BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #318350 przez gosia2324
Lece juz laski :)
Pati jak znajdziesz cos z hefalumpem to pamietaj o mnie, a raczej o Kubciu :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #318351 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Lece juz laski :)
Pati jak znajdziesz cos z hefalumpem to pamietaj o mnie, a raczej o Kubciu :kiss:

Oki, na pewno dam znać :)
12 lata 10 miesiąc temu #318353 przez basia89
hej

chciałam do was napisać. ale sił brak. mały jkest od paru dni taki marudny że nie idzie z nim już wytrzymać. heh.

no i ja kupiłam fotelik do karmienia.

nadrobiłam was a więcej napisze może jutro.

pa. dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #318356 przez maja1982
pati - muszę mu pstryknąć to na pewno wstawię!!

martaM - ale piękne zdjęcia z wesela!!

monia - zapomniałam napisać że Nunka uroðe po mamusi chyba odziedziczyła!!ślicznie wyglądasz!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318358 przez Agusia83
Jesli o chodzi o sprawe karmienia i wczesniejszego wychodzenia z pracy, to u mnie jest tak, ze trza zaswiadczenie od lekarza, ze sie karmi i chyba do kiedy sie bedzie karmic...oczywiscie zadna z nas tego nie wie...no, ale chca...trzeba wypelnic wniosek w kadrach, to podbija szef i wowczas mozna wychodzic wczesniej o godzinke lub chyba przychodzic pozniej...a ze ja pracuje 5h, to moge wychodzic pol godzinki wczesniej....

Maju, to koniecznie jutro poprosimy o fote :laugh:

Basiu, Ty tez sie nie wykrecisz z fotki Damianka :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #318367 przez maja1982
ja zmykam kochane!!bo jutro znowu ciężki dzień (jadę na kurs) oczywiście całą rodzinką :) i czeka mnie jeszcze pakowanie ale chyba zrobię to rano bo dzisiaj nie mam zwyczajnie już siły!!

do poniedziałku!!miłego weekendu :) znowu pewnie ze 100 stron naskrobiecie :silly:

buziaki :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #318368 przez beti
Cześć laseczki, mam 10 str do nadrobienia :)
My już po echu serca, jest szczelinka w otworze owalnym, ale podobno do roku ma prawo być, nie ma żadnych skurczy dodatkowych ani szmerów, do kontroli za 6 miesięcy...uffff :) :)

Zrobiłam dziś makaron z łososiem, dojadłam Tiramisu i jestem 2 razy większa niż byłam :P
12 lata 10 miesiąc temu #318372 przez Agusia83
Beti, to prawda, ze otwor owalny moze sie zamykac do roku czasu...ciesze sie, ze serduszko jest w porzadku :laugh:

Ty 2 razy grubsza? Gdzie? Chyba w stopach :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #318376 przez pati-m
beti - buziak dla Fifika! Super, że wszystko dobrze :)
12 lata 10 miesiąc temu #318390 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #318391 przez beti
Monia, bo moje kopniaki mają zbawienną moc :D :D

Bewipo, oczywiście, że będę wychodziła o godzinę wcześniej :D wystarczy zaświadczenie od lekarza, internisty, pediatry lub ginekologa :)

hmmmm...30 czerwca ...chyba mam coś już umówione....hmmmm.....już wiem...Chańcza :D :D

Pati a jak się kolacja udała?? :D no i dziękuję z góry za płytę, ile się należy?? :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A w jakiej gazetce??? Bo linka ni ma :D :P

Amelcia, gratulujemy siedzenia :kiss: A buciki śliczne i taniusie :)

Gosia, foto z awatara poprosimy :D a jutro lub w niedzielę na obiad Twój przepis :D :D

Kacpi....jaki wyluzowany w kąpieli :D no nie mogę!!!! :D :D :D jestem jego wielbicielką :kiss: :kiss:

Kurcze, może i ja wyciągnę nasze krzesełko??? Tylko że się boję czy to nie za wcześnie, bo jakby nie patrzeć to już jest pozycja stricte siedząca...

Marta, ja już na FB Ci pisałam, że zdjęcia piękne, a Majeczka jeszcze piękniejsza!!!! :kiss: cieszę się, że program Wam się przydaje :)
Mieliście orkiestrę na ślubie??? Super :D

Edyta, welcome back :D :D Jak Wojtuś się miewa?? :)
Na pleśniawki słyszałam o trzech sposobach:
1) aphtin
2) woda przegotowana i wacik jak najczęściej
3) trochę obrzydliwe...moczem dziecka się smaruje...ale tego bym się nie odważyła...bleee

Kamilku, zdrowiej szybko, bo musisz mieć siłę na zabawy z Olcią :kiss:

Słowiczku, a co się stało??

Pyśka :kiss: i co udało Ci się pozałatwiać wszystko??

Majeczko kochana, ale Ty postępy robisz :kiss: a Twoja mama tak się martwiła :)

Nunko moja kochana, jakbym Fifulca widziała :D Wy to do siebie pasujecie :D :D :D

Fanka, pokaż nowy kolor :D

Ewelina, trzymam kciuki za rehabilitację i cieszę się, że ten gruczoł to nic poważnego :kiss:

Nadinka, ślicznotko kochana :kiss:

Ola...jesteś malusieńka, ale będzie dobrze :kiss: :kiss:

Marta..zdjęcia z samolotu robią wrażenie :)

Mgiełka, miłego wypoczynku :)

Agusia, foto nowej fryzury poprosimy :D

Basia, jakie krzesełko kupiłaś?
MAja, miłego kursu :)

PAtiii....jakbyś się nie decydowała na matę i zebrę to daj znać :D albo jakbyś coś podobnego jeszcze gdzieś trafiła :)

Ja w domu bez make upu chodzę, ale jak opuszczam moje 4 kąty to już chociaż minimum jest obowiązkowe, bo jak się kilka razy nie umalowałam to zawsze wtedy spotykam moje ładne i wypindrzone koleżanki i się czuję przy nich jak lump :P :P

Fifi się kręci wokół własnej osi póki co, no i pozycja na brzuszku jest teraz ulubiona :)
A najlepszym zajęciem jest gadanie z czymś w buzi i krzyki wszelakie :D :P
12 lata 10 miesiąc temu #318392 przez beti

12 lata 10 miesiąc temu #318401 przez megi2501
Hej,
Nadrobiłam.

Wszystkie maluszki przecudowne :ohmy: Nie będę wymieniać, bo na pewno kogoś pominę.

Majeczka bajeczna, a zdjęcia śliczne :ohmy:

Beti super, że z serduszkiem dość dobrze. Zobaczysz, że nie będzie śladu.

Mnie nie było, bo mała po szczepiące mi gorączkuje i jest marudna :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318417 przez pati-m
Witam :)
Pobudka o 8.30, już po śniadanku więc piszę :)

beti - szacun za mega podsumowanie i odpowiedzi na wszystkie posty :) A co do stronki to wejdź na stronę pepco i tam jest gazetka :)
A co do maty lub zebry to śmiało licytuj, no najwyżej mnie przebijesz i już. :) Wolę przegrać ze swoim niż z obcym :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia