- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360904 przez megi2501
Witam kolejna
Dawidek olaboga mnie powaliło
Nunka Ty ślicznoto- mamuśka skąd Ty masz takie fajowskie rzeczy na głowę Emilki
Franiu pięknoto Już Ci niosą suknie z welonem, już cyganie.....
Majeczka, ale cudny tort Madziu ślicznie Twojej córeczce w okularach- taka dorosła
Natalka bajeczna
Pati chłopcy zawsze troszkę później od kobitek, a Ty doszukujesz się choroby Kochana wszystko jest prawidłowo i dobrze, nie zamartwiaj się tylko ciesz, bo wiele rzeczy tych ważnych jeszcze przed Tobą
Dawidek olaboga mnie powaliło
Nunka Ty ślicznoto- mamuśka skąd Ty masz takie fajowskie rzeczy na głowę Emilki
Franiu pięknoto Już Ci niosą suknie z welonem, już cyganie.....
Majeczka, ale cudny tort Madziu ślicznie Twojej córeczce w okularach- taka dorosła
Natalka bajeczna
Pati chłopcy zawsze troszkę później od kobitek, a Ty doszukujesz się choroby Kochana wszystko jest prawidłowo i dobrze, nie zamartwiaj się tylko ciesz, bo wiele rzeczy tych ważnych jeszcze przed Tobą
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360911 przez fanka
aha miałam się pochwalić, dawid siada z leżenia na plecach ale musi mieć jakąs podpórkę żeby się na niej wesprzeć, np mnie wtedy łokciem o mnie sie opiera o hop do góry, jeszcze pełen sukces to nie jest ale zawsze coś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez fanka.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360920 przez megi2501
Fanka to wielkie gratulacje
Gosia Tobie również z powodu dojrzałości córeczki i przespanych nocy
MÓJ DZIELNY ZIĘĆ
U nas też noc ok. Wczoraj była u mnie koleżanka z 2 letnim synkiem i bardzo miło spędziłyśmy dzionek.
Musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższe pięterko bo Julka wstaje wszędzie gdzie się da, wanna, łóżeczko, kanapa
Dałam wczoraj mojej córce bobasa mojego z dzieciństwa- tak ją całowała
Jula raczkująca
Gosia Tobie również z powodu dojrzałości córeczki i przespanych nocy
MÓJ DZIELNY ZIĘĆ
U nas też noc ok. Wczoraj była u mnie koleżanka z 2 letnim synkiem i bardzo miło spędziłyśmy dzionek.
Musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższe pięterko bo Julka wstaje wszędzie gdzie się da, wanna, łóżeczko, kanapa
Dałam wczoraj mojej córce bobasa mojego z dzieciństwa- tak ją całowała
Jula raczkująca
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez megi2501.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #360923 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka no to gratulacje
Gosia po cichu zazdroszczę... Emi nadal dwie czasami trzy pobudki na butle.
Megi moja też wstaje gdzie się da
Gosia po cichu zazdroszczę... Emi nadal dwie czasami trzy pobudki na butle.
Megi moja też wstaje gdzie się da
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #360929 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jula jaką Ty masz piękna sukienkę i wypasioną opaskę normalnie szał.I widzę, że raczkowanie to dla Ciebie pikuś
Franiu , ale z Ciebie dzielny facet
Franiu , ale z Ciebie dzielny facet
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360951 przez kasia79
Witam po weekendzie, mamy nowy tydzień i będą nowe umiejętności naszych skarbów, Maja gratki za nowe słówko jak ważne w życiu TATA.
Lecę nadrabiać.
Oleńko spóznione życzonka
Filipek nareszcie Gratulacje.
Słowiczku ja wczoraj też miałam taki dzień, ale dlatego że mój S jechał do pracy, a ja nienawidzę zostawać na cały tydzień sama z dziećmi w domu
Gosiu świetny makijaż
Katy witamy, teraz już będzie wszystka dobrze
Mgiełka a jakie tabletki bierzesz?
Mała super zabawa, moje dzieci też budują domki, tzn Natalka zbuduje Kacperkowi a on się tam bawi nieraz pół dnia, gorzej póżniej ze sprzątaniem
Agusia łącznie z premią
Nunka
Lecę nadrabiać.
Oleńko spóznione życzonka
Filipek nareszcie Gratulacje.
Słowiczku ja wczoraj też miałam taki dzień, ale dlatego że mój S jechał do pracy, a ja nienawidzę zostawać na cały tydzień sama z dziećmi w domu
Gosiu świetny makijaż
Katy witamy, teraz już będzie wszystka dobrze
Mgiełka a jakie tabletki bierzesz?
Mała super zabawa, moje dzieci też budują domki, tzn Natalka zbuduje Kacperkowi a on się tam bawi nieraz pół dnia, gorzej póżniej ze sprzątaniem
Agusia łącznie z premią
Nunka
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360962 przez angie1713
Jula jaka ty wystrojona i jak pięknie stoisz
Nadia cały czas tylko na kolanka wstawała a dziś jej się udało wstać na nóżki i też chyba opuszczę łóżeczko na jakim wy macie poziomie ?Na najniższym?
Franuś dzielny jesteś a mama się tak bała
Czy wasze dzieci jedzą normalnie? Bo Nadia jadła o 2 w nocy i teraz nie chce zjadła aż 60 ml mleka przecież to mało a już 10.30
Nadia cały czas tylko na kolanka wstawała a dziś jej się udało wstać na nóżki i też chyba opuszczę łóżeczko na jakim wy macie poziomie ?Na najniższym?
Franuś dzielny jesteś a mama się tak bała
Czy wasze dzieci jedzą normalnie? Bo Nadia jadła o 2 w nocy i teraz nie chce zjadła aż 60 ml mleka przecież to mało a już 10.30
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez angie1713.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360964 przez iwonaNAVI
Witam sie
wczoraj pierwszy raz cyrk przy usypianiu !!! ktos mi dziecko podmienil...zawsze klade ja ok 19:30 20 daje butle i spi czasem sobie troche pogada az padnie a wczoraj padla po 21...ciagle ryczala mleka nie piciu nie nic nie chciala tylko ryk...mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk i podziwiam mamy ktore maja tak codziennie przy usypianiu
Franulek smieszku
Pyska super ze przygotowania ida pelna para a najwazniejsze ze jestes zadowolona
Pati Oliwia tez sama nie usiadzie mimo iz siedzi jak sie ja posadzi od bardzo dawna...i jak pisalam raczkowac raczej nie bedzie wiec sie nie przejuj kochana Kacperek taki usmiechniety zdrowy chlopczyk wedlug mnie leniuch albo po prostu to mu do szczescia niepotrzebne i nadrobi pozniej
Nunka na tronie sweet
Dawidek na 1 zdj to prawie jak takie dziecko z neta gdzie pisalo Panie Boze prosze o ...i dokladnie nie pamietam...mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
Julcia ale ma instynkt macierzynski jhuz w tym wieku ...mama pilnuj cory
a raczkujaca super
po cichu zazdrosze to musi byc slodki widoczek jak taki maluszek popyla na czterech
wczoraj pierwszy raz cyrk przy usypianiu !!! ktos mi dziecko podmienil...zawsze klade ja ok 19:30 20 daje butle i spi czasem sobie troche pogada az padnie a wczoraj padla po 21...ciagle ryczala mleka nie piciu nie nic nie chciala tylko ryk...mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk i podziwiam mamy ktore maja tak codziennie przy usypianiu
Franulek smieszku
Pyska super ze przygotowania ida pelna para a najwazniejsze ze jestes zadowolona
Pati Oliwia tez sama nie usiadzie mimo iz siedzi jak sie ja posadzi od bardzo dawna...i jak pisalam raczkowac raczej nie bedzie wiec sie nie przejuj kochana Kacperek taki usmiechniety zdrowy chlopczyk wedlug mnie leniuch albo po prostu to mu do szczescia niepotrzebne i nadrobi pozniej
Nunka na tronie sweet
Dawidek na 1 zdj to prawie jak takie dziecko z neta gdzie pisalo Panie Boze prosze o ...i dokladnie nie pamietam...mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
Julcia ale ma instynkt macierzynski jhuz w tym wieku ...mama pilnuj cory
a raczkujaca super
po cichu zazdrosze to musi byc slodki widoczek jak taki maluszek popyla na czterech
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360965 przez iwonaNAVI
angie1713 napisał:
To nie Oliwcia ale Julcia
a co do jedzenia moja ma bunt na obiadki...mleko tak bo bez niego nie zasnie ale za to z obiadkami od kilku dni ledwo ledwo cos tam zje...winowajca= zabki gorne jedynki
Oliwka jaka ty wystrojona i jak pięknie stoisz
Franuś dzielny jesteś a mam się tak bała
To nie Oliwcia ale Julcia
a co do jedzenia moja ma bunt na obiadki...mleko tak bo bez niego nie zasnie ale za to z obiadkami od kilku dni ledwo ledwo cos tam zje...winowajca= zabki gorne jedynki
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360967 przez angie1713
Racja przepraszam Już poprawiam
To może na nasze dzieciaczki działa skok bo własnie teraz jest www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...owlecia.html?start=1
Kupujecie coś dzieciaczkom na Dzień dziecka ?Może macie jakieś pomysły bo ja nie mam pojęcia
To może na nasze dzieciaczki działa skok bo własnie teraz jest www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...owlecia.html?start=1
Kupujecie coś dzieciaczkom na Dzień dziecka ?Może macie jakieś pomysły bo ja nie mam pojęcia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez angie1713.
Moderatorzy: ilona