- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361094 przez maja1982
Gratulacje Amelko
msrtuś - nie mamy dość !!jak tylko chcesz to pisz!!powiem Ci ze jak napiszesz ze wkońcu dostałaś @ to wszystkie będziemy troszkę rozczarowane
msrtuś - nie mamy dość !!jak tylko chcesz to pisz!!powiem Ci ze jak napiszesz ze wkońcu dostałaś @ to wszystkie będziemy troszkę rozczarowane
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #361108 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Majunia cukiereczku :*
Marta Majka ma racje- będziemy rozczarowane
My mamy kilka klocków takich najzwyklejszych jak duplo- po kuzynie Emilki
KAsia gratulujemy Amelce zębola
Emi coś stanęła w miejscu ze swoimi gryzakami.... ale jest tak marudna i wszystko pcha do pyszczka, że mam nadzieję, że to to.
Co do wymuszania- to ja wiem,że Emi perfidnie wymusza na spacerach wzięcie na ręce.Wyje tak, że uszy pękają a łza nawet jedna nie poleci. w domu jak wymusza to wyje a jak zmięknę i ją wezmę na ręce to się śmieje szelma mała.
Marta Majka ma racje- będziemy rozczarowane
My mamy kilka klocków takich najzwyklejszych jak duplo- po kuzynie Emilki
KAsia gratulujemy Amelce zębola
Emi coś stanęła w miejscu ze swoimi gryzakami.... ale jest tak marudna i wszystko pcha do pyszczka, że mam nadzieję, że to to.
Co do wymuszania- to ja wiem,że Emi perfidnie wymusza na spacerach wzięcie na ręce.Wyje tak, że uszy pękają a łza nawet jedna nie poleci. w domu jak wymusza to wyje a jak zmięknę i ją wezmę na ręce to się śmieje szelma mała.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #361121 przez Mała
Może masz rację Angie z tym skokiem, bo Ola dała wczoraj taki popis zazdrości,jak mi Kamil usiadł mi na kolanach, że uszy zwiędły
Gratuluję ząbka Amelko
No i reszty zapomniałam,bo Ola pomaga mi odpisywać.
A smoka też daję w nocy, ale jak jest głodna to pluje nim dalej niż widzi albo zaciśnie buźkę i tyle w temacie smoczka
Marta a co do @ to myślę tak jak dziewczyny, będziemy rozczarowane? Marta Ty założyłaś nasz wątek więc wiesz drugą kolejkę też powinnaś rozpocząć
Gratuluję ząbka Amelko
No i reszty zapomniałam,bo Ola pomaga mi odpisywać.
A smoka też daję w nocy, ale jak jest głodna to pluje nim dalej niż widzi albo zaciśnie buźkę i tyle w temacie smoczka
Marta a co do @ to myślę tak jak dziewczyny, będziemy rozczarowane? Marta Ty założyłaś nasz wątek więc wiesz drugą kolejkę też powinnaś rozpocząć
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361138 przez Marta M
Chętnie rozpocznę kolejkę Wczoraj chciałam kupic test ale byla taka kolejka w aptece w galerii ze wymiękłam..dzisiaj kupie i jutro rano strzele..
Amelka to masz dwie parki ząbków
angie te klocki dostala od cioci ale sa podobno w ikei
Moja mi demoluje wlasnie szuflady, wszystkie otwiera i musze stac zeby sobie paluszkow nie przycisnela, wiec biore ja i idziemy na spacer, chociaz zimno i mi sie nie chce..
Amelka to masz dwie parki ząbków
angie te klocki dostala od cioci ale sa podobno w ikei
Moja mi demoluje wlasnie szuflady, wszystkie otwiera i musze stac zeby sobie paluszkow nie przycisnela, wiec biore ja i idziemy na spacer, chociaz zimno i mi sie nie chce..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #361143 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martuś nie wymiguj się
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361163 przez megi2501
Majeczko prześliczna Mamusia także
Moja raczkuje z pozycji siedzącej, a jak się chwieje to też siada na pupę
Amelko GRATULUJEMY ZĘBOLKA
My mamy łóżeczko od dziś już na poziomie najniższym. Uciekam na drugi spacer, bo tylko na obiad przyszłyśmy. U nas też Julka coś od trzech dni mniej zupek zjada
Moja raczkuje z pozycji siedzącej, a jak się chwieje to też siada na pupę
Amelko GRATULUJEMY ZĘBOLKA
My mamy łóżeczko od dziś już na poziomie najniższym. Uciekam na drugi spacer, bo tylko na obiad przyszłyśmy. U nas też Julka coś od trzech dni mniej zupek zjada
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361203 przez ewelinaa
Heeeeej
Zniknęłam na weekend, ale już Was nadrobiłam
W sobotę byliśmy u kuzyna mojego M., a wczoraj u mojego taty na urodzinach i weekend zleciał.
Spóźnione życzonka dla Nunki i Dawida
Natlka - jak Ty ładnie raczkujesz i klapki lubisz jak Kinga
Ja szukam właśnie prezentu na Dzień Dziecka dla chrześniaka, chyba kupię namoit tylko nie wiem który allegro.pl/namiot-myszka-miki-disney-50-...24h-i2318828883.html czy ten allegro.pl/disney-domek-namiot-cars-kryj...tis-i2307471781.html z samochodami.
Zniknęłam na weekend, ale już Was nadrobiłam
W sobotę byliśmy u kuzyna mojego M., a wczoraj u mojego taty na urodzinach i weekend zleciał.
Spóźnione życzonka dla Nunki i Dawida
Natlka - jak Ty ładnie raczkujesz i klapki lubisz jak Kinga
Ja szukam właśnie prezentu na Dzień Dziecka dla chrześniaka, chyba kupię namoit tylko nie wiem który allegro.pl/namiot-myszka-miki-disney-50-...24h-i2318828883.html czy ten allegro.pl/disney-domek-namiot-cars-kryj...tis-i2307471781.html z samochodami.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361210 przez Marta M
Kasiu jak mi sie zaczal spozniac i pomyslalam o ciazy to byl straszny lęk przed tym wszystkim, ale przez kilka ostatnich dni duzo o tym myslalam i chyba gdyby tak bylo szybko bym sie z tym oswoila, ale napewno lęk przed opieką nad dwójką malutkich dzieci by mi długo towarzyszył..
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361215 przez slowiczek
WITAM WAS KOLEŻANKI
my już po odwiedzinach, w ramach spacerku odprowadziłyśmy ciocię, a tymczasem Natalka poszła spać a ja przyszłam do was
Dawidku...gratuluję postępów
Pyśka...proste, że Franuniuniu nie płakał !! przecież należy do bandy dzielnych wrześniaczków
Megi....śliczną masz córeczkę a wystrojona jak księżniczka my też mamy łóżeczko obniżone bo Nati się wspina, jescze nie potrafi całkiem wstać ale skąd ja mam wiedzieć kiedy ten moment nastąpi, wolę być przygotowana
Gosia....o matko, czy D będzie miał czas na spanie ??? a Jagódce posyłam buziaka za nową umiejętność
Marta....ale hodujesz w domu słodkiego krasnoludka !!!!!!!1 no nie mogę z Majeczki, rozbraja mnie, aż chce się ją wycałować a co do raczkowanie to u mnie natalka płynnie przechodzi z pozycji w pozycję więc trudno powiedzieć...jak ją położę na plecach od razu przekręca się na brzuch, z leżenia na brzuchu siada, z pozycji siedzącej na czworaka i tak w kółko....u nas zaczęło się tak, że Natalka zaczęła z leżenia na brzuchu podciągać kolanka i tak się śmiesznie bujała w przód i w tył, potem podjęła próby przebierania nóżkami ale nie szło to w parze z rączkami ale ostatecznie kilka dni temu odkryła jak to się robi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Amelci gratuluję kolejnego zębuszka !!!!!!!!!
Maja...u mnie wymuszania praktycznie nie ma, więc raczej nie pomogę...ale jak jej zęby szły to ogólnie to było widać, niespokojnie spała, płakała nagle, widać, że ją bolało, no i miała wypieki na policzkach
my już po odwiedzinach, w ramach spacerku odprowadziłyśmy ciocię, a tymczasem Natalka poszła spać a ja przyszłam do was
Dawidku...gratuluję postępów
Pyśka...proste, że Franuniuniu nie płakał !! przecież należy do bandy dzielnych wrześniaczków
Megi....śliczną masz córeczkę a wystrojona jak księżniczka my też mamy łóżeczko obniżone bo Nati się wspina, jescze nie potrafi całkiem wstać ale skąd ja mam wiedzieć kiedy ten moment nastąpi, wolę być przygotowana
Gosia....o matko, czy D będzie miał czas na spanie ??? a Jagódce posyłam buziaka za nową umiejętność
Marta....ale hodujesz w domu słodkiego krasnoludka !!!!!!!1 no nie mogę z Majeczki, rozbraja mnie, aż chce się ją wycałować a co do raczkowanie to u mnie natalka płynnie przechodzi z pozycji w pozycję więc trudno powiedzieć...jak ją położę na plecach od razu przekręca się na brzuch, z leżenia na brzuchu siada, z pozycji siedzącej na czworaka i tak w kółko....u nas zaczęło się tak, że Natalka zaczęła z leżenia na brzuchu podciągać kolanka i tak się śmiesznie bujała w przód i w tył, potem podjęła próby przebierania nóżkami ale nie szło to w parze z rączkami ale ostatecznie kilka dni temu odkryła jak to się robi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Amelci gratuluję kolejnego zębuszka !!!!!!!!!
Maja...u mnie wymuszania praktycznie nie ma, więc raczej nie pomogę...ale jak jej zęby szły to ogólnie to było widać, niespokojnie spała, płakała nagle, widać, że ją bolało, no i miała wypieki na policzkach
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361216 przez Marta M
Patrzcie jakie ćwiczenia znalazłam:
Chociaz tej dziewczynce nie bardzo sie podoba chyba, ale moze mojej Majce sie spodoba...dawno nie ćwiczylysmy a dawniej lubila te kolyski, rowerki i widzialam poprawe w jej koordynacji ruchowej
Chociaz tej dziewczynce nie bardzo sie podoba chyba, ale moze mojej Majce sie spodoba...dawno nie ćwiczylysmy a dawniej lubila te kolyski, rowerki i widzialam poprawe w jej koordynacji ruchowej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
Moderatorzy: ilona