BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #447839 przez Ingrid29
emka napisał:

no tym bardziej, że Ty 5 lat czekałaś :) Mesy też sie należy! :silly:

Mesy mam nadzieję,że moje bęcki przemówią Cido rozumu:

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #447841 przez Insomnia
Kurde dziewczyny dajcie ponarzekać :lol: Mesy ma PMS :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #447844 przez mesy
Ingrid29 napisał:

emka napisał:

no tym bardziej, że Ty 5 lat czekałaś :) Mesy też sie należy! :silly:

Mesy mam nadzieję,że moje bęcki przemówią Cido rozumu:

Mi przemówią ??? do mnie nic nie przemawia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
więc bijcie se ile chcecie ale wiedzcie że potem pójdę na obdukcję

O inso mój wybawco witaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #447851 przez gosiak
Oj moja cierpliwość tez już wytrenowana :silly: nie wiem ile jeszcze pociągnę :silly:
A co Wy tak wszystkie na mnie spadły co :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #447855 przez mesy
gosiak napisał:

Oj moja cierpliwość tez już wytrenowana :silly: nie wiem ile jeszcze pociągnę :silly:
A co Wy tak wszystkie na mnie spadły co :silly:

gosiak nie przejmuj się na mnie też siadły haha
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #447858 przez gosiak
No siadly miało być :)

A gdzie tak w ogole Lacrunia jest? Jak mam czas popisać to jej nie ma :silly: ciekawe co dzis robi :unsure:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #447906 przez Lacrijka
gosiak napisał:

A gdzie tak w ogole Lacrunia jest? Jak mam czas popisać to jej nie ma :silly: ciekawe co dzis robi :unsure:

Gosiaku, ja jeste tylko nie moge sie odmurowac po tym jak mnie zamurowało jak czeczytałam o 13 ze dopiero wstałas :ohmy: :ohmy: :ohmy: :woohoo:

A z tym FSH to nie tak do konca jest jak piszesz. Ja zawsze miałam 8-8,5 a w tamtym cyklu jak robiłam to miałam 4.
12 lata 2 miesiąc temu #447914 przez sylka
mi Fsh ginka kazala zrobic w 1-3 dc a juz nie powiem w ktorym zrobie :(
12 lata 2 miesiąc temu #447919 przez Lacrijka
sylka napisał:

Sylcia w innych dniach niz 1-3 nie ma sensu robic FSH a dwa to samego FSH bez LH tez nie warto..poczekaj na @ z tymi badankami..
12 lata 2 miesiąc temu #447925 przez gosiak
Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

Gosiaku, ja jeste tylko nie moge sie odmurowac po tym jak mnie zamurowało jak czeczytałam o 13 ze dopiero wstałas :ohmy: :ohmy: :ohmy: :woohoo:

A z tym FSH to nie tak do konca jest jak piszesz. Ja zawsze miałam 8-8,5 a w tamtym cyklu jak robiłam to miałam 4.

Wiesz Lacra, tez tak do końca nie rozumiem tego fsh przecież on wskazuje rezerwę Janikowo to skąd najpierw wysokii wynik a potem niski, choć tez czytałam ze to od stresu tez zależy, jak sie ma stresa to wynik jest oszukany :ohmy: i może wyjść wysoki... Wstalam tzn obudzilam sie o 11;45 a polezalam do 12 chyba czy troszkę z haczkiem :laugh: :blush: a co mi tam trza korzystać z wolnego dnia :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #447931 przez sylka
Lacrijka napisał:

sylka napisał:

Sylcia w innych dniach niz 1-3 nie ma sensu robic FSH a dwa to samego FSH bez LH tez nie warto..poczekaj na @ z tymi badankami..

Tyle ze nie moge juz czekac bo dzwonilam do gin. Mies.temu u niej bbylam i @ miala byc na dniach a nadal jej niem. Pytalam czy nadal mam czekac to mmi nie kazala. Mam robic wyniki i pojawiac sie u niej bo dzis juz 78 dc :cheer: i nie wiadomo co sie dzieje. To moze skoro mam skierowanie na LH to i je zrobie. Moj nowy rekord w braku @.
12 lata 2 miesiąc temu #447932 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

Wiesz Lacra, tez tak do końca nie rozumiem tego fsh przecież on wskazuje rezerwę Janikowo to skąd najpierw wysokii wynik a potem niski, choć tez czytałam ze to od stresu tez zależy, jak sie ma stresa to wynik jest oszukany :ohmy: i może wyjść wysoki... Wstalam tzn obudzilam sie o 11;45 a polezalam do 12 chyba czy troszkę z haczkiem :laugh: :blush: a co mi tam trza korzystać z wolnego dnia :P

Samo FSH nie na nic nie wskazuje jezeli chodzi o jajniki.. Wazny jest stosunek LH do FSH. Dobrze tez w tym samym dniu cyklu oznaczyc estradiol. Wtedy mozna juz cos powiedziec... boli mnie bdżuch..
12 lata 2 miesiąc temu #447934 przez Lacrijka
sylka napisał:

Lacrijka napisał:

sylka napisał:

Tyle ze nie moge juz czekac bo dzwonilam do gin. Mies.temu u niej bbylam i @ miala byc na dniach a nadal jej niem. Pytalam czy nadal mam czekac to mmi nie kazala. Mam robic wyniki i pojawiac sie u niej bo dzis juz 78 dc :cheer: i nie wiadomo co sie dzieje. To moze skoro mam skierowanie na LH to i je zrobie.

kurcze, to nie wiem czemu Ci kazała to robic..bo to przeciez tak jakby kazano zbadac pogesteron w pierwszej fazie.. Jakby nie mogla Ci dac lutki na wywołanie.. Widocznie to jakas wyzsza łopatologia :ohmy:
12 lata 2 miesiąc temu #447937 przez Ingrid29
Kurde Gosiak ale Ci dobrze, też bym chciała sobie poleniuchować do 12, a tu pobudka raz o 2 w nocy i od 6 30 na nogach cały dzień, bo mały tylko ucina sobie 3 drzemki pół godzinne.

Wiecie dziewczyny ja też tak latałam tak po lekarzach równe dwa lata i gówno z tego wyszło, jak całkiem zrezygnowałam ze starań i wizyt u lekarzy, to dopiero wtedy zaszłam w ciążę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu #447939 przez sylka
lutke swoja droga dostane i pewnie po niej jeszcze raz mam na badania, tak mysle. Swoja droga dziwne skoro robila mi USG i widziala ze niedlugo @ powinna byc a tu jej nie ma. No i tak czekalam na nia by zrobic te badania. Od lipca dojsc nie moze. Lutka nie wplynie na wynik badan?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia