- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #53801 przez Mała
Witam kobiety.
Ja nie spałam pół nocy, chyba stresik mnie dopada.
Tempki nigdy nie mierzyłam , dzisiaj za Waszą namową 36,9.
Nie testowałam ,bo nie miałam w domu testu (a tak w ogóle to staram się nie mieć, bo testowałabym wbrew rozsądkowi). Postaram się zrobić później, mój synek jeszcze w łóżku, a razem musimy biec do apteki.
My z Iwonką identyczny cykl miałyśmy, skoro Iwonka już wie, to u mnie też już chyba powinno się wyjaśnić.
Dzięki, że trzymacie kciuki.
Ja nie spałam pół nocy, chyba stresik mnie dopada.
Tempki nigdy nie mierzyłam , dzisiaj za Waszą namową 36,9.
Nie testowałam ,bo nie miałam w domu testu (a tak w ogóle to staram się nie mieć, bo testowałabym wbrew rozsądkowi). Postaram się zrobić później, mój synek jeszcze w łóżku, a razem musimy biec do apteki.
My z Iwonką identyczny cykl miałyśmy, skoro Iwonka już wie, to u mnie też już chyba powinno się wyjaśnić.
Dzięki, że trzymacie kciuki.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 11 miesiąc temu #53802 przez Asik
delfinek83 napisał:
Ja tez mam 28 dniowe i też myślałam że mam w połowie a tu zonk 10-11 dnia cyklu miałam owulke aa no i zero śluzu miałam totalna pustynia
Magduska noo ja coś wiem na ten temat niestety ... plany przy kierowcach ehh ale pamietasz jak ja pisałam w listopadzie że następny miesiąc zmarnowany bo mój był tylko 7 dni w domciu ? noo to te trzy razy wystarczyły i tak samo może byc u Ciebie
Gosiaaaa noo nie mogłam uwierzyc w to co zobaczyłam tak wcześnie.. noo ale potem ..aaa do lekarza to dlatego nasz Gosiaczek tak wczesnie sie obudził
Trzymam kciuukii
Dziwne, bo zawsze sobie wyliczałam że mam gdzieś tak w połowie cyklu (mam 28-dniowy) a tu się chyba okaże że później, może nawet 20. Śluzu też żadnego nie mam.
Ja tez mam 28 dniowe i też myślałam że mam w połowie a tu zonk 10-11 dnia cyklu miałam owulke aa no i zero śluzu miałam totalna pustynia
Magduska noo ja coś wiem na ten temat niestety ... plany przy kierowcach ehh ale pamietasz jak ja pisałam w listopadzie że następny miesiąc zmarnowany bo mój był tylko 7 dni w domciu ? noo to te trzy razy wystarczyły i tak samo może byc u Ciebie
Gosiaaaa noo nie mogłam uwierzyc w to co zobaczyłam tak wcześnie.. noo ale potem ..aaa do lekarza to dlatego nasz Gosiaczek tak wczesnie sie obudził
Trzymam kciuukii
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 11 miesiąc temu #53825 przez magduska
dzieki wam kobitki,wlasnie co mam byc to bedzie ) )
a tak pozaty ja tez kupilam testy owulacyjne i zapomnialam o nich zupelnie hihi i dzis chcialam zobaczyc z ciekawosci i tu nic nie pokazuje owulacji,a lekarz przewidzial na niedziele,poniedzialek i mysl co chcesz???!!!) pewnie cylk bezowulacyjny ;-(( a zreszta dzis ide do niego to bede cos wiedziec
mala tez mi sie wydaje,ze cos ciaza u ciebie pachnie:-)
gosiak ale rano dzis zawitalas,u mnie wczesniej mialam sluz,a teraz cisza,choc w sobote tak prawy jajnik mnie bolal,ze szok
a tak pozaty ja tez kupilam testy owulacyjne i zapomnialam o nich zupelnie hihi i dzis chcialam zobaczyc z ciekawosci i tu nic nie pokazuje owulacji,a lekarz przewidzial na niedziele,poniedzialek i mysl co chcesz???!!!) pewnie cylk bezowulacyjny ;-(( a zreszta dzis ide do niego to bede cos wiedziec
mala tez mi sie wydaje,ze cos ciaza u ciebie pachnie:-)
gosiak ale rano dzis zawitalas,u mnie wczesniej mialam sluz,a teraz cisza,choc w sobote tak prawy jajnik mnie bolal,ze szok
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #53846 przez Iwonka
Hej laseczki:)
MAŁA testuj jejku jaką ty masz anielską cierpliwość zalatujesz fasolką
MAGDUSKA wiesz że jak się nie planuje to coś wskakuje :D:D:D:D
A ja mam takie mdłości że masakra rano do kuchni nie mogłam wejść hehe dobrze że mąż w domku to śniadanie mi do pracy uszykował a w domu nie dałam rady zjeść, byłam w sklepie i tak się stało że trochę nie trzeźwy pan stanął za mną ojjjj tragedia bleee
Byłam na becie ale wyniki dopiero jutro na 14
MAŁA testuj jejku jaką ty masz anielską cierpliwość zalatujesz fasolką
MAGDUSKA wiesz że jak się nie planuje to coś wskakuje :D:D:D:D
A ja mam takie mdłości że masakra rano do kuchni nie mogłam wejść hehe dobrze że mąż w domku to śniadanie mi do pracy uszykował a w domu nie dałam rady zjeść, byłam w sklepie i tak się stało że trochę nie trzeźwy pan stanął za mną ojjjj tragedia bleee
Byłam na becie ale wyniki dopiero jutro na 14
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 11 miesiąc temu #53862 przez magduska
mala gratulacje,kolejna zafasolkowana:-)))))
wiem,ze nie powinno sie tak ani mowic,pisac i myslec,ale zazdroszcze wam dziewczynki tych II kreseczek,tez bym tak chciala,powiem,ze w tym momencie oddalabym za to wszystko ) ale co komu jest pisane to bedzie,buziaczki
mala jeszcze razz GGRRATULUJE!!!! JUZ NIEAKTUALNA STARACZKA HEHE coraz mniej robi sie na tej liscie ))) ))
wiem,ze nie powinno sie tak ani mowic,pisac i myslec,ale zazdroszcze wam dziewczynki tych II kreseczek,tez bym tak chciala,powiem,ze w tym momencie oddalabym za to wszystko ) ale co komu jest pisane to bedzie,buziaczki
mala jeszcze razz GGRRATULUJE!!!! JUZ NIEAKTUALNA STARACZKA HEHE coraz mniej robi sie na tej liscie ))) ))
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #53868 przez Marta M
Przepraszam za wyrazenie, ale ja juz odrzygana na dzisiaj i pora zaczac nowy dzien...
Od kilku dni dopoki nie zwymiotuje to nie ma jak zyc...za to po jest o wiele lepiej..
Mała to gratuluje fasoleczki...To jest nas juz 5 wrzesniowek...Moze jeszcze nikusia, kinia??
Od kilku dni dopoki nie zwymiotuje to nie ma jak zyc...za to po jest o wiele lepiej..
Mała to gratuluje fasoleczki...To jest nas juz 5 wrzesniowek...Moze jeszcze nikusia, kinia??
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #53870 przez gosiak
tak Asik jakby nie lekarz to pewnie bym jeszcze w piżamce leżała:)
A więc tak już jestem po wizycie i humorek mi się poprawił wszystko na razie ok pobrał wymaż do cytologii za dłuuugie 3 tyg po wyniki i znowu do niego:) a jeśli chodzi o to czy moja waga ma mi przeszkodzić w zajście i donoszenie ciąży to mit jak najbardziej mogę zostać mamusią tylko dziewczyny powiedział mi że mam rankę na szyjce, ale tak to powiedział że wywnioskowałam że nic poważnego a nie spytałam potem dokładnie o co chodzi, o piersiach też wspomniałam o tym moim wciśniętym sutku, ale wiecie co wyszłam z gabinetu i się zorientowałam że nie zbadał mi piersi bo się zagadałam z nim o ciąży potem poszłam się ubierać i zonk, ale za trzy tygodnie najwyżej mu przypomnę i mnie zbada!
boże ale człowiek jest do tyłu ranka inaczej nadżerka naprawdę aż wstyd;/, teraz te 3 tyg to ja nie wiem jak wytrzymam:(
A więc tak już jestem po wizycie i humorek mi się poprawił wszystko na razie ok pobrał wymaż do cytologii za dłuuugie 3 tyg po wyniki i znowu do niego:) a jeśli chodzi o to czy moja waga ma mi przeszkodzić w zajście i donoszenie ciąży to mit jak najbardziej mogę zostać mamusią tylko dziewczyny powiedział mi że mam rankę na szyjce, ale tak to powiedział że wywnioskowałam że nic poważnego a nie spytałam potem dokładnie o co chodzi, o piersiach też wspomniałam o tym moim wciśniętym sutku, ale wiecie co wyszłam z gabinetu i się zorientowałam że nie zbadał mi piersi bo się zagadałam z nim o ciąży potem poszłam się ubierać i zonk, ale za trzy tygodnie najwyżej mu przypomnę i mnie zbada!
boże ale człowiek jest do tyłu ranka inaczej nadżerka naprawdę aż wstyd;/, teraz te 3 tyg to ja nie wiem jak wytrzymam:(
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202