- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
hmm no nic zobacze jutro a bralyscie jak pisza na forach do tego badania cytryne czy da sie przezyc
Ja miałam ze sobą cytrynę, ale jej nie użyłam Dałam radę bez, mimo iż nie przepadam za bardzo za słodyczami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
Myslę o tym,żeby go kupic na wyjście ze szpitala,ale oczywiście inny kollorek niz dla chłopców
allegro.pl/ewa-bluza-body-polspiochy-neo...ran-i3265434680.html
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nata mam w obserwowanych ten komplecik
Myslę o tym,żeby go kupic na wyjście ze szpitala,ale oczywiście inny kollorek niz dla chłopców
allegro.pl/ewa-bluza-body-polspiochy-neo...ran-i3265434680.html
Oglądałam je także w sklepie i tylko chłopięcy mi się podobał. Ten różowy wygląda ładnie na zdjęciu, ale w rzeczywistości jest dużo ciemniejszy, za ciemny jak dla mnie Ale kupiłam bodziaka od tego kompletu w kolorze zielonym, śliczny jest Zresztą pokazywałam go Wam na którymś zdjęciu
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
A tak przy okazji-bo nie pisałam-foto śliczne dumnie prezentujesz brzusio )
Agamo.....szczęsliwej podróży i melduj sie nam po powrocie
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niagara byłaś może w tym sklepie stacjonarnym w Poznaniu ? allegro.pl/body-disney-hello-kitty-minni...nan-i3251501549.html
Niestety nie byłam w tym sklepie
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
My juz nie spimy od 6.00. Pogoda sie potwornie zepsula!!! Oby na nasz wyjazd bylo w miare pogodnie.
Dzis klada panele do pokoju Mikolaja Lampe juz powiesilam - czadowa jest
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wogole to mam doła i to wielkiego eMek mial isc dzis do pracy ale znowu cos go w kregoslupie zaczęło łupac ja pitole! Już mi sił brakuje chyba o jakąś zapomogę zaczniemy sie starać... Nic mu nie pomaga na te plecy... Dół jak uj...
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia zazdroszczę Ci. Tez bym chciała meblowac pokoik dla Kacperka.
Tak wogole to mam doła i to wielkiego eMek mial isc dzis do pracy ale znowu cos go w kregoslupie zaczęło łupac ja pitole! Już mi sił brakuje chyba o jakąś zapomogę zaczniemy sie starać... Nic mu nie pomaga na te plecy... Dół jak uj...
Dzień dobry,
Iwonka co Twojemu mężowi właściwie dolega w ten kręgosłup? Może trzeba poszukać innej metody leczenia. Może jakaś rehabilitacja? chiropraktyka? Ja tam nie jestem za metodami niekonwencjonalnymi ale jak faktycznie nic mu nie pomaga to może warto spróbować czegoś innego.
Niagarka - super ten komplecik, sama się zastanawiam czy go nie zakupić na wyjście ze szpitala
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A najgorsze jest to ze kloce sie z moja rodzina przez to ze mój mąż nie moze isc do pracy! Moja mama daje do zrozumienia ze nie odpowiada jej ze wybrałam sobie takiego a nie innego faceta ze zdrowym kręgosłupem! No Kurwa plakac sie chce moje siostry tez nagle zrobiły sie bardzo zajęte i mnie unikają przez to ze jestesmy w złej sytuacji jak mam sie nie denerwować za chwile dojdzie do tego ze z mężem zacznę sie kłócić bo mnie to wszystko przerosnie moja mama tak sie zachowuje jakby miala pretensje do mojego męża że ma rozwalony kregoslup! Ostatnio wyjechała do niego z tekstem "nie moze byc tak ze tylko iwona pracuje i was utrzymuje!" no kurde a kto powiedział że to facet musi utrzymywać kobietę? Jestesmy razem wazne ze jedno z nas zarabia! Co za różnica ktore skoro żyjemy razem! A eMek jest jeszcze bardziej zdołowany bo czuje ze jest nieakceptowany w mojej rodzinie przez to ze jest chory! Nic tylko usiąść i płakać
Sorry za trucie ale musiałam sie wygadać
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj czeka mnie dalszy ciąg szwędania się po second handach. Wczoraj troszkę rzeczy już kupiłam w tym 2 śliczne czapeczki, a wszystko po 2 zł i to całkiem dobrych marek. Zobaczymy jak się łowy dzisiaj udadzą.
Wczoraj wieczorem po raz pierwszy zobaczyłam poruszający się domek:) myslałam, że się popłaczę Jaś już kopie wprawdzie od jakiegoś czasu, ale jeszcze nic nie było widać. Cudne uczucie:)
kalina super, że badania przeszły pomyślnie. Rośnie w siłę Twój dzidziuś, mój Jaś tyle ważył ale 2 tygodnie temu, nie wiem czy nie będzie ogromny
pytałaś o ten laktator: www.doz.pl/apteka/p52953-Canpol_Laktator_reczny_1_szt nikt jej nie polecał, sama sobie wybrała na podstawie info z netu.
Magda, dzięki za info do kiedy ta promocja w Tesco. Zapomniałam spojrzeć jak byłam. Śliczne te pajacyki, ja zakupiłam tylko rękawiczki, bo byłam jakaś taka nieogarnięta, ale myślę, że jeszcze w tym tygodniu wrócę do Tesco.
Kasia, słodki en kombinezonik
Iwonta może właśnie warto poszukać jeszcze kogoś jak pisała Villemo. MÓj P. i jego mama narzekali na kręgosłup i 2 tygodnie temu pojechali na jakąś wieś do jakiegoś faceta, który nastawia i coś tam jeszcze robi. Wrócili wniebowzięci i do tej pory nic a nic ich nie boli. Co będzie dalej zobaczymy. W sumie to wszystko zależy co konkretnie komu dolega, ale zawsze można spróbować. Pozdrowienia dla męża z życzeniami zdrowia!
Miłego dnia!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
oj paskudna pogoda się znowu zrobiła kurcze jest końcówka maja a u nas 10 stopni jedyne co mnie pociesza to, to że może potem będzie ciepła jesień i będziemy mogły śmigać z maluszkami na długie spacerki