- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179724 przez fanka
melduję, że ciągle w dwupaku jestem, noc koszmarna, zero snu, ale to nie przez skurcze tylko tak ogólnie, skurcze na jakiś czas odpuściły, od 4 rano zaczęły się znów i cała noc siku i biegunka. Dalej śluz zabarwiony krwią się ze mnie "wydobywa", kurde albo niech się zacznie na dobre albo niech się wyciszy bo już głupieje. Jeśli się w trakcie dnia nic nie zmieni i nie pojadę wcześniej do szpitala to na 16 na ktg jadę.
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179725 przez megi2501
Fanka!!! Wczoraj cały dzień zabiegany, a od 5 nie śpię. Patrzę na forum, a tu tyle emocji.Widzę, że jesteś
Kochana Wszystkie mocno 3-mamy kciuki! Pisz śmiało! Nawet jeśli to tylko skurcze przepowiadające, to dla takich relacji jest to forum
Kochana Wszystkie mocno 3-mamy kciuki! Pisz śmiało! Nawet jeśli to tylko skurcze przepowiadające, to dla takich relacji jest to forum
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #179734 przez Agusia83
Dzien dobry
Fanka ciesze sie, ze sie odezwalas...noc faktycznie mialas ciezka...a ta krew to pewnie dalszy ciag czopu...tak mysle, ze jak pojdziesz na ktg to byc moze zostawia Cie i wyjdziesz juz z Dawidkiem nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie...
Moja noc tez byla w kratke, jak wstawalam na siku, to brzuch twardy jak skala...z takim sie obudzilam...nawet martwilam sie bo mala cos malo ruchliwa...a przeciez zjadlam kanapki z dzemem...mam nadzieje, ze sie jeszcze rozrusza...
Fanka ciesze sie, ze sie odezwalas...noc faktycznie mialas ciezka...a ta krew to pewnie dalszy ciag czopu...tak mysle, ze jak pojdziesz na ktg to byc moze zostawia Cie i wyjdziesz juz z Dawidkiem nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie...
Moja noc tez byla w kratke, jak wstawalam na siku, to brzuch twardy jak skala...z takim sie obudzilam...nawet martwilam sie bo mala cos malo ruchliwa...a przeciez zjadlam kanapki z dzemem...mam nadzieje, ze sie jeszcze rozrusza...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179749 przez Agusia83
Krolewna sie troszke ozywila...chociaz moglaby bardziej mnie chce sie spac wiec chyba ide ponynac jeszcze troche...a latam do kibelka jak potuczona...mala non stop siedzi mi na pecherzu
No i rozpoczynam dzis 38tc
No i rozpoczynam dzis 38tc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179768 przez basia89
jej ale tu emocje kurcze ja już bym też chciała żeby coś dziać się zaczeło i fanka jak tam ????
a u mnie ten 11 właśnie z OM jest widać po tym jaka mój lekarz ma inteligentna pomoc, żle mi wpisała w kartę ciąży więc się trzymam teraz tej daty, a ten 18 to z usg jest.
ciekawe ktora z nas będzie przodowniczką hehe
a u mnie ten 11 właśnie z OM jest widać po tym jaka mój lekarz ma inteligentna pomoc, żle mi wpisała w kartę ciąży więc się trzymam teraz tej daty, a ten 18 to z usg jest.
ciekawe ktora z nas będzie przodowniczką hehe
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179771 przez pati-m
Witam dziewczyny!
Fanka - 3 mam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez problemów. Też myślę tak jak dziewczyny - po ktg zostawią Cię pewnie w szpitalu i wyjdziesz z Dawidkiem do domku, a ciocie będą gratulować pierwszego bobasa
Ja miałam koszmarną noc, coś mnie kłuło w brzuchu, w żaden sposób nie mogłam się ułożyć i było mi piekielnie duszno, nie pomogło ani otwarte okno, ani wentylator. Zasnęłam dopiero ok. 3
Wczoraj wieczorem tak się przejęłam fanką, że aż mąż się zainteresował i jak poszłam pod prysznic wieczorem to za mnie śledził wpisy na forum i zdawał mi relację, a dziś od rana mówi "wejdź na forum i sprawdź czy się maluch urodził" I zaczął wczoraj marudzić, że on też chciałby żeby się już u mnie zaczęło, bo on już chce mieć Kacpra przy sobie
Fanka - 3 mam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez problemów. Też myślę tak jak dziewczyny - po ktg zostawią Cię pewnie w szpitalu i wyjdziesz z Dawidkiem do domku, a ciocie będą gratulować pierwszego bobasa
Ja miałam koszmarną noc, coś mnie kłuło w brzuchu, w żaden sposób nie mogłam się ułożyć i było mi piekielnie duszno, nie pomogło ani otwarte okno, ani wentylator. Zasnęłam dopiero ok. 3
Wczoraj wieczorem tak się przejęłam fanką, że aż mąż się zainteresował i jak poszłam pod prysznic wieczorem to za mnie śledził wpisy na forum i zdawał mi relację, a dziś od rana mówi "wejdź na forum i sprawdź czy się maluch urodził" I zaczął wczoraj marudzić, że on też chciałby żeby się już u mnie zaczęło, bo on już chce mieć Kacpra przy sobie
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179790 przez fanka
znów się melduję, położyłam sie koło 7 i udało mi się pospać do 9!!! a teraz znów skurcze, jeszcze póki co lżejsze niż wczoraj ale czuję, że się już "rozkręcają", poszłam do wc i chyba już reszta czopa poszła, duży glut podbarwiony krwią i przepraszam za nie apetyczny opis- śmierdzący.
Martwię się tylko bo Dawid prawie się nie rusza, strasznie mało, może się rozrusza, bo jeszcze też nic nie jadłam więc poczekam co będzie po śniadaniu, jak dalej tak będzie to jadę na ktg wcześniej, nie czekam do 16 bo mnie to za dużo stresu będzie kosztować.
Agusia- Ty się już też chyba rozkręcasz na całego
jak ja bym chciała żeby to już ruszyło tak ewidentnie!!!! a nie taka niepewność!!!Dziewczyny obyście miały rację, z tym , że już z Dawidem do domu wrócę!!!
Martwię się tylko bo Dawid prawie się nie rusza, strasznie mało, może się rozrusza, bo jeszcze też nic nie jadłam więc poczekam co będzie po śniadaniu, jak dalej tak będzie to jadę na ktg wcześniej, nie czekam do 16 bo mnie to za dużo stresu będzie kosztować.
jak ja bym chciała żeby to już ruszyło tak ewidentnie!!!! a nie taka niepewność!!!Dziewczyny obyście miały rację, z tym , że już z Dawidem do domu wrócę!!!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179792 przez fanka
znów się melduję, położyłam sie koło 7 i udało mi się pospać do 9!!! a teraz znów skurcze, jeszcze póki co lżejsze niż wczoraj ale czuję, że się już "rozkręcają", poszłam do wc i chyba już reszta czopa poszła, duży glut podbarwiony krwią i przepraszam za nie apetyczny opis- śmierdzący.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179795 przez mgielka22
cZESC dZIEWCZYNY W KOLJENY PIERWSZY DZIEN NASTEPNEGO WEEKENDU
Widze ze zaczynamy sie rozkrecac na dobre Fanka dajesz dajesz, ktos musi zapoczatkowac Tez tak jak dziewczyny podejrzewam ze moga Cie zostawic po KTG w szpitalu
Moj mezus tez juz sie nie moze malej doczekac Jejku z tymi chlopami to tak jest ale nei powiem tez bym juz chciala
Agus gratulacje 38 tyg Ja jutro 35 zaczynam dopiero buuu
Czekamy na wiesci ciag dalszy
Widze ze zaczynamy sie rozkrecac na dobre Fanka dajesz dajesz, ktos musi zapoczatkowac Tez tak jak dziewczyny podejrzewam ze moga Cie zostawic po KTG w szpitalu
Moj mezus tez juz sie nie moze malej doczekac Jejku z tymi chlopami to tak jest ale nei powiem tez bym juz chciala
Agus gratulacje 38 tyg Ja jutro 35 zaczynam dopiero buuu
Czekamy na wiesci ciag dalszy
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179803 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Fanka ja juz myslalam, ze Dawidek wyskoczyl hihi kciuki zaciskam i jak cos to pamietaj pisz
Agusia witamy w kolejnym tygodniu
Mi sie brzuch juz od rana stawia, teraz to juz skurcz oim przyjacielem eh...
Fanka ja juz myslalam, ze Dawidek wyskoczyl hihi kciuki zaciskam i jak cos to pamietaj pisz
Agusia witamy w kolejnym tygodniu
Mi sie brzuch juz od rana stawia, teraz to juz skurcz oim przyjacielem eh...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona