BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568565 przez emi87
ja wiem dorkiszonku ze ty chcesz dla nas jak najlepiej i walczych jak lwica hihi :* muah i na pewno kazda cos wyniesie z tego wszystkiego co nam napisałas i z tego filmiku - na prawde to cenimy :)

jem własnie ziemniaczki z koperkiem i kefirkiem mniam :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #568566 przez dorkiszon
Pomelo jest dobre jem tez czasami, ale ciekawe czemu ono jest takie syte jak na cytrusa ?

11 lata 10 miesiąc temu #568567 przez Lacrijka
Ciesze sie że leginsy okazały sie fajne..Bo wiecie jak jest, jednej spasują innej juz nie koniecznie. Jedne sobie poświęciłam i nosze po domku.. jak dla mnie, rewelka :)

11 lata 10 miesiąc temu #568568 przez dorkiszon
emi87 ja wiem jaki mam styl wypowaidania taki sam mam na zywo. Ogólnie zawsze ten kto mnie zna to mnie lubi mimo wszystko podobno mam potencjał na szefową :) mimo wszystko byłabym za dobra i sprawiedliwa dla ludzi więc by mnie wykopali szybko hahah
Mimo wszystko próbuje się czasami hamować z tym wypowiadaniem mojego zdania, ale mi nie wychodzi :P

11 lata 10 miesiąc temu #568569 przez kasiak
Dziewczyny nie wiem czy narzekanie działa jakoś magicznie ale wstałam przed chwila z mniejszym bólem niż się zdarzało ostatnio :huh: :laugh: dziwne to to ale ok, nie będę narzekać, że się poprawiło :woohoo:
Na dniach będę zamawiać różności na wyjazd do pl powinny przyjść i może też chustę zamówię :)
Dzisiaj, może jutro będę robić coś słodkiego :) miało być z krówką ale będzie pewnie kokos :laugh: www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-in...s-na-rolada-kokosowa Będę gruba!ale to nic mąż mnie kocha i tak :laugh:
A na razie może naleśniki?jak mi mleko nie skwaśniało :huh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568570 przez emi87
dla mnie w smaku pomelo jest jak krzyzówka grejfruta z melonem - moze to jakas krzyzówka i dlatego takie syte?? ale tez je strasznie lubie :)
w sumie nazwa po (pomarańcza) melo (melon) hehe sobie człowiek wszystko wytłumaczy :P

11 lata 10 miesiąc temu #568576 przez dorkiszon
emi87 a pytałas duzo wczesniej jak sobie radzimy na basenie z upławami. Ja już nie biore luteiny więc jedno odpadło, a teraz zazwyczaj jak mi się cos wylewa to tak mało, że nie widze problemu. Na basenie nie zauważyłam ani nie poczułam upławow mam czysty strój kąpielowy :) może tez dlatego, że jestem tam tylko godzinke.

11 lata 10 miesiąc temu #568577 przez Qltoorka
No nieee, kasiak, znowu to nam robisz..... Przesyłasz takie pyszności, które potem trzeba będzie przyrządzić :P

A wiecie, że na TVN Style szykuje się nowy program dla nas :)
www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/bosac...programie,76159.html

11 lata 10 miesiąc temu #568578 przez dorkiszon
Pomelo no takie śmieszne jest jakby suche :) arbuza bym też zjadła, a bez tego sikam non stop :)

11 lata 10 miesiąc temu #568584 przez dorkiszon
O jak super zawsze oglądam "wie co jem" :) babka sie rozkręciła z tymi programami.

11 lata 10 miesiąc temu #568586 przez dorkiszon
Wiecie co, a ja mam ochote na zwykłego murzynka (ciasto) jeszcze od początku ciąży ani razu nie zrobiłam zadnego ciasta.

11 lata 10 miesiąc temu #568588 przez emi87
Qltoorka ooo fajny programik bedzie :)

ja przed chwilka zrobiłam dietetyczne ciasteczka owsiane (bez maki,bez masła i bez cukru) - mi smakuja mojemu tacie z kolei nie hehe on woli takie konkretne hehe te maja ten plus ze szybko sie robi i dobra alternatywa co by sobie cukru za duzo nie aplikowac a pokasac mozna :P
samedobrerzeczy.blogspot.com/2013/01/mag...steczka-owsiane.html

a wiecie co ja bym najbardziej zjadała - nasze polskie truskawki,czeresnie i wisnie ooooo mamuniu :S

11 lata 10 miesiąc temu #568591 przez dorkiszon
Czereśnie pycha.
Ide do sklepu, bo się nakręciłam na murzynka i teraz musze zrobić oczywiście :P

11 lata 10 miesiąc temu #568596 przez kasiak
dorkiszon napisał:

Czereśnie pycha.
Ide do sklepu, bo się nakręciłam na murzynka i teraz musze zrobić oczywiście :P

Czereśnie też bym wsunęła :laugh: a murzynek też niegłupi pomysł, tylko mój mąż wybredny i ciacho z masa potrzebuje a murzynek podobno za suchy? :huh: ale pyszota :laugh: podziel się murzynkiem to ja się roladą podzielę :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #568606 przez askan2
Hej mamusie :)
od wielu lat CZEREŚNIE to dla mnie najlepsze owoce... już nie mogę doczekać się czerwca kiedy będą na ryneczku, mniam aż ślinaka leci :P
Jak w tamtym roku sadziłam drzewka owocowe to było 5 czereśni, 1 jabłonka, 1 wiśnia, 2 śliwki he he
A z warzyw najbardziej lubię CEBULE, mój mąż mówi że bez cebuli to żyć nie mogę, szczególnie bez takiej młodej prosto z ogrodu, to fakt :lol: całe szczęście że przez te lata przyzwyczaił się do tego zapachu ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka