- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a może odmówił bo nie ma poczucia zostać świadkiem - cóż ... żeby zostać świadkiem to też trzeba na to zasłużyć - widocznie nie jest mu to dane:)
Poza tym może on nie chce byście sobie ślubowali miłość wierność i uczciwość...
Być świadkiem to duży zaszczyt... widocznie Wasz kolega nie jest Waszym dozgonnym przyjacielem. W sumie bym się tym nie przejmowała - czasami może to i być zazdrość że przyjacielowi się powodzi... różnie to bywa:)
Znajdziecie innego świadka ... popatrzcie wokół... kto tak naprawdę jest Waszym przyjacielem ... i kto tak naprawdę Wam nie odmówi - bo przyjaciel nie odmawia w takiej sytuacji - on jest wniebowziety że może uczestniczyć w Waszym życiu
Nie przejmuj się tym kolegą... on nie zasługuje na Waszą przyjaźń a jedynie na bycie kolegą... sorka ...ale jak dla mnie - przyjaciel nie odmawia ...... nie w takiej sytuacji...
Ja miałam kolkę wczoraj od 17 do godziny 2 w nocy ... po prawej stronie... to moja 3 kolka w trakcie ciąży.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Tylko to badanie trzyma mnie przy życiu i daje siłę jutro wstać. Nie dość, że nie znam tej przychodni, to jestem w grupie z pewną osobą, na której towarzystwo nie mam ochoty i w ogóle mi się nie chce...muszę przetrwać do 15 :)to mi daje siłę.
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
W Wielką Sobotę mieliśmy USG połówkowe- pierwszy raz w życiu wyszłam z wizyty z wrażeniem, że dobrze wydałam pieniądze. Badanie wykonywała lekarz z certyfikatem do badań prenatalnych. Nasz maluch ułożył się w poprzek i splątał nóżki i rączki razem- zasłaniając buźkę, ale za to wystawił pięknie na pokaz siusiaka- tatuś otrzymał specjalne zdjęcie z zaznaczonym obrysem męskiego narządu Musiałam trochę fizycznie się poruszać, żeby można było ocenić dzieciaczka. 3d-4d nie było możliwe do wykonania- wychodził misz masz.
Ale Kacperek zdrowy wszystko co potrzeba jest tam gdzie ma być, mimo pozycji udało się wykluczyć rozszczep podniebienia- na końcu odsłonił na chwilkę usteczka.
No i kopie coraz silniej czuć kopniaczki przez brzuszek a nawet czasem widać
Jeszcze ani jednej rzeczy nie kupiłam maluchowi... za to moja mama szaleje - no i maluch ma kilka różowych bodziaków...hmmm nie obrazi się chyba na babcię. No, chyba że babcia pójdzie na całość i kupi sukienkę....
Mój K. powiedział, że będzie gonił kawalerów... a potem sobie przypomniał, że powinien powiedzieć- Panienki.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Ja sie tym rozszczepem martwilam, ale buziunie bylo widac idealnie i tez lekarz to wykluczyl oczywiscie
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
dawnooo mnie tu nie było... ale systematycznie staralam sie nadrobic posty... Gratuluje poznania płci i zdrowych maluchów. No u mnie jak narazie zapowiada się dziewczynka ale Pani doktor tak na 100% kazała poczekać do połówkowego... no wiec czekamy do 15 kwietnia na godzine 15 hehe z niecierpliwością. Chcemy od razu zrobić 4d, u mojej Pani doktor to koszt 200zł.
Święta święta i po świętach... człowiek bardziej zmęczony jedzeniem niż czymkolwiek innym a lodówka jeszcze pełna...
Niesia właśnie co niektóre pozytywne argumenty przeważają te negatywne i dają siłę! Więc spokojnie dasz radę. Nie jesteś sama
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Martazytka, fajnie, że badanie wyszło dobrze i synek jest zdrowy . Co do różowych ubranek, to niestety starsze pokolenie ciągle ma przekonanie, że jest to kolor dla chłopców . Sukienki dla chłopca raczej na pewno nie kupi .
Cukiereczek, mi i Mami_nce, jeśli dobrze pamiętam, też na 100% nie chcieli potwierdzić dziewczynki, ja sądzę jednak, że u żadnej z nas się to już nie zmieni .
My dopiero wczoraj załapaliśmy się na święta, ale ja ostatnie dni nie mogę jeść zbyt dużo, po pierwsze mała się wtedy bardzo uaktywnia i trochę to przeszkadza w jedzeniu, no i chyba po prostu duże porcje już mi się nie mieszczą, muszę jeść częściej, a mniej.
A niunia ostatnio więcej szaleje, wczoraj rano, jak się obudziłam i przytuliłam do pleców męża, to u tatusiowi nakopała
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
katarzynaxxx89 3mamy kciuki za wyniki no i że 13go poznasz płeć) niby nie tak ważne ale jednak bo najwazniejsze by zdrowe było
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Katarzyna, koniecznie poproś o to badanie. No i czekamy na 4d i płeć maluszka