- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317962 przez ewelinaa
Witam się piątkowo
Rzadko teraz do Was zaglądam, bo mój mąż siedzi teraz w domu i całymi dniami gra na komputezre więc ja nie mam za bardzo dostępu do internetu. Bardzo Was przepraszam Postaram się nadrobić i być w miarę w temacie Siedzi w domu, ale chociaż małą się zajmie, a ja mam trochę czasu dla siebie dziś poszłam na kawę i ploty z koleżanką Także nie ma tego złego.... No, ale komputera to mi brakuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rzadko teraz do Was zaglądam, bo mój mąż siedzi teraz w domu i całymi dniami gra na komputezre więc ja nie mam za bardzo dostępu do internetu. Bardzo Was przepraszam Postaram się nadrobić i być w miarę w temacie Siedzi w domu, ale chociaż małą się zajmie, a ja mam trochę czasu dla siebie dziś poszłam na kawę i ploty z koleżanką Także nie ma tego złego.... No, ale komputera to mi brakuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317963 przez mgielka22
Hej Kochane
Ja dzis zabiegana bo nas pakuje, niby tylko 4 dni ale tyle rzeczy ze szok
Maluchy super Moja Lila tez nogami w stojak tupie bo po co rekami minki ma przecudaczne:D
Monia sliczna z Ciebie kobitka
Aaa moja Lilka dzisiaj rano gada gada do swojego motyla co wisi jej i nagle powiedziala GRUNWALD myslalam ze sie przekrece ze smiechu rozliczylam juz pity nasze i wyslalam online do urzedu mam nadzieje ze w marcu dostane kase ze zwrotu
Dzizas malowac 1,5 h mi to zajmuje 15min max
Ja normalnie zacaluje wszystkich a 30 VI pasuje mam nadzieje ze jak zaczne prace to ze dostane urlop
Ja dzis zabiegana bo nas pakuje, niby tylko 4 dni ale tyle rzeczy ze szok
Maluchy super Moja Lila tez nogami w stojak tupie bo po co rekami minki ma przecudaczne:D
Monia sliczna z Ciebie kobitka
Aaa moja Lilka dzisiaj rano gada gada do swojego motyla co wisi jej i nagle powiedziala GRUNWALD myslalam ze sie przekrece ze smiechu rozliczylam juz pity nasze i wyslalam online do urzedu mam nadzieje ze w marcu dostane kase ze zwrotu
Dzizas malowac 1,5 h mi to zajmuje 15min max
Ja normalnie zacaluje wszystkich a 30 VI pasuje mam nadzieje ze jak zaczne prace to ze dostane urlop
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #317967 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
a gdzie Iwonka??
Ewcia o Ciebie tez wlasnie mialam zapytac,
i za co Ty nas przepraszasz, szalona
O 4n dajcie spokoj to srodek nocy jest
Ewcia o Ciebie tez wlasnie mialam zapytac,
i za co Ty nas przepraszasz, szalona
O 4n dajcie spokoj to srodek nocy jest
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317996 przez angie1713
A u mnie dzisiaj była koleżanka z pracy na kawce pogadałyśmy i dzień zleciał
Słowiczku wszystkiego Naj...
Marta piękne zdjęcia
Fanka moja też jakaś maruda ostatnio przed zasypianiem nie chce mi spać w łóżeczku
Pati ja też mam dla Nadii brzoskwinie bo dostała ale jeszcze jej nie podawałam a jeśli chodzi o ząbkowanie to może u nas to samo bo od 3 dni to taka maruda że szok
Nunka super się bawi tym stojaczkiem mam nadzieję że jak nasz przyjdzie to Nadii też się spodoba
Jeśli chodzi o malowanie to ja też tylko tusz i kreska
Słowiczku wszystkiego Naj...
Marta piękne zdjęcia
Fanka moja też jakaś maruda ostatnio przed zasypianiem nie chce mi spać w łóżeczku
Pati ja też mam dla Nadii brzoskwinie bo dostała ale jeszcze jej nie podawałam a jeśli chodzi o ząbkowanie to może u nas to samo bo od 3 dni to taka maruda że szok
Nunka super się bawi tym stojaczkiem mam nadzieję że jak nasz przyjdzie to Nadii też się spodoba
Jeśli chodzi o malowanie to ja też tylko tusz i kreska
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A ja mam koleżankę która też bardzo długo się maluje i ona ma siostrę która jest z mężem od kilkunastu lat i jeszcze nigdy jej nie widział bez makijażu nawet na noc nie zmywa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318002 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia pisala , ze ma dzisiaj ciezki dzien
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318007 przez angie1713
Pati
Śliczny awatarek
To ja też wstawię mojego śmieszka
Śliczny awatarek
To ja też wstawię mojego śmieszka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318020 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
angie ale masz fajna smieszke hi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318045 przez Mała
Podczytuje Was ale nie mam czasu odpisać i teraz pewnie połowę ominę
Marta super Maja się rozwija a tak cię nastraszyli. Ola też umie sobie smoka włożyć do buźki, a dupsko podnosi i podciąga nóżki do raczkowania, ale słabo jej to idzie,przeważnie zaryje nosem w puzzle, ale trening czyni mistrza .
Fanka żeby ktoś się czasem nie skusił na Twoje ogłoszenie
Ewelina cieszę się,że Kindze nic nie jest. Trzymam kciuki, żeby endokrynolog potwierdził, że to nic takiego.
Nadia jaka kiecka
Ja na co dzień nie maluję się wcale, a jak już to generalnie oczy, na pudry jestem uczulona. Jak mam jakieś wielkie wyjście typu wesele to koleżanka mnie maluje full wypas, ale jak mam zamiar iść na poprawiny to pudru nie zmywam,bo wyglądam jak poparzona
Moja gwiazda śpi, tylko czemu wieczorem od 15:45,wstała na cyca i dalej śpi, a jest 18 Ciekawe o której pójdzie spać?
Marta super Maja się rozwija a tak cię nastraszyli. Ola też umie sobie smoka włożyć do buźki, a dupsko podnosi i podciąga nóżki do raczkowania, ale słabo jej to idzie,przeważnie zaryje nosem w puzzle, ale trening czyni mistrza .
Fanka żeby ktoś się czasem nie skusił na Twoje ogłoszenie
Ewelina cieszę się,że Kindze nic nie jest. Trzymam kciuki, żeby endokrynolog potwierdził, że to nic takiego.
Nadia jaka kiecka
Ja na co dzień nie maluję się wcale, a jak już to generalnie oczy, na pudry jestem uczulona. Jak mam jakieś wielkie wyjście typu wesele to koleżanka mnie maluje full wypas, ale jak mam zamiar iść na poprawiny to pudru nie zmywam,bo wyglądam jak poparzona
Moja gwiazda śpi, tylko czemu wieczorem od 15:45,wstała na cyca i dalej śpi, a jest 18 Ciekawe o której pójdzie spać?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej