- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318312 przez pati-m
Przypadkowo znalazłam Ale muszę się w przyszłym m-cu rozejrzeć za jakimś bo wiosna idzie, a nie będę za każdym razem brać wózka gdy będę szła do sklepu obok. Wsadzę Kacpra do nosidełka i już Poza tym muszę jakieś koniecznie mieć jak będziemy jechać na wakacje
Odkurzacz Ci się popsuł?
Odkurzacz Ci się popsuł?
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318316 przez gosia2324
wlasnie nie popsuł, tylko moj maz rozsypał siemię w kuchni i wciągnął je odkurzaczem(mamy wodny i takiego szukam) niektóre ziarenka sie nie wypłukały i teraz jak sie włączy odkurzacz to czuc takim czym dziwnym
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #318333 przez Agusia83
Witam sie i ja
Marta, musialam Was nadrobic..a teraz juz sie ujawniam
Noc byla spokojna, chociaz nie wiem co sie stalo mojemu dziecku, ale Emi obudzila sie o 3:30...zjadla flache, zrobila kupe i poszla spac tyle, ze do 6:30...i jak o 4 nie moglam zasnac tak o 6:30 mialam oczy na zapalkach...A dzien bardzo fajny, byla przyjaciolka, ugotowalam pyszna zupke, pozniej zrobilam kopytka..a Emisia jak anioleczek.
Wiecie...przestraszylam sie jak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
skrobalam Emi jablko i juz nigdy nie bede...przynajmniej przez kilka miesiecy robie sobie zakaz...i chyba nie wsio sie skrobnelo...corcia polknela i zaczela sie krztusic..od razu przypomniala mi sie historia z tym chlopczykiem, co go tata uratowal...oczywiscie klepalam ja miedzy lopatkami, az w koncu wziela ja na rece mama a Emi zwymiotowala...i wowczas kamien spadl mi z serca...a wczesniej nogi mialam juz na podlodze...baaa, cala lezalam...nigdy jeszcze sie tyle strachu przy niej nie najadlam....
Kacperek wyglada na bardzo zadowolonego z kapanka...super to krzeselko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nuneczka to bardzo inteligentna dama..skoro nozkami tez mozna zmieniac melodie, to po co sie meczyc?
Nadia, jestes sliczna dziewczynka..a na drugim zdjeciu wyglada jakbys miala noge na noge zalozona
Marta, sliczne zdjecia ze slubu...
..widac, ze Majeczka swietnie sie rozwija...same kroczki do przodu, no i cudna z niej dziewczynka.
Nie pamietam, ktora dziewczynka usiadla i bardzo za to przepraszam...ale gratuluje jej z calego serduszka...jest pierwszym siedzacym maluszkiem wrzesniowym
Monia, bardzo ladny makijaz...Ja na codzien sie nie maluje i chodze non stop w tych samych dresach, jedynie podkoszulki zmieniam a jesli juz gdzies wygchodzimy, to lubie zapodac cien na powieki...
Wojtusiu, sto lat starszaczku.
Slowiczku, spelnienia marzen....
Mgielka, spakowana juz?
Marta, musialam Was nadrobic..a teraz juz sie ujawniam
Noc byla spokojna, chociaz nie wiem co sie stalo mojemu dziecku, ale Emi obudzila sie o 3:30...zjadla flache, zrobila kupe i poszla spac tyle, ze do 6:30...i jak o 4 nie moglam zasnac tak o 6:30 mialam oczy na zapalkach...A dzien bardzo fajny, byla przyjaciolka, ugotowalam pyszna zupke, pozniej zrobilam kopytka..a Emisia jak anioleczek.
Wiecie...przestraszylam sie jak
skrobalam Emi jablko i juz nigdy nie bede...przynajmniej przez kilka miesiecy robie sobie zakaz...i chyba nie wsio sie skrobnelo...corcia polknela i zaczela sie krztusic..od razu przypomniala mi sie historia z tym chlopczykiem, co go tata uratowal...oczywiscie klepalam ja miedzy lopatkami, az w koncu wziela ja na rece mama a Emi zwymiotowala...i wowczas kamien spadl mi z serca...a wczesniej nogi mialam juz na podlodze...baaa, cala lezalam...nigdy jeszcze sie tyle strachu przy niej nie najadlam....
Kacperek wyglada na bardzo zadowolonego z kapanka...super to krzeselko
Nuneczka to bardzo inteligentna dama..skoro nozkami tez mozna zmieniac melodie, to po co sie meczyc?
Nadia, jestes sliczna dziewczynka..a na drugim zdjeciu wyglada jakbys miala noge na noge zalozona
Marta, sliczne zdjecia ze slubu...
..widac, ze Majeczka swietnie sie rozwija...same kroczki do przodu, no i cudna z niej dziewczynka.
Nie pamietam, ktora dziewczynka usiadla i bardzo za to przepraszam...ale gratuluje jej z calego serduszka...jest pierwszym siedzacym maluszkiem wrzesniowym
Monia, bardzo ladny makijaz...Ja na codzien sie nie maluje i chodze non stop w tych samych dresach, jedynie podkoszulki zmieniam a jesli juz gdzies wygchodzimy, to lubie zapodac cien na powieki...
Wojtusiu, sto lat starszaczku.
Slowiczku, spelnienia marzen....
Mgielka, spakowana juz?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318335 przez gosia2324
pati-m napisał:
Puchatek jest boski idealny do naszego puchatkowego pokoju
allegro.pl/disney-kubus-puchatek-duzy-zabawka-i2114569216.html
allegro.pl/k-s-kids-edukacyjna-zebra-ryan-i2154324173.html
allegro.pl/tiny-love-120220-interaktywna...wca-i2155536921.html
Tylko mi tu nie podkupić
Puchatek jest boski idealny do naszego puchatkowego pokoju
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318340 przez gosia2324
Agusia ja mialam podobnie tyle ze Jagoda dziaslami odgryzła kawalek jablka i wyjelam jej go z buzi zanim polknela...
teraz ścieram jej tylko na tarce.
Ale i tak nie unikniemy strachu, bo masze maluchy za chwile będą jadly juz grudki a potem kawałeczki wazyw i owocow, wiec zanim je wychowamy to osiwiejemy ze strach(jestem juz na dobrej drodze )
teraz ścieram jej tylko na tarce.
Ale i tak nie unikniemy strachu, bo masze maluchy za chwile będą jadly juz grudki a potem kawałeczki wazyw i owocow, wiec zanim je wychowamy to osiwiejemy ze strach(jestem juz na dobrej drodze )
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318344 przez maja1982
Jestem w końcu!!żyje ale miałam niezapowiedzianych gości i tak cały dzien zleciał!!
Wojtusiu buziaczki
Kacperek - pięknie sie prezentujesz w tym swoim nowym sprzęcie
Słowiczek - sto lat kochana na urodzinki!!!dużo miłości, radości
nunka - ale jesteś akrobatka
Gosia
ja sie rzadko maluję raczej jak gdzieś wychodzę ,a teraz to nawet nie zawsze rzęsy i też w dresach pomykam bo mi wygodnie
nadia- na tym zdjęciu w różowym bodziaku to wygląda jakbyś nóżkę za nóżkę miała założoną mała panienka!!!
maja - normalnie cudeńko, moje ulubione zdjęcie to z drugie na którym jesteś z mamusią
fanka, pyśka - jutro będzie lepszy dzień!!wyśpij sie !!!
pati - ja dawałam brzoskwinię i nic sie nie działo!!ja tez musze jakiegoś nosidełka poszukać!!
mała - zdrówka dla KAmilka!!
mgiełka - udanego wypoczynku
a martaM - ale czaderskie zdjęcie, jakie widoki
mi 30czerwiec też pasi!!mam nadz.ze nic nie wyskoczy!!
Lolek tez maruda dzisiaj, w ogóle zaczyna reagować na osoby które rzadko widzi, nie płacze tylko tak stęka!!
A i uwielbia siedzieć w krzesełku do karmienia, wszystko widzi i jest mega zadowolony!!bo w innej pozycji to cięzko go zadowolić!!także też czekam aż będzie siedział!!
Wojtusiu buziaczki
Kacperek - pięknie sie prezentujesz w tym swoim nowym sprzęcie
Słowiczek - sto lat kochana na urodzinki!!!dużo miłości, radości
nunka - ale jesteś akrobatka
Gosia
ja sie rzadko maluję raczej jak gdzieś wychodzę ,a teraz to nawet nie zawsze rzęsy i też w dresach pomykam bo mi wygodnie
nadia- na tym zdjęciu w różowym bodziaku to wygląda jakbyś nóżkę za nóżkę miała założoną mała panienka!!!
maja - normalnie cudeńko, moje ulubione zdjęcie to z drugie na którym jesteś z mamusią
fanka, pyśka - jutro będzie lepszy dzień!!wyśpij sie !!!
pati - ja dawałam brzoskwinię i nic sie nie działo!!ja tez musze jakiegoś nosidełka poszukać!!
mała - zdrówka dla KAmilka!!
mgiełka - udanego wypoczynku
a martaM - ale czaderskie zdjęcie, jakie widoki
mi 30czerwiec też pasi!!mam nadz.ze nic nie wyskoczy!!
Lolek tez maruda dzisiaj, w ogóle zaczyna reagować na osoby które rzadko widzi, nie płacze tylko tak stęka!!
A i uwielbia siedzieć w krzesełku do karmienia, wszystko widzi i jest mega zadowolony!!bo w innej pozycji to cięzko go zadowolić!!także też czekam aż będzie siedział!!
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona