BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #729603 przez iwonta_kg
Hej dziewczyny.

Nie pisalam bo dopiero znalazlam czas zeby wejsc w internet.

Bylam w lidlu i kupilam bodziaki z supermenem i zielony dresik. Zaraz wrzuce fotki :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729610 przez iwonta_kg
Bodziaki

Dresik

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #729620 przez Kasia :]
iwonta_kg napisał:

Hej dziewczyny.

Nie pisalam bo dopiero znalazlam czas zeby wejsc w internet.

Bylam w lidlu i kupilam bodziaki z supermenem i zielony dresik. Zaraz wrzuce fotki :)

A ja już miałam jakieś wizje od rana, że pewnie z Kacperkiem już sobie leżysz :woohoo: A Ty na zakupach szalałaś :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #729621 przez nike84
Iwonka że Ty jeszcze masz siłę po sklepach szaleć :) Ale Kacperek jeszcze na sam koniec zarobił śliczne ciuszki :)

Pyzaura bardzo dziękuję :blush: Ja swoich włosów niecierpię :dry: A tak wygląda 5cio miesięczny odrost :silly:

Na TLC jest teraz "Porodówka" - uwielbiam :)

11 lata 4 miesiąc temu #729624 przez Kasia :]
"Porodówka" to ten program z angielskim szpitalem Najświętszej Marii Panny? Czy jakiś inny?
Ja oglądam teraz na TVN player "Noworodki" - o wcześniakach.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729625 przez kalina
monia a pewnie ze powinnas cos fajnego w pokoiku zrobic. niech bedzie dziecieco i odegna zle moce:)
ja bym na scianie nakleila znak drogowy z przekreslona czarownica:P

magda ja zaregowalam jakl nefeli i tez sie zaczelam smiac:) bo te nasze chlopy takie glupie ze czasem rece opadaja. chca zablysnac kawalem i nie maja nic zlego na mysli i sie nie zastanowia ze nam to moze zepsuc dzien. ale mi sie zawsze najbardziej podoba zdezorientowana mina meza jak cos chlapnie i nie wie o co sie wsciekam:) wiec wyobrazam sobie twojego..

widze ze zakupki lidlowe w wiekszosci udane. ja sie nawet nie pchalam bo nie mam sily. zreszta termometr mam a na razie z ciuszkami tez chyba nie jest zle a jakbym weszla to bym na pewno nie jedno wziela :blush:

nike czemu nie lubisz wlosow.. a tak fajnie wygladaja..

mery rzucilabys od czasu do czasu jakis tekst meza to sobie humorki poprawimy:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 4 miesiąc temu #729628 przez nike84
Kasia :] napisał:

"Porodówka" to ten program z angielskim szpitalem Najświętszej Marii Panny? Czy jakiś inny?
Ja oglądam teraz na TVN player "Noworodki" - o wcześniakach.

"Porodówka" jest ze USA ;) "Położne" są chyba z aglii, a "Noworodki-Walka o życie" też oglądam :)

Kalina bardzo dziękuję :) A nie lubię ich, bo są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju odkształcenia, dlatego zawsze rano po spaniu muszę je układać na mokro bo inaczej każdy włos w inna stronę. Ostatnio po przebudzeniu mąż mi powiedział że wyglądam jak Król Lew :woohoo: i faktycznie jak spojrzałam w lustro to...rany boski :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #729640 przez iwonta_kg
Ledwo cos wygrzebalam w tych półkach w lidlu takie pustki

11 lata 4 miesiąc temu #729650 przez iwonta_kg
Mam pytanie z innej beczki. Czy ktoras z was ma tefelon samsung galaxy young? Nie moge mmsow wysylac i odbierac. Nawet jak mam internet wlaczony... :/ pomocy...

11 lata 4 miesiąc temu #729653 przez aska06091
Może GPRS masz wyłączny? Bo mi się wydaje, że to ma coś wspólnego z mms, więc zacznij może od tego. Albo dzwoń do biura obsługi.

11 lata 4 miesiąc temu #729659 przez pyzaura
Iwonka ja nie mam young tylko s3 i tez nie moglam wysylac ani dostawac mmsy ... :( zeby wyslac i dostac mmsa musze miec za kazdym razem wlaczony transfer danych probowalas?? my tez jednego dnia jak wzielam telefon caly czas kombinowalismy czemu nie idzie :(

ciszki fajowe ja mam rozowy dresik bodziaki takie same jak ty tylko rozowej spajdermenki i do tego rozowe portaski :D pozniej wstawie foto :D

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #729661 przez pyzaura
Nike :) co Ty opowiadasz odrostu nie widac na zdjeciu a jak jest to zrobisz sobie jak wyjdziesz ze szpitala :) chodz proponuja fajby bez amoniaku :) a tak Ci ladnie w takich do ucha a wiadomo ja mam tak geste klaterki ze ja to dopiero krol lew jak bym umyla i rano wstala takze musze non stop prostowac :( nie dogodzi nam :P

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #729677 przez Alivva
Hej :)

Od rana mała bieganina w przypływie większej energii i chęci :)
Z młodym byłam w szkole,przeniesienie załatwione i dokładnie do tej klasy do której chciałam żeby był przeniesiony,wynik GBS odebrany-negatywny ;) Na obiadek pyszna zupka ogórkowa zaliczona a potem byłam z babcią Zosią w mieście i maleńka dorobiła się sukienusi na przyszłe lato,dwóch bluzeczek z długim rękawkiem i piżamki :)
Teraz kawusie i...poczytam co tam u Was od rana :)

Aaaa na TLC leci maraton "Porodówka" chyba powtórki ale i tak oglądam :)

11 lata 4 miesiąc temu #729683 przez donata
To chyba rzeczywiście był czop śluzowy... Wyleciał mi na ręcznik jak się goliłam... Taki lekko różowy. Poszłam zrobić wyniki przed 10 i chciałam zajść do mojej ginekolog, bo przyjmuje w tym samym budynku. Ale akurat dzisiaj jej nie było :/ Jak na złość nie mam do niej numeru telefonu... Ona chyba nikomu nie daje swojego. Tylko jest numer stacjonarny do Przychodni, ale odbiera położna.. Ekhm :unsure:

A że wczoraj i dzisiaj mały się prawie nie ruszał, wyleciał ten czop i bolał mnie brzuch w nocy, to postanowiłam podejść na Izbę przyjęć do szpitala. Jeszcze po drodze zjadłam słodką bułkę i też nic. Położna mnie przyjęła i zrobiła KTG. Na szczęście wyszły ruchy, ale nie zauważalne przeze mnie, bo mały się obrócił całkiem i teraz jest plecami. Koło pępka odstaje od 2 dni dupka i tylko ją wypręża czasami. Całą ciążę nie panikowałam, ale i na mnie przyszła pora :) Moja szwagierka przyszła do mnie na Izbę i pokazałam jej zdjęcie tego czopu i powiedziała, że pewnie mi wody zaraz odejdą. A ona matka 2 dzieci i dopiero jej mały ma 10 miesięcy, więc jest na czasie. Na szczęście lekarz mnie przyjął i zbadał dokładnie. Szyjka zamknięta. Śluzu jest pełno w pochwie, ale to nic groźnego. A skurcze były pewnie od tego, że się obrócił całkiem, a miejsca ma nie za dużo. Także założyli mi kartę szpitalna i jakby znowu było mało ruchów albo w tej wydzielinie pojawiła się krew to szpital. Za kilka dni na obserwację mam. Trochę się strachu najadłam :huh: Nigdy nie leżałam w szpitalu i w ogóle nie miałam KTG...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729692 przez Alivva
Madzik-szablony słitaśne :) Ale pochwal się potem efektem końcowym ;)

Jeśli chodzi o ten cały czop to od kilku dni mi się cos tam wydobywa takiego ale stopniowo więc się nie stresuję. Z reszta mi tez doktorek mówił,że jego odejście nie świadczy wcale o wczesnym porodzie,a przy Filipie w ogóle go nie widziałam więc trudno mi określić czy to właśnie TO :P

Kasiek-lampkę gwiazdkę z Ikea miałam dla Filipa i jak na złość wydałam ją w zeszłym roku! Za to teraz mam ten księżyc z Ikea ale też dostałam więc nie wiem czy w Poznaniu w sklepie są czy tez juz nie ma... Ale na allegro widziałam :)

Monia,dzięki za pomysła na jutrzejsze śniadanko :) Mniam....dawno nie jedliśmy kaszki mannej :) a chętnie zjemy z malinkami albo jagodami :)

Iwonka Mistrzu hahaha laski już myslą,że TY z małym a Ty z małym ale w dwupaku i na zakupach hahaha
Dobrze,dobrze.....ostatnie już pewnie w takim stanie :) A i ciuszki bombowe :)

nike-Król Lew hahaha czyli jak to mój Filip mówił KULWA :D ja też mam ten sam problem co rano z moimi kłakami :) wstaję z łóżka,po drodze mijam lustro w sypialni nad komodą,jedno spojrzenie i śmiech :D Bynajmniej mam tą pewność,że od rana banan na pysku :D

jejuuuu jak moje dziecię dziś szaleje odkąd wróciłam z miasta to nie mogę wręcz chodzić tak szaleje :/
Fiiiiliiiiip podaj matce lodaaaaaaaaaaaaaa!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka