstałas
A z tym FSH to nie tak do konca jest jak piszesz. Ja zawsze miałam 8-8,5 a w tamtym cyklu jak robiłam to miałam 4.
No siadly miało być
A gdzie tak w ogole Lacrunia jest? Jak mam czas popisać to jej nie ma ciekawe co dzis robi
Gosiaku, ja jeste tylko nie moge sie odmurowac po tym jak mnie zamurowało jak czeczytałam o 13 ze dopiero wstałas
A z tym FSH to nie tak do konca jest jak piszesz. Ja zawsze miałam 8-8,5 a w tamtym cyklu jak robiłam to miałam 4.
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #447925 przez gosiak
Lacrijka napisał:
Wiesz Lacra, tez tak do końca nie rozumiem tego fsh przecież on wskazuje rezerwę Janikowo to skąd najpierw wysokii wynik a potem niski, choć tez czytałam ze to od stresu tez zależy, jak sie ma stresa to wynik jest oszukany i może wyjść wysoki... Wstalam tzn obudzilam sie o 11;45 a polezalam do 12 chyba czy troszkę z haczkiem a co mi tam trza korzystać z wolnego dnia
gosiak napisał:
No siadly miało być
A gdzie tak w ogole Lacrunia jest? Jak mam czas popisać to jej nie ma ciekawe co dzis robi
Wiesz Lacra, tez tak do końca nie rozumiem tego fsh przecież on wskazuje rezerwę Janikowo to skąd najpierw wysokii wynik a potem niski, choć tez czytałam ze to od stresu tez zależy, jak sie ma stresa to wynik jest oszukany i może wyjść wysoki... Wstalam tzn obudzilam sie o 11;45 a polezalam do 12 chyba czy troszkę z haczkiem a co mi tam trza korzystać z wolnego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #447931 przez sylka
Lacrijka napisał:
Tyle ze nie moge juz czekac bo dzwonilam do gin. Mies.temu u niej bbylam i @ miala byc na dniach a nadal jej niem. Pytalam czy nadal mam czekac to mmi nie kazala. Mam robic wyniki i pojawiac sie u niej bo dzis juz 78 dc i nie wiadomo co sie dzieje. To moze skoro mam skierowanie na LH to i je zrobie. Moj nowy rekord w braku @.sylka napisał:
mi Fsh ginka kazala zrobic w 1-3 dc a juz nie powiem w ktorym zrobie
Sylcia w innych dniach niz 1-3 nie ma sensu robic FSH a dwa to samego FSH bez LH tez nie warto..poczekaj na @ z tymi badankami..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez sylka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #447932 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Samo FSH nie na nic nie wskazuje jezeli chodzi o jajniki.. Wazny jest stosunek LH do FSH. Dobrze tez w tym samym dniu cyklu oznaczyc estradiol. Wtedy mozna juz cos powiedziec... boli mnie bdżuch..
Lacrijka napisał:
gosiak napisał:
No siadly miało być
Samo FSH nie na nic nie wskazuje jezeli chodzi o jajniki.. Wazny jest stosunek LH do FSH. Dobrze tez w tym samym dniu cyklu oznaczyc estradiol. Wtedy mozna juz cos powiedziec... boli mnie bdżuch..
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #447934 przez Lacrijka
sylka napisał:
kurcze, to nie wiem czemu Ci kazała to robic..bo to przeciez tak jakby kazano zbadac pogesteron w pierwszej fazie.. Jakby nie mogla Ci dac lutki na wywołanie.. Widocznie to jakas wyzsza łopatologia
Lacrijka napisał:
Tyle ze nie moge juz czekac bo dzwonilam do gin. Mies.temu u niej bbylam i @ miala byc na dniach a nadal jej niem. Pytalam czy nadal mam czekac to mmi nie kazala. Mam robic wyniki i pojawiac sie u niej bo dzis juz 78 dc i nie wiadomo co sie dzieje. To moze skoro mam skierowanie na LH to i je zrobie.sylka napisał:
mi Fsh ginka kazala zrobic w 1-3 dc a juz nie powiem w ktorym zrobie
Sylcia w innych dniach niz 1-3 nie ma sensu robic FSH a dwa to samego FSH bez LH tez nie warto..poczekaj na @ z tymi badankami..
kurcze, to nie wiem czemu Ci kazała to robic..bo to przeciez tak jakby kazano zbadac pogesteron w pierwszej fazie.. Jakby nie mogla Ci dac lutki na wywołanie.. Widocznie to jakas wyzsza łopatologia
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 2 miesiąc temu #447937 przez Ingrid29
Kurde Gosiak ale Ci dobrze, też bym chciała sobie poleniuchować do 12, a tu pobudka raz o 2 w nocy i od 6 30 na nogach cały dzień, bo mały tylko ucina sobie 3 drzemki pół godzinne.
Wiecie dziewczyny ja też tak latałam tak po lekarzach równe dwa lata i gówno z tego wyszło, jak całkiem zrezygnowałam ze starań i wizyt u lekarzy, to dopiero wtedy zaszłam w ciążę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiecie dziewczyny ja też tak latałam tak po lekarzach równe dwa lata i gówno z tego wyszło, jak całkiem zrezygnowałam ze starań i wizyt u lekarzy, to dopiero wtedy zaszłam w ciążę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #447939 przez sylka
lutke swoja droga dostane i pewnie po niej jeszcze raz mam na badania, tak mysle. Swoja droga dziwne skoro robila mi USG i widziala ze niedlugo @ powinna byc a tu jej nie ma. No i tak czekalam na nia by zrobic te badania. Od lipca dojsc nie moze. Lutka nie wplynie na wynik badan?