BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #317563 przez Marta M
Wiecie co?? Nasz fotograf slubny zajmowal sie zdjeciami modelek i dal ogloszenie ze za darmo wykona zdjecia slubne bo chce miec portfolio...skontaktowalam sie z nim i zgodzil sie...zaplacilismy mu tylko nocleg bo musial dojechac..i wlasnie zalozyl stronke i dodal tam pare zdjec...jak chcecie zobaczyc to sa tutaj:

www.lightartstudio.pl/#!marta-i-s%C5%82awek
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #317565 przez pati-m
slowiczek - dla mnie najważniejsze, że Kacper jest z niego zadowolony :) Troszkę niewgodnie mi się wkładało za pierwszym razem, ale przy wyjmowaniu nie ma żadnych problemów :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317566 przez Edyta1986
słowiczek sto lat :kiss:

a jak juz tu jestem to chcialam sie zapytac Was czy nie znacie jakiegos domowego sposobu albo jakiegos leku bez recepty na plesniawki ?:/

maly jest 3 dzien na antybiotyku bo byl chory i mu sie zrobily na jezyku a nawet nie mam jak do lekarza sie dostac bo kontrola dopiero we wtorek a bez zapisu lekarz nie przyjmuje chyba ze jakas nagla sytuacja a nie chcialabym zeby mu sie to bardziej roznioslo:/
12 lata 10 miesiąc temu #317570 przez kasia79
Kacperku ty nasz mały pływaku :kiss:
Majka Śliczna dziewczynka z ciebie, kokardę masz superandzką.

allegro.pl/slodka-myszka-minnie-flopsi-2...law-i2155566642.html
przed chwilka kupiłam małej, zakochałam sie w niej jak zobaczyłam w REAL-u ale tam kosztowała 49.90!
12 lata 10 miesiąc temu #317575 przez kasia79
edtya kup aphtin jest bez recepty, dajesz kilka kropli na pieluszkę i delikatnie zcierasz pleśniawkę, mi przy Kacperku pediatra tak kazała robić.
12 lata 10 miesiąc temu #317577 przez pati-m
Marta - piękne zdjęcia! Super miałaś fryzurkę! A w kolczykach to się zakochałam! Też chcę takie :lol:

Edyta - Kacper nigdy nie miał, ale mojej koleżanki synek miał już klika razy i mówi, że cuda działa zwykła cytryna - 3-4 razy dziennie po łyżeczce soku do wypicia i po kilku dniach podobno mija. Sama nie musiałam sprawdzać, więc nie wiem jakie są naprawdę efekty.
12 lata 10 miesiąc temu #317581 przez pati-m
Edyta - A dajesz mu probiotyk jak dostaje antybiotyk?
12 lata 10 miesiąc temu #317582 przez bewipo
Marta piękne zdjęcia :)
12 lata 10 miesiąc temu #317589 przez pati-m
Z czystym sumieniem polecam wszystkim mamusiom stojak gimnastyczny - Kacper sam zajął się dzięki niemu zabawą przez GODZINĘ! :ohmy: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317598 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #317599 przez Pyśkaaaa
Słowiczku 100 lat Kochana :kiss:
Kacpero- słodziaku
Maja- kudłatka nasza świetna jest :) uwielbiam ją

dziewczyny jestem u kresu wytrzymałości.....Franek w koncu spał normalnie ale od 7.30 płakał marudził...ja sie jeszcze nie ubrałam, a dzis do kościoła protokół musimy spisać, na nauki przedmałżeńskie, zakupy a jeszcze zupa nie gotowa.... walnę sie w łep chyba :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #317606 przez gosia2324
kasia79 napisał:

przed chwilka kupiłam małej, zakochałam sie w niej jak zobaczyłam w REAL-u ale tam kosztowała 49.90!

Jagódka taka myszke dostała od nas pod choinke :)
12 lata 10 miesiąc temu #317618 przez kasia79
gosia2324 napisał:

kasia79 napisał:

Jagódka taka myszke dostała od nas pod choinke :)

i co bawi się???
12 lata 10 miesiąc temu #317619 przez fanka
witam się i ja.
Słowiczku sto lat!!!
MAM OGŁOSZENIE: sprzedam dziecko, prawie nowe, mało używane! jest ktoś chętny??? o 9 rano już miałam dość, a gdzie tam do końca dnia, właśnie wstał ze spania, spał niecałe 30 min, przeważnie o tej porze śpi 2-3 godz!!!i się drze, piszczy itd i wgryza się we wszystko co jest w jego zasięgu łącznie z moim ciałem!!!
jak dla mnie to każdy termin zlotu jest ok byle nie w trakcie euro bo mój M nie pojedzie, a ja niestety nie mobilna i sama nie dojadę ;-(
12 lata 10 miesiąc temu #317621 przez Edyta1986
dzieki dziewczyny za rady :)

Pati daje probiotyk acidolac baby ale jak widac malo pomoglo, na szczescie dzis byla juz ostatnia dawka antybiotyku i maly juz nie kaszle a mial taki mokry, charczacy kaszel :/ tylko teraz te plesniawki :/

a sok z cytryny to nie zaszkodzi takiemu malemu dziecku?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia