BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 8 miesiąc temu #622407 przez PinkBikini
ojej mam aparat w telefonie, ale po co mam szukac dobrego swiatla, bo ja watpie, zeby z mojego telefonu wyszlo wyrazne zdjecie :blush: :blush:
sluchajcie teraz zrobilam sobnie innej firmy test, jakis tam z funciaka i pokazal negatywny wynik jak to dlaczego? :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #622413 przez Agusia83
wszystko zalezy od tego jakiej czulosci jest test...a poza tym jest dosc pozno i mozesz nie miec w siusiach duzego stezenia hormonu...najlepiej sprobuj nasikac rano...

11 lata 8 miesiąc temu #622419 przez Elmirka85
ja w ciąży z Aleksem robiłam 29 dnia cyklu test (miałam ok 30-31dniowe) w ciągu dnia. to było tak dawno a pamiętam jak dziś :laugh: :laugh: :laugh: byłam sama w domu miałam wolne i pisałam na kompie prace licencjacką. obiecałam sobie że nie będę robić żadnych testów bo robiłam w poprzednich cyklach i zawsze płakałam jak była 1 krecha
no i wyłączyli nagle prąd- jakaś awaria. więc ja jak wariatka zaczęłam mysleć i myśleć. poszłam do apteki, wróciłam zrobiłam test i była taka bladziutka, ledwo widoczna kreseczka. więc jak przystało na wariatkę poszłam do innej apteki (do tej już się wstydziłam ;) ) na drugi koniec miasta i kupiłam 2 testy., wróciłam i jeden zrobiłam od razu to kreska była jeszcze bledsza- tylko pod światło widoczna, i o dziwo z rannego moczu nastepnego dnia również tylko pod światło. dałam na wstrzymanie ale już się nastawiłam że jestem w ciązy bo wszedzie pisali że nawet bladziutka krecha to oznacza i po 3 dniach 2 grube czerwone krechy :laugh: :laugh: a teraz mam 4,5letniego ślicznego synusia

11 lata 8 miesiąc temu #622420 przez ferritka
najlepiej czymś z alkoholem- ja używam takiego toniku właśnie, a mówiłam posmaruj sie tłustym kremem nie byłoby problemu :P :P :P

pink, jak ci wyszedł taki cień jak na zdjęciu od kogoś nam pokazałaś, to uważasz że jak sikniesz wieczorem to bedzie więcej?????? no w sumie to nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo nie chciałabym być nie-mi-ła :woohoo: :S :S :S :S

popiół z papierosów- jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi sięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę chcę zapalićććććććććććććććććććććććććććććc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dry: :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #622426 przez Agusia83
Ferri, a Ty palisz?
To prawda, slyszalam, ze jest swietny na plamy na ciele po farbie...

11 lata 8 miesiąc temu #622435 przez Martynka__89
Ferri ja posmarowałam tłustym kremem ale ze mnie już taka baba :P jakiś taki defekt jestem :P ani mi się waż cygarete !!!!!!!!!!!!!!! Jak się wykapie, wysuszę włosy znajdę kabel to może może pokaże mój efekt i defekt :P

Moja Kropeczka:(9.02.2015

11 lata 8 miesiąc temu #622438 przez ferritka
od sylwestra nic a nic i może ja przez brak nikotyny taka ciągle chora :dry: :dry:

ale mam kryzys dzisiaj, dobrze, ze fajki tak schowałam, ze zapomniałam gdzie bo bym chyba się skusiła :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #622440 przez PinkBikini
ten pierwszy test to kupilam w bootsie byl drozszy, to znaczy, ze moze czulszy? nie zastanawialam sie tylko bralam i szlam. a polecialam do funciaka zaraz po zrobieniu pierwszego, a tu jest napisane, zeby wykonac go w dniu miesiaczki lub i nawet dalej i tylko rano. no nie wiedzialam, myslalam, ze wyjdzie to samo. a jak myslicie? ten pierwszy test to nie bez powodu ta blada druga kreseczka? :)
bo tak sobie teraz myskle, ze jakbym miala nie byc, to by tamten test pierwszy rowniez pokazal jedna kreske.

czytam ratunku-co-robic.ownlog.com/3,11350,kategoria.html najlepsze to CIĄŻA OD WCZUWANIA SIĘ :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 8 miesiąc temu #622441 przez Elmirka85
ferri nie waż się :angry: :angry: :angry: dasz radę. szkoda byłoby zaprzepaścić skoro tak długo już wytrzymałaś

11 lata 8 miesiąc temu #622443 przez Elmirka85
pin bikini może rano z porannego moczu Ci już wyjdzie mocniejsza :)

11 lata 8 miesiąc temu #622444 przez PinkBikini
a na plamy na ciele po farbie :) - to tak:
przy zmywaniu farby wzcie sobie jej troche na palce i posmarujcie brudne miejsca i zmyc woda. farba zmywa farbe :)

11 lata 8 miesiąc temu #622449 przez PinkBikini
ale to juz inna marka moze jakis mniej czulszy boje sie ze nie wyjdzie :( ale to w takim razie skad ta druga kreska w pierwszym? czuje sie poddenerwowana :)

11 lata 8 miesiąc temu #622453 przez gosia28
witam się dziewczynki, próbuję Was nadrobić ale narazie jestem na 20 str :S
ciężkie dni ostatnio były, dobrze że weekend to może co odpocznę.
Melduję tylko, że @ wczoraj rozkręciła się na dobre ale nowy rok się przede mną otwiera :lol:

doczytałam tylko Iwonta gratuluję strasznie synka :)
Monia trzymaj się z Julcią ciepło. Będzie dobrze :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #622461 przez sylwus136
Martynka no to czekamy na zdjęcie i efekt :)
ja sobie włosy farbowałam 2 dni temu :D
a jaką w ogole miałaś farbę ( firmę ) tak z ciekawości spytam ? :D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622469 przez Martynka__89
Proszę o szczere opinie jak baba babie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka