BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #318420 przez gosia2324
WITAM WITAM :))))

Noc wymarzona,dzieci spaly przed 19.00 Jogo wstala po 6 godz na mleczko i spalismy do 7.00 ! :blink:

Teraz tez spi a dopiero 9.10 :dry: Moze to maly niedźwiedź, a nie dziewczynka :silly:

Pati dziękuje za linki :kiss: cos wybiorę :blink:

Słowiczkuuuuuuuuuu :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318421 przez gosia2324
mój mąż na wieść ze jedzie na zjazd wrześniówek powiedział ze musi założyć forum z wrześniowymi tatusiami i porozmawiać z nimi o tym :) :P

I chyba sie popłacze jak 30go będzie finał mistrzostw :woohoo: :woohoo: :woohoo:

UFFFFF Final 1go lipca :)
12 lata 10 miesiąc temu #318422 przez pati-m
Gosia - najwyżej chłopaki obejrzą sobie meczyk online :)
12 lata 10 miesiąc temu #318432 przez monika1984lodz
DZien dobry :kiss:

Beti szacun :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zniknelam wczoraj i pelna obaw otwieralam dzisiaj forum ale naszczescie bylyscie dla mnie laskawe :P

Beti super ,ze z serduszkiem ok :)

Basia prosimy o zdjecie fotelika

Maja milej zabawy na kursie :)

MAla jak Kamil?

MArta - podziwiam Twego mezulka- ja na sama mysl ze mam wsiasc do samolotu mam ciarki na plecach brrrr
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi robi jakis bunt- jesc nie chce, spac nie chce i tylko terroryzuje zeby na rekach ja nosic eh.Ja si enie daje ale z taty mieczak :P

co do nosidel to ja mam takie allegro.pl/118-nosidelko-freestyle-premi...027-i2116750000.html wersje ciemno szara :)

a i moj dziec juz nie przesypia tych szesciu godzin ciurkiem ;/ je po kapiel 150 ml a potem budzi sie okolo polnocy i wola jesc, potem o 2 pitem o 4 potem o 6 wiec znowu amam noworodka w domu :/

na ten dzisiejszy panienski to chyba na rzesach pojde

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318434 przez pati-m
Monia - Kacper też przestał przesypiać całą noc :dry: Z zegarkiem w ręku budzi się już od 2 tyg. o 4 na jedzenie :)
Na rzęsach czy nie, ja i tak poproszę o fotkę jak się zrobiłaś na bóstwo na wieczór :lol:
A fotorelacja z wieczoru może być jutro - jak dojdziesz do siebie :P

Acha! Monia! Zgapiłam od Ciebie "ząbkowy" podpis :blush:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318438 przez Pyśkaaaa
Witam :)

Beti cieszę się że z Fifulkowym serduszkiem wszytko dobrze

Wszystkie maluchy słodziaki :*

nosidełko mamy takie allegro.pl/nosidelko-niemowlece-n15-zaff...mar-i2114456678.html

a krzesełkohttp://allegro.pl/baby-design-krzeselko-bambi-wroclaw-i2147869559.html takie pomarańczowe zamówiliśmy

ech chyba wszystko...
Iwonka gdzie Ty
12 lata 10 miesiąc temu #318443 przez pati-m

A poza tym, to nie wiem czy doczytałaś, ale ja Cię wczoraj szukałam na forum i apelowałam o zdjęcie Frania, bo oj długo, za długo nam go nie pokazywałaś :)
12 lata 10 miesiąc temu #318444 przez mgielka22
Hej pisze z komorki, my juz w lubiniu do zielonej jeszcze troche, masakra z pakowaniem ledwo wszystko pomiescilo sie w aucie a mamy vana :P
Monia baw sie dobrze i czekamy na relacje, ciekawe czy stryptizer bedzie :silly:
A lili spala mi do 7 rano nareszcie :) rzeczywiscie fajne te listy,do m. Buziaki moze uda mi sie pozniej odezwac. Aha pozniej do niemiec skocze jak sie uda, chce ktoras te koraliki z bursztynu na zabkowanie???
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318446 przez pati-m
Gosia - zobacz jakie super dla Kubcia! allegro.pl/smoby-symulator-jazdy-bao-i2116609933.html Wiem, że trochę drogie ;)

Mała - gdzie jestes? Jak Kamilek się czuje? Lepiej z uszkiem?
12 lata 10 miesiąc temu #318456 przez fanka
witam i ja
ja dziś znów w podłym nastroju, jakos nie moge wyjść z tego doła

przepraszam, że na dzień dobry tak narzekam ale jakoś trochę lżej jak człowiek się wyżali choćby wirtualnie.
12 lata 10 miesiąc temu #318468 przez bewipo
Witam :)
Beti dobrze że z Filipkowym serduszkiem wszystko ok :)

Ja mam nosidełko takie allegro.pl/womar-wielofunkcyjne-nosidelk...fly-i2149826182.html i jeszcze chusty Nati. Na wiosnę bym chciała w chuście na plecach nosić :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #318470 przez pati-m

12 lata 10 miesiąc temu #318471 przez fanka
Pati

12 lata 10 miesiąc temu #318495 przez beti
Czeeeść, noc słaba :( niech ten wiatr już się skończy...ufff...

Słowiczek, gdzie jesteś???

Pati, nie ma mowy, żebym się z Tobą licytowała :D poczekam na swoje aukcje :) i trzymam kciuki za powodzenie licytacji :)
I zdecydowanie TAK, poproszę ze 3 koszulki i może 1 polówkę, im żywsze kolory tym lepiej :D :D

Fanka, a czemu Ty z nim nie idziesz?????
My zawsze razem chodzimy do znajomych, Filipa kładziemy u nich w 2 pokoju i już...

A teraz przyznać się, kto był tak wytrwały, żeby przeczytać mój poprzedni post w całości :P :P :ohmy: :ohmy: :D :D
12 lata 10 miesiąc temu #318499 przez ewelinaa
Witam i ja :)

Noc była fajna, Kinga zasnęła po kąpieli i jedzonku o 19 i obudziła się dopiero o 4.30 :ohmy: zjadła i nie chciała spać :dry: Wzięliśmy ją do łóżka, no i jakoś przed 6 zasnęła i wstaliśmy wszyscy o 8 :)

Mąż pojechał po zakupy, dziś wpadnie do nas mój brat ze swoim synkiem, moim chrześniakiem :woohoo:
Muszę ogarnąć dom i chcę jeszcze te ciasteczka migdałowe upiec - bardzo nam smakują :laugh:

Monia - miłej zabawy :silly: :silly: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka