- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317563 przez Marta M
Wiecie co?? Nasz fotograf slubny zajmowal sie zdjeciami modelek i dal ogloszenie ze za darmo wykona zdjecia slubne bo chce miec portfolio...skontaktowalam sie z nim i zgodzil sie...zaplacilismy mu tylko nocleg bo musial dojechac..i wlasnie zalozyl stronke i dodal tam pare zdjec...jak chcecie zobaczyc to sa tutaj:
www.lightartstudio.pl/#!marta-i-s%C5%82awek
www.lightartstudio.pl/#!marta-i-s%C5%82awek
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #317565 przez pati-m
slowiczek - dla mnie najważniejsze, że Kacper jest z niego zadowolony Troszkę niewgodnie mi się wkładało za pierwszym razem, ale przy wyjmowaniu nie ma żadnych problemów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317566 przez Edyta1986
słowiczek sto lat
a jak juz tu jestem to chcialam sie zapytac Was czy nie znacie jakiegos domowego sposobu albo jakiegos leku bez recepty na plesniawki ?:/
maly jest 3 dzien na antybiotyku bo byl chory i mu sie zrobily na jezyku a nawet nie mam jak do lekarza sie dostac bo kontrola dopiero we wtorek a bez zapisu lekarz nie przyjmuje chyba ze jakas nagla sytuacja a nie chcialabym zeby mu sie to bardziej roznioslo:/
a jak juz tu jestem to chcialam sie zapytac Was czy nie znacie jakiegos domowego sposobu albo jakiegos leku bez recepty na plesniawki ?:/
maly jest 3 dzien na antybiotyku bo byl chory i mu sie zrobily na jezyku a nawet nie mam jak do lekarza sie dostac bo kontrola dopiero we wtorek a bez zapisu lekarz nie przyjmuje chyba ze jakas nagla sytuacja a nie chcialabym zeby mu sie to bardziej roznioslo:/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Edyta1986.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317570 przez kasia79
Kacperku ty nasz mały pływaku
Majka Śliczna dziewczynka z ciebie, kokardę masz superandzką.
allegro.pl/slodka-myszka-minnie-flopsi-2...law-i2155566642.html
przed chwilka kupiłam małej, zakochałam sie w niej jak zobaczyłam w REAL-u ale tam kosztowała 49.90!
przed chwilka kupiłam małej, zakochałam sie w niej jak zobaczyłam w REAL-u ale tam kosztowała 49.90!
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317577 przez pati-m
Marta - piękne zdjęcia! Super miałaś fryzurkę! A w kolczykach to się zakochałam! Też chcę takie
Edyta - Kacper nigdy nie miał, ale mojej koleżanki synek miał już klika razy i mówi, że cuda działa zwykła cytryna - 3-4 razy dziennie po łyżeczce soku do wypicia i po kilku dniach podobno mija. Sama nie musiałam sprawdzać, więc nie wiem jakie są naprawdę efekty.
Edyta - Kacper nigdy nie miał, ale mojej koleżanki synek miał już klika razy i mówi, że cuda działa zwykła cytryna - 3-4 razy dziennie po łyżeczce soku do wypicia i po kilku dniach podobno mija. Sama nie musiałam sprawdzać, więc nie wiem jakie są naprawdę efekty.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317599 przez Pyśkaaaa
Słowiczku 100 lat Kochana
Kacpero- słodziaku
Maja- kudłatka nasza świetna jest uwielbiam ją
dziewczyny jestem u kresu wytrzymałości.....Franek w koncu spał normalnie ale od 7.30 płakał marudził...ja sie jeszcze nie ubrałam, a dzis do kościoła protokół musimy spisać, na nauki przedmałżeńskie, zakupy a jeszcze zupa nie gotowa.... walnę sie w łep chyba
Kacpero- słodziaku
Maja- kudłatka nasza świetna jest uwielbiam ją
dziewczyny jestem u kresu wytrzymałości.....Franek w koncu spał normalnie ale od 7.30 płakał marudził...ja sie jeszcze nie ubrałam, a dzis do kościoła protokół musimy spisać, na nauki przedmałżeńskie, zakupy a jeszcze zupa nie gotowa.... walnę sie w łep chyba
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317606 przez gosia2324
kasia79 napisał:
Jagódka taka myszke dostała od nas pod choinke
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317618 przez kasia79
gosia2324 napisał:
i co bawi się???
kasia79 napisał:
i co bawi się???
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317619 przez fanka
witam się i ja.
Słowiczku sto lat!!!
MAM OGŁOSZENIE: sprzedam dziecko, prawie nowe, mało używane! jest ktoś chętny??? o 9 rano już miałam dość, a gdzie tam do końca dnia, właśnie wstał ze spania, spał niecałe 30 min, przeważnie o tej porze śpi 2-3 godz!!!i się drze, piszczy itd i wgryza się we wszystko co jest w jego zasięgu łącznie z moim ciałem!!!
jak dla mnie to każdy termin zlotu jest ok byle nie w trakcie euro bo mój M nie pojedzie, a ja niestety nie mobilna i sama nie dojadę ;-(
Słowiczku sto lat!!!
MAM OGŁOSZENIE: sprzedam dziecko, prawie nowe, mało używane! jest ktoś chętny??? o 9 rano już miałam dość, a gdzie tam do końca dnia, właśnie wstał ze spania, spał niecałe 30 min, przeważnie o tej porze śpi 2-3 godz!!!i się drze, piszczy itd i wgryza się we wszystko co jest w jego zasięgu łącznie z moim ciałem!!!
jak dla mnie to każdy termin zlotu jest ok byle nie w trakcie euro bo mój M nie pojedzie, a ja niestety nie mobilna i sama nie dojadę ;-(
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317621 przez Edyta1986
dzieki dziewczyny za rady
Pati daje probiotyk acidolac baby ale jak widac malo pomoglo, na szczescie dzis byla juz ostatnia dawka antybiotyku i maly juz nie kaszle a mial taki mokry, charczacy kaszel :/ tylko teraz te plesniawki :/
a sok z cytryny to nie zaszkodzi takiemu malemu dziecku?
Pati daje probiotyk acidolac baby ale jak widac malo pomoglo, na szczescie dzis byla juz ostatnia dawka antybiotyku i maly juz nie kaszle a mial taki mokry, charczacy kaszel :/ tylko teraz te plesniawki :/
a sok z cytryny to nie zaszkodzi takiemu malemu dziecku?
Moderatorzy: ilona