BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 tygodni temu #800903 przez mesy
Też używałam tych testów allegrowych i tych LH droższych i lepiej trafić w owu na tych allegrowych bo te LH są bardzo czułe i idzie zgłupieć ... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #800967 przez pani_p
Hejo :-)

Melduje tylko, że zyjemy :-) chyba mam jakie złote dziecko bo praktycznie tylko spi, robi kupe i ciągnie cyca :-D ciekawe jak długo. Mnie jeszcze co nieco pobolewa po porodzie, ale w końcu polog nie bez powodu trwa 6 tyg. Mamy problem zawsze przy kąpieli bo jest ryk w nieboglosy i w ogóle się Zuzince nie podoba... Jeszcze spróbuje myku, że dam jej troche cyca przed to może będzie spokojniejsza.

Buziaki moje Kochane :-)

11 lata 3 tygodni temu #800971 przez Agnilla
haaaa Pani, kurde bo zapomne, pół nocy mi się dziś śniłaś :P ale zryty sen, mieszkałaś z moją porypaną ciotką, a Zuzia miała mega blond włosy....chyba zmiksowało mi się z małą Gravity :P

11 lata 3 tygodni temu #801029 przez pani_p
Haha Agnilla no niezle :-D co to Cię naszlo? :-D

A swoją drogą te nasze sny to masakra. Wiecie co mi się śni praktycznie codziennie? Ze zasypiam z mała przy cycu, przyduszam ją kołdrą i nagle się budze i szukam jej w tej koldrze... Masakra- taki schiz. A zaznacze że nie karmie jej na lezaco w nocy.

11 lata 3 tygodni temu #801081 przez Agnilla
chyba za duzo na forum przebywam ;) fakt, sny bywaja czesto porypane :P

11 lata 3 tygodni temu #801157 przez nati.olsztyn
pani, agnilla Zgadzam się z Wami w 100 %.! Zwłaszcza na początku ciąży i zaraz po porodzie sny miałam tragicznie porypane. :-P A teraz koło 10 tyg to miałam dosłownie kryminały i krwawe horrory. Brrrr!

11 lata 3 tygodni temu #801211 przez Mała
Witam
Ja znów do gina dziś polazłam, ale innego,bo kurde znów infekcję mam :dry: Dowiedziałam się przy okazji, że moje jajniki jakby pcos :dry: normalnie starość mnie chyba dopada, jak tak dalej pójdzie to mój chłop sobie na nowszy model pójdzie :P
Teraz pytanie, co zrobić żeby za sucho nie mieć? Wy coś to pisałyście o wiesiołku czy cóś?

Pani ciesz się z tego, że masz takie grzeczne dziecko, bo wiesz nie znasz dnia ani godziny jak różki mogą wyrosnąć :blink:

Witam nowe staraczki :)

11 lata 3 tygodni temu #801223 przez Dave
To i ja się zamelduję :P

Pani
- spokojnie, wszystko do czasu. Za jakieś dwa miesiące będziesz miała więcej roboty :P

Mi jakoś dni zapierdzielają, że ja pitole, coraz mniej czasu dla mnie, No ale co zrobić, więc Pani - korzystaj :lol:

Dobra idę już sobie chyba spać :side:

Ciao kobietki i sorry, że tak bez odpisywania się wrypałam :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 tygodni temu #801231 przez gosiak
Bry B)

Właśnie się pokatowałam postami od str. gdzie testa wklejałam :( :( :(

Żeby nie iść tak brzydko bez słowa, wpadam na kilka słów, przepraszam jeśli kogoś uraziłam, jeśli coś złego napisałam...muszę na jakiś czas odpocząć od wszystkiego, poukładać sobie pewne sprawy, jeszcze co by mi problemów było mało, to w rodzinie(dalszej) mi się pochrzaniło....i na koniec dnia w rozmowie na skypie z siostrą emka, usłyszałam niezbyt taktowne(w tym czasie) pytanie....czy chcemy ciuszki bo nie ma co z nimi robić....
Nosz kurwa chyba kota sobie w nie będę ubierać :angry:

Do kiedyś....

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 tygodni temu #801242 przez Mirella
gosiak napisał:

Bry B)

Właśnie się pokatowałam postami od str. gdzie testa wklejałam :( :( :(

Żeby nie iść tak brzydko bez słowa, wpadam na kilka słów, przepraszam jeśli kogoś uraziłam, jeśli coś złego napisałam...muszę na jakiś czas odpocząć od wszystkiego, poukładać sobie pewne sprawy, jeszcze co by mi problemów było mało, to w rodzinie(dalszej) mi się pochrzaniło....i na koniec dnia w rozmowie na skypie z siostrą emka, usłyszałam niezbyt taktowne(w tym czasie) pytanie....czy chcemy ciuszki bo nie ma co z nimi robić....
Nosz kurwa chyba kota sobie w nie będę ubierać :angry:

Do kiedyś....

Protestuję stanowczo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ponieważ kiedyś przemocą zatrzymałam tu MagdaM, i wszyscy wiedzą czym to się skończyło to niech mi nikt nie mówi, że mam cicho siedzieć :P

11 lata 3 tygodni temu #801252 przez mamam
Gosiak, widzę, że mamy aniołki prawie z tego samego czasu :(
Wiem jak to boli... nie wiem kiedy odzyskam płodność i czy uda się zajść jeszcze w ciążę :(
Ale będę sie starać w miarę możliwosci... może się uda

Powodzenia dla wszystkich staraczek :-)

11 lata 3 tygodni temu #801295 przez missyy
gosiak odpocznij sobie trochę, zwłaszcza jeśli chcesz niedługo się starać o fasolcie. Ale mimo wszystko wpadaj do nas kochana... :kiss: Nie zostawiaj nas :kiss:
I nie katuj się postami, sama tak robiłam i wiem, że to niczym dobrym się nie kończy.

A co do testów się wtrącę, to po raz pierwszy od tego roku miałam piękne maliny :silly: Kupiłam te testy, o których pisały Agnilla i gosia28. Przypadkiem, ale jak widać są dość czułe. Dzień przed i po krecha troche bledsza, a w dniu owu(tak myśle) krecha mocniejsza od testowej. A te z aptek to niestety kosztują, a jak obserwuje się wiecej niż 5 dni, to tym bardziej.

Mała tak, wiesiołek powinien pomóc. Kup sobie Oeparol i zaobserwuj czy u Ciebie działa ;) .

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #801366 przez aggi
Ja przepraszam że ja się tak wtraaancamm :S , ale testy owulacyjne POLECAM. Moje 'maliny' wcale nie były malinowe naprawdę, nawet dziewczyny z wątku testów owu mogą poświadczyć że miały wątpliwści czy mam w ogóle owu. i co i co i co?! I polecam je kurcze dla głupiego sprawdzenia nawet czy poziom LH w ogóle rośnie - ja widocznie miałam bardzo szybki pik LH albo bardzo niski poziom tego hormonu. Aha i kupowałam allegrowe :) Zainteresowane testami zapraszam na wątek o testach podpatrzeć co i jak :)

11 lata 3 tygodni temu #801424 przez gosia28
gosiak protestuje!!! Nie zostawiaj nas tak!!!

mała zaprzyjaźnij się z wiesiołkiem ;)

pani super, że Zuzia grzeczna i daje Ci spokojnie dojść do siebie po porodzie. Zbieraj siły bo pewnie tak jak Dave wspomniała później może być ciekawiej ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu #801469 przez Mirella
gosia28 napisał:

gosiak protestuje!!! Nie zostawiaj nas tak!!!

mała zaprzyjaźnij się z wiesiołkiem ;)

pani super, że Zuzia grzeczna i daje Ci spokojnie dojść do siebie po porodzie. Zbieraj siły bo pewnie tak jak Dave wspomniała później może być ciekawiej ;)

Może ale nie musi, ja nigy nie chodziłam niewyspana z powodu dziecka, trudniej jest jak się uczy chodzić bo z oka spuścić nie można, a bardziej męcząco jak przestaje spać w dzień bo nagle się nie ma chwili dla siebie i trzeba sobie z tym jakoś poradzić, ale żeby nie spać tak całkiem? Nie, tego nie znam, osiem godzin na dobę zawsze mi dziecko dawało.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka