- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318536 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
beti i ja i ja
@ mnie dobika eh a tak na nia czekalam....
@ mnie dobika eh a tak na nia czekalam....
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318537 przez beti
No skoro tak bardzo mnie prosicie
Łososia mrożonego gotuję na parze, w trakcie trochę solę, jak już się ugotuje rozdrabniam go widelcem, dodaję baaardzo dużo posiekanej pietruszki, czosnek do smaku- ja daję sporo , sól, pieprz, ugotowany makaron (ja lubię wstążki) i dodaję oliwę z oliwek pyszne, ładne, szybkie i łatwe
Łososia mrożonego gotuję na parze, w trakcie trochę solę, jak już się ugotuje rozdrabniam go widelcem, dodaję baaardzo dużo posiekanej pietruszki, czosnek do smaku- ja daję sporo , sól, pieprz, ugotowany makaron (ja lubię wstążki) i dodaję oliwę z oliwek pyszne, ładne, szybkie i łatwe
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318563 przez beti
Mam taki pomysł właśnie założyłam nam bloga kulinarnego dla nas i dla sierpniówek (bo też mają dużo super przepisów), muszę się tylko zorientować jak to zrobić, ale możemy na nim wrzucać wszystkie nasze sprawdzone przepisy, co Wy na to??? Szczegóły jak trochę bardziej ogarnę temat
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318565 przez angie1713
Witam się i ja
My już po spacerku i obiedzie u mnie dzisiaj placki ziemniaczane dla mnie a dla M szaszłyki
U mnie wczoraj w nocy masakra Nadia jak zasnęła budziła się z strasznym płaczem a ja nie wiedziałam o co chodzi ale po pewnym czasie zorientowałam się że to kolka po jabłuszku świeżym startym ale nie wiem dlaczego bo już raz jadła takie i nic nie było Ona nie jadła żadnych nowości ani ja więc to na pewno to jabłko i akcję z płaczem mieliśmy do 1.30 w nocy dziś już czuje się świetnie uśmiechnięta od ucha do ucha
Beti super że z serduszkiem Fifiego wszystko dobrze
Monia miłej imprezy na panieńskim
Pyśka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bardzo ładne krzesełko :)Franuś
Fanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My już po spacerku i obiedzie u mnie dzisiaj placki ziemniaczane dla mnie a dla M szaszłyki
U mnie wczoraj w nocy masakra Nadia jak zasnęła budziła się z strasznym płaczem a ja nie wiedziałam o co chodzi ale po pewnym czasie zorientowałam się że to kolka po jabłuszku świeżym startym ale nie wiem dlaczego bo już raz jadła takie i nic nie było Ona nie jadła żadnych nowości ani ja więc to na pewno to jabłko i akcję z płaczem mieliśmy do 1.30 w nocy dziś już czuje się świetnie uśmiechnięta od ucha do ucha
Beti super że z serduszkiem Fifiego wszystko dobrze
Monia miłej imprezy na panieńskim
Pyśka
Bardzo ładne krzesełko :)Franuś
Fanka
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #318568 przez Mała
Witam.
Dzieciaki się bawią z tatą na puzzlach,a ja wpadłam zobaczyć co tam u Was. Wczoraj Ola wstała o 19, na szczęście poszła spać o 21, a mama z nią.
Beti super, że Filipkowe serduszko jak dzwon Nie doceniasz nas, ja też przeczytałam Twój post.
Kamil ok, zakraplam mu ucho kroplami i chyba lepiej.
Monia ja tam mam noworodka non stop, jedzenie ok 24-1, 2-3, 4-6, a dzisiaj w nocy od 4 co 1h Dobrej zabawy życzę.
Pyśka
Fanka
Słowiczku
Dzieciaki się bawią z tatą na puzzlach,a ja wpadłam zobaczyć co tam u Was. Wczoraj Ola wstała o 19, na szczęście poszła spać o 21, a mama z nią.
Beti super, że Filipkowe serduszko jak dzwon Nie doceniasz nas, ja też przeczytałam Twój post.
Kamil ok, zakraplam mu ucho kroplami i chyba lepiej.
Monia ja tam mam noworodka non stop, jedzenie ok 24-1, 2-3, 4-6, a dzisiaj w nocy od 4 co 1h Dobrej zabawy życzę.
Pyśka
Fanka
Słowiczku
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #318569 przez Mała
mgielka22 napisał:
Mgiełka bardzo dziękuję i cieszę się jak dziecko, bo mamy w tym roku do kupienia nowy wózek, bo Kamil już wyrósł, także kasa się przydaMarta ale przystojniacha
To super ze z Ola wszystko ok
Mala mam dla Ciebie super newsa dzis rozliczalam pity moje, rodzicow i brata z bratowa wszytsko poslo dla Kamilka no i moja znajoma zapisala sobie dane Kamilka bo ogolnie bardzo duzej ilosci osobom rozlicza bo normalnei na tym zarabia i wszystkim bedzie wpisywala % dla kamilka wiec sie nei zdziw jak bedziesz miala bardzo duzo kasy z Wroclawia i okolic ciesze sie bardzo ze moge pomoc
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318588 przez megi2501
Julia już lepiej, gorączka spadła.
Franek, no,no...Faktycznie istna mamusia. Buziaki od narzeczonej
Beti Ty zawsze masz szałowe pomysły. Ja z chęcią też po uczestniczę w tym blogu
DLA DZIEWCZYN W KRYZYSIE Z M:
Monia wspaniałej zabawy Ci życzę
Mała moja też się budzi- 2-3 razy Fajnie, że Kamilek lepiej
Franek, no,no...Faktycznie istna mamusia. Buziaki od narzeczonej
Beti Ty zawsze masz szałowe pomysły. Ja z chęcią też po uczestniczę w tym blogu
DLA DZIEWCZYN W KRYZYSIE Z M:
Monia wspaniałej zabawy Ci życzę
Mała moja też się budzi- 2-3 razy Fajnie, że Kamilek lepiej
Moderatorzy: ilona