BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #317622 przez kasia79
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #317624 przez gosia2324
kasia79 napisał:

gosia2324 napisał:

kasia79 napisał:

Kacperku ty nasz mały pływaku :kiss:
Majka Śliczna dziewczynka z ciebie, kokardę masz superandzką.

allegro.pl/slodka-myszka-minnie-flopsi-2...law-i2155566642.html
przed chwilka kupiłam małej, zakochałam sie w niej jak zobaczyłam w REAL-u ale tam kosztowała 49.90!

Jagódka taka myszke dostała od nas pod choinke :)

i co bawi się???

zjada jej nos :)
Pomału odzwyczajam ja od pieluchu i przy poduszce kładę mysze :)
Kuba jak miał pol roczku to zaczął spac ze swoim hefalumpem i jest to jest NAJUKOCHAŃSZY PRZYJACIEL, czasem o 4.00 w nocy kusze szukac slonia w poscieli :)
12 lata 10 miesiąc temu #317627 przez gosia2324
Edyta1986 napisał:

dzieki dziewczyny za rady :)

Pati daje probiotyk acidolac baby ale jak widac malo pomoglo, na szczescie dzis byla juz ostatnia dawka antybiotyku i maly juz nie kaszle a mial taki mokry, charczacy kaszel :/ tylko teraz te plesniawki :/

a sok z cytryny to nie zaszkodzi takiemu malemu dziecku?

Cytryna to cytrus wiec ja bym nie dawala, kup w aptece JUVIT C i dawaj Wojtusiowi po 3 -4 kropelki
12 lata 10 miesiąc temu #317633 przez pati-m
Podawała może któraś z was brzoskwinie? Bo Kacper dostał słoiczki ale jakoś obawiam się czy mu podać :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #317635 przez monika1984lodz
Kacper ja Cie kocham, normalnie jak Cie widze to mi serce mocniej bija a w brzuchy mam motyle!!!!!!!! no normalnie szok taki jestes cudny :D ta Jogo to szczesciara :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #317642 przez Marta M
Pati ja tez mam brzoskwinie i morele ale siedza poki co w lodowce...ale sprobuje jej podac za pare dni..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317646 przez bewipo
Połozyłam małą wyjątkowo spac w wózku, bo jej nic nie pasowało i jak normalnie wstałaby pół godz temu na obiad, tak jej dobrze że nic ją nie rusza :D
Pati a jaki ty masz ten pałąk gimnastyczny??
Ja dawałam raz morele i nic nie było.
12 lata 10 miesiąc temu #317651 przez Edyta1986
Pati my mielismy jeden sloiczek brzoskwinia z jablkiem i maly zjadl, nic mu nie bylo :)
12 lata 10 miesiąc temu #317659 przez pati-m
bewipo - jak kupiłam ten allegro.pl/stojaczek-gimnastyczny-fisher...nio-i2150191452.html No i na szczęście Kacper zachwycony :) On jest "samochodziarz" po tatusiu bo uwielbia jak cos mu warczy :P

No jak mu jakieś 2tyg. temu dałam kilka łyżeczek moreli ale dostał uczulenia na buzi, więc już więcej nie dawałam i samo zniknęło. Dlatego właśnie zastanawiam się nad tą brzoskwinią ;)
12 lata 10 miesiąc temu #317661 przez kasia79
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317674 przez pati-m
beti - zobacz w tej ulotce w lewym górnym rogu koszulki dla naszych chłopaków po 7,99zł
W poniedziałek mam zamiar iść i kupić Kacprowi jakieś większe rozmiary na wiosnę. Jesteś chętna? :silly:

A tak poza tym, to nie pamiętam czy Wam pisałam, ale w biedronce po 9,99zł są na płytce bajki dla dzieci + książeczka. Kupiłam Kacprowi i od 3 dni zasypia słuchając czytanych opowieści :)
12 lata 10 miesiąc temu #317684 przez Marta M
Dawno nie pisalam co u Majki..no wiec interesuja ja wszystkie uchwyty w domu, przy szafie mamy lustro i zawsze patrzyla na siebie, teraz bardziej interesuje ja otwieranie drzwi od szafek, jak nosze ja na rekach to jak chce gdzies podejsc albo czegos dotknac to wyciaga raczke i sie cala nachyla w kierunku w ktorym chce isc...

Po drugie nauczyla sie wkladac sobie sama smoczek do buzi, wyciaga i wklada, super zabawa, ale najbardziej zdziwilo mnie jak wnocy wyciagnelam jej go jak spala, polozylam w rogu lozeczka a jak sie obudzila do karmienia ona ze smokiem w buzi, gdybym nie byla sama tej nocy nie uwierzylabym ze go znalazla o zmroku i jeszcze wiedziala co z nim zrobic...

Pupe to juz od jakichs 3 tygodni podnosi i lekko sie wspiera na kolanach..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317690 przez pati-m
Jejku jakie postępy robi Majeczka :) Tylko chwalić, chwalić i jeszcze raz chwalić :)
A zwłaszcza zazdroszczę tego podnoszenia pupy, bo Kacper ostatnio nie znosi leżeć na brzuchu więc nie ma o tym mowy. Chociaż moja mama mówi, że wcale nie musi raczkować. Może mieć to po mnie, ja wcale nie raczkowałam, tylko od razu z siedzenia przeszłam do chodzenia :)

Zobaczcie www.cecylkaknedelek.pl/ wejdźcie w przepisy - jakie fajne :)
12 lata 10 miesiąc temu #317752 przez monika1984lodz
dodalam do zakladek :) jak juz bedzie piekarnik to bede piekla :)

Kasia naprawde super policjant :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #317757 przez pati-m
Wzięłam się za porządkowanie papierów, wracam a tu tylko jeden jedyny pościk Moni do nadrobienia :ohmy: Co tutaj tak cicho? :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia