BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318064 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #318065 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #318069 przez gosia2324
Mała napisał:

12 lata 10 miesiąc temu #318073 przez Marta M

A ja zeswiruje zaraz, zawsze jak Slawek jest na wylocie i opoznia im sie ladowanie to ja wariuje...mial ladowac ponad godzine temu w Krakowie i dalej ma wylaczony telefon..juz sluchalam radia, przegladnelam najswiezsze informacje...i dziwic sie skad mam siwe wlosy...niech juz bedzie i sie wreszcie do mnie odezwie!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318076 przez gosia2324
Marta, musisz miec stalowe nerwy ,podziwiam CIE !!!!
Damian zawsze musi pościć mi sygnal jak dojedzie do pracy a ma tylko 24 km.
Zaraz sie odezwie!

p.s. Dzieci śpią :)
12 lata 10 miesiąc temu #318078 przez Marta M
Od 17:30 dzwonilam do niego juz chyba ze 20 razy...jeszcze przed chwila straz jechala, juz mam metlik w glowie..dobrze ze Maje juz wykapalam i spi, bo teraz nie umiem sie na niczym skupic..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318079 przez angie1713

Marta wszystko będzie dobrze zaraz pewnie do Ciebie zadzwoni :) nie martw się :)
12 lata 10 miesiąc temu #318082 przez Marta M
Ufff...nie odbiera, ale sygnal jest, tzn ze wlaczyl telefon :) Przepraszam za zamieszanie..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318092 przez Marta M

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #318122 przez Marta M
Albo nie pamietam ze widzialam albo Agusia nam w koncu nie pokazala...kochana nie wymigasz sie...do czerwca dlugo czekac, dawaj Minka :)
12 lata 10 miesiąc temu #318123 przez gosia2324
Marta M napisał:

Albo nie pamietam ze widzialam albo Agusia nam w koncu nie pokazala...kochana nie wymigasz sie...do czerwca dlugo czekac, dawaj Minka :)

Masz racje chytruska nie pokazała męża :)
Ale w czerwcu juz sie nie wymiga :P
12 lata 10 miesiąc temu #318127 przez mgielka22
Marta ale przystojniacha :D

To super ze z Ola wszystko ok :)

Mala mam dla Ciebie super newsa :lol: dzis rozliczalam pity moje, rodzicow i brata z bratowa wszytsko poslo dla Kamilka no i moja znajoma zapisala sobie dane Kamilka bo ogolnie bardzo duzej ilosci osobom rozlicza bo normalnei na tym zarabia i wszystkim bedzie wpisywala % dla kamilka wiec sie nei zdziw jak bedziesz miala bardzo duzo kasy z Wroclawia i okolic :lol: ciesze sie bardzo ze moge pomoc :)
12 lata 10 miesiąc temu #318138 przez mgielka22
gosia i za ile wozek Ci poszedl???
12 lata 10 miesiąc temu #318144 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

gosia i za ile wozek Ci poszedl???

150
12 lata 10 miesiąc temu #318147 przez fanka
Dziewczyny nie mam dziś weny nic pisać, umęczył mnie ten mój dzieć dziś, idę pod prysznic i do łóżka.
Moja sąsiadka urodziła wczoraj wieczorem Liliannę przez cc , a tydzień temu druga sąsiadka synka, śmiały się, że się ode mnie ciążą zaraziły ;-) także będę miała towarzystwo na spacery.
Monia znalazłam Ci makijaż na ślub ;-)
idę spać dobranoc
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży