BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #360973 przez monika1984lodz
Angie moje dziecko jak widzi Twój suwaczek to normalnie piszczy z zachwytu hihihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #360976 przez angie1713
HIhi Monia to musisz jej zrobić taki sam :)
12 lata 7 miesiąc temu #361030 przez Marta M
Angie Maja mimo ze taka grubaska je bardzo malo, przerwy czesto ma nawet 8 godzinne, je np o 3 potem dopiero o 11, daje jej wczesniej ale nie chce...
12 lata 7 miesiąc temu #361043 przez gosia2324
Julka szał normalnie :)

My tez juz mamy łóżeczko najniżej.

Wlasnie wróciliśmy ze spacerku na zupke, chłodno troszkę, ale lepsze to niż te upały!
D ma ostatni dzie tacierzyńskiego :S
A od jutra zaczyna sie moja orka!
D w 2 tyg przepracuje 210 godz :dry: :dry: :dry: :cheer:

Angie ja tez myslalam ze JAgodka budzi sie na jedzenie, ale z czasem zmienialam jej tylko smoczka i spala dalej, teraz juz sie nie budzi, :silly:

A i Joga nauczyla sie robic i mowi PA PA PA :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361056 przez angie1713
Dzięki dziewczyny ja też Gosiu muszę spróbować bez tego jedzenia to może w dzień mi wtedy więcej zje bo jak zje w nocy 2 razy to później już jej się nie chce ;)
Macie może jakieś klocki dla dzieci bo tak się zastanawiam czy jej nie kupić może by się nimi dłużej zajęła ale nie wiem czy są jakieś specjalne dla takich maluchów czy już można normalne?

Jogo gratuluję robienia papa Nadia robi ale nie mówi jeszcze :)
12 lata 7 miesiąc temu #361059 przez maja1982
Witam :)

U nas noc z tych kiepskich niby jedzenia 2 razy ale ciągłe pobudki i popłakiwanie !i znowu nam sie w nocy przesikał i przez to sie obudził :( biedny potem jest wrzask bo mu sie spac che a tu trzeba wszystko przebrać!!

Juleczka - jaka ty śliczna dziewczynka jesteś - a jaka zdolna stojąca w łóżeczku i raczkująca - BRAWO!!!!!

Dawidek - olaboga :laugh: na ostatnim zdjeciu masz oczka jak słowiczkowa Nataluszka :)

gosia - zazdroszcze tych przespanych nocy!!i gratulacje dla Jogo za papa!!KArolek tez umie (ale nie zawsze mu sie chce pokazać :dry:

iwonka - no miejmy nadzieje ze to jednorazowy wybryk, ale u nas z zasypianiem znowu problemy (nie wiem czy to ten skok czy zeby) ale płacze znowu w łóżeczku (ale nie tak jak na poczatku na szczęście)

u nas kiepska pogoda, ja mam humor jakiś z d..y!!właściwie nie mam humoru, jakaś zła chodzę :( a Lolek mi nie pomaga w jego poprawie bo jojczy - powiedzcie mi skad wiecie ze dziecko wymusza a kiedy mu coś dolega !!bo ja cały czas mam wrazenie ze lolek wymusza noszenie branie na rece ale z drugiej strony moze mu dokuczają te zęby??sama nie wiem???

LOlek drzemka a mi udało mi sie pranie wstawić , powiesić , ogarnąc mieszkanko teraz pije kawkę :)
12 lata 7 miesiąc temu #361063 przez kasia79
Dawidku :kiss:

Nie obejrzałam tego filmiku, za bardzo się bałam że cały dzień nie bedę w stanie nic zrobić.

Amelcia spi od 20 do 6 bez pobudki :)

Torcik świetny, ja póżniej wrzucę kilka zdjęć z naszej imprezki.

Franio :kiss:

Julka piekna masz sukienusie, a w tym tępie to za miesiąc już będziesz chodzić :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Położyłam Ami spać, zaraz Kacper przyjedzie ze szkoły.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361064 przez angie1713
Maja ja ci nie pomogę bo ja tez nie mam pojęcia Nada od kilku taka maruda że szok ja nie wiem czy to zęby ale fajnie gdyby to było to bo jak tak bez powodu marudzi to oszaleję .Wkońcu najwyższa pora żeby wyszły bo my nie mamy żadnego ;)
12 lata 7 miesiąc temu #361067 przez maja1982
gosia2324 napisał:

Julka szał normalnie :)

My tez juz mamy łóżeczko najniżej.

Wlasnie wróciliśmy ze spacerku na zupke, chłodno troszkę, ale lepsze to niż te upały!
D ma ostatni dzie tacierzyńskiego :S
A od jutra zaczyna sie moja orka!
D w 2 tyg przepracuje 210 godz :dry: :dry: :dry: :cheer:

Angie ja tez myslalam ze JAgodka budzi sie na jedzenie, ale z czasem zmienialam jej tylko smoczka i spala dalej, teraz juz sie nie budzi, :silly:

A i Joga nauczyla sie robic i mowi PA PA PA :)

gosia - ja tez zawsze smoka daje wtedy łąpie smoka obraca sie na bok i spi dalej a jak daje smoka i próbuje go na boczek położyć a on mi sie na plecy spowrotem przekręca wypluwa smoka to chce jesć !!tzn chyba :unsure: :unsure:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361075 przez Marta M
Jogo gratulacje :) Nadi i Lolkowi też :) Zdolniachy same..

Mnie znow kusi, wiec musze wstawic:

Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #361080 przez kasia79
Majeczka ślicznotko masz takie same pulchne nóżki jak moja Ami :) słodka
12 lata 7 miesiąc temu #361084 przez Marta M
Powiedzcie mi czy dzieci zaczely Wam raczkowac z pozycji lezacej czy siedzacej?? Maja jak siediz nachyla sie jak na ostatnim zdjeciu i jakby juz miala sie podniesc ale jej nie wychodzi..

Co do klockow mam takie, Maja lubi sie nimi bawic:
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #361085 przez maja1982
Majunia - pięknotka!!

martus - jak tam samopoczucie są widoki na @?? ;)

angie - dokładnie - niech to bedą lepiej zęby :) bo w przeciwnym razie trzeba jakąś taktykę przyjąc na to marudzenie - ja dzisiaj to już po jakimś czasie odpuszczałam i brałam go na ręce bo już nie mogłam słuchac tego buczenia !!a jemu o to własnie chodzi !!mama wymięknie i mnie weźmie !
12 lata 7 miesiąc temu #361088 przez Marta M
Miałam rano pisać ale sobie myśle ze macie pewnie dość tematu mojej @, jak moj mąż...daelj nic, 11ty dzień..
12 lata 7 miesiąc temu #361090 przez angie1713
Marta Nadia z pozycji siedzącej startuje do raczkowania tak jak Majka na ostatnim zdjęciu :)
Śliczna jest a jakie ma piękne trampeczki :) Dzięki za zdjęcia klocków coś takiego muszę jej poszukać a przy okazji będzie się uczyć :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia