- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Nie pisalam bo dopiero znalazlam czas zeby wejsc w internet.
Bylam w lidlu i kupilam bodziaki z supermenem i zielony dresik. Zaraz wrzuce fotki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Hej dziewczyny.
Nie pisalam bo dopiero znalazlam czas zeby wejsc w internet.
Bylam w lidlu i kupilam bodziaki z supermenem i zielony dresik. Zaraz wrzuce fotki
A ja już miałam jakieś wizje od rana, że pewnie z Kacperkiem już sobie leżysz A Ty na zakupach szalałaś
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Pyzaura bardzo dziękuję Ja swoich włosów niecierpię A tak wygląda 5cio miesięczny odrost
Na TLC jest teraz "Porodówka" - uwielbiam
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja oglądam teraz na TVN player "Noworodki" - o wcześniakach.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
ja bym na scianie nakleila znak drogowy z przekreslona czarownica:P
magda ja zaregowalam jakl nefeli i tez sie zaczelam smiac:) bo te nasze chlopy takie glupie ze czasem rece opadaja. chca zablysnac kawalem i nie maja nic zlego na mysli i sie nie zastanowia ze nam to moze zepsuc dzien. ale mi sie zawsze najbardziej podoba zdezorientowana mina meza jak cos chlapnie i nie wie o co sie wsciekam:) wiec wyobrazam sobie twojego..
widze ze zakupki lidlowe w wiekszosci udane. ja sie nawet nie pchalam bo nie mam sily. zreszta termometr mam a na razie z ciuszkami tez chyba nie jest zle a jakbym weszla to bym na pewno nie jedno wziela
nike czemu nie lubisz wlosow.. a tak fajnie wygladaja..
mery rzucilabys od czasu do czasu jakis tekst meza to sobie humorki poprawimy:)
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
"Porodówka" to ten program z angielskim szpitalem Najświętszej Marii Panny? Czy jakiś inny?
Ja oglądam teraz na TVN player "Noworodki" - o wcześniakach.
"Porodówka" jest ze USA "Położne" są chyba z aglii, a "Noworodki-Walka o życie" też oglądam
Kalina bardzo dziękuję A nie lubię ich, bo są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju odkształcenia, dlatego zawsze rano po spaniu muszę je układać na mokro bo inaczej każdy włos w inna stronę. Ostatnio po przebudzeniu mąż mi powiedział że wyglądam jak Król Lew i faktycznie jak spojrzałam w lustro to...rany boski
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
ciszki fajowe ja mam rozowy dresik bodziaki takie same jak ty tylko rozowej spajdermenki i do tego rozowe portaski pozniej wstawie foto
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Od rana mała bieganina w przypływie większej energii i chęci
Z młodym byłam w szkole,przeniesienie załatwione i dokładnie do tej klasy do której chciałam żeby był przeniesiony,wynik GBS odebrany-negatywny Na obiadek pyszna zupka ogórkowa zaliczona a potem byłam z babcią Zosią w mieście i maleńka dorobiła się sukienusi na przyszłe lato,dwóch bluzeczek z długim rękawkiem i piżamki
Teraz kawusie i...poczytam co tam u Was od rana
Aaaa na TLC leci maraton "Porodówka" chyba powtórki ale i tak oglądam
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A że wczoraj i dzisiaj mały się prawie nie ruszał, wyleciał ten czop i bolał mnie brzuch w nocy, to postanowiłam podejść na Izbę przyjęć do szpitala. Jeszcze po drodze zjadłam słodką bułkę i też nic. Położna mnie przyjęła i zrobiła KTG. Na szczęście wyszły ruchy, ale nie zauważalne przeze mnie, bo mały się obrócił całkiem i teraz jest plecami. Koło pępka odstaje od 2 dni dupka i tylko ją wypręża czasami. Całą ciążę nie panikowałam, ale i na mnie przyszła pora Moja szwagierka przyszła do mnie na Izbę i pokazałam jej zdjęcie tego czopu i powiedziała, że pewnie mi wody zaraz odejdą. A ona matka 2 dzieci i dopiero jej mały ma 10 miesięcy, więc jest na czasie. Na szczęście lekarz mnie przyjął i zbadał dokładnie. Szyjka zamknięta. Śluzu jest pełno w pochwie, ale to nic groźnego. A skurcze były pewnie od tego, że się obrócił całkiem, a miejsca ma nie za dużo. Także założyli mi kartę szpitalna i jakby znowu było mało ruchów albo w tej wydzielinie pojawiła się krew to szpital. Za kilka dni na obserwację mam. Trochę się strachu najadłam Nigdy nie leżałam w szpitalu i w ogóle nie miałam KTG...
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jeśli chodzi o ten cały czop to od kilku dni mi się cos tam wydobywa takiego ale stopniowo więc się nie stresuję. Z reszta mi tez doktorek mówił,że jego odejście nie świadczy wcale o wczesnym porodzie,a przy Filipie w ogóle go nie widziałam więc trudno mi określić czy to właśnie TO
Kasiek-lampkę gwiazdkę z Ikea miałam dla Filipa i jak na złość wydałam ją w zeszłym roku! Za to teraz mam ten księżyc z Ikea ale też dostałam więc nie wiem czy w Poznaniu w sklepie są czy tez juz nie ma... Ale na allegro widziałam
Monia,dzięki za pomysła na jutrzejsze śniadanko Mniam....dawno nie jedliśmy kaszki mannej a chętnie zjemy z malinkami albo jagodami
Iwonka Mistrzu hahaha laski już myslą,że TY z małym a Ty z małym ale w dwupaku i na zakupach hahaha
Dobrze,dobrze.....ostatnie już pewnie w takim stanie A i ciuszki bombowe
nike-Król Lew hahaha czyli jak to mój Filip mówił KULWA ja też mam ten sam problem co rano z moimi kłakami wstaję z łóżka,po drodze mijam lustro w sypialni nad komodą,jedno spojrzenie i śmiech Bynajmniej mam tą pewność,że od rana banan na pysku
jejuuuu jak moje dziecię dziś szaleje odkąd wróciłam z miasta to nie mogę wręcz chodzić tak szaleje :/
Fiiiiliiiiip podaj matce lodaaaaaaaaaaaaaa!