BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #361091 przez kasia79
Zapomniałam napisać MAMY CZWARTEGO ZĄBKA!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361094 przez maja1982
Gratulacje Amelko :)

msrtuś - nie mamy dość !!jak tylko chcesz to pisz!!powiem Ci ze jak napiszesz ze wkońcu dostałaś @ to wszystkie będziemy troszkę rozczarowane :)
12 lata 7 miesiąc temu #361108 przez monika1984lodz
Majunia cukiereczku :*

Marta Majka ma racje- będziemy rozczarowane :P

My mamy kilka klocków takich najzwyklejszych jak duplo- po kuzynie Emilki :)

KAsia gratulujemy Amelce zębola :)

Emi coś stanęła w miejscu ze swoimi gryzakami.... ale jest tak marudna i wszystko pcha do pyszczka, że mam nadzieję, że to to.

Co do wymuszania- to ja wiem,że Emi perfidnie wymusza na spacerach wzięcie na ręce.Wyje tak, że uszy pękają a łza nawet jedna nie poleci. w domu jak wymusza to wyje a jak zmięknę i ją wezmę na ręce to się śmieje szelma mała.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #361121 przez Mała
Może masz rację Angie z tym skokiem, bo Ola dała wczoraj taki popis zazdrości,jak mi Kamil usiadł mi na kolanach, że uszy zwiędły :dry:

Gratuluję ząbka Amelko :)

No i reszty zapomniałam,bo Ola pomaga mi odpisywać.

A smoka też daję w nocy, ale jak jest głodna to pluje nim dalej niż widzi albo zaciśnie buźkę i tyle w temacie smoczka :dry:

Marta a co do @ to myślę tak jak dziewczyny, będziemy rozczarowane? Marta Ty założyłaś nasz wątek więc wiesz drugą kolejkę też powinnaś rozpocząć :blink: :S
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361138 przez Marta M
Chętnie rozpocznę kolejkę :) Wczoraj chciałam kupic test ale byla taka kolejka w aptece w galerii ze wymiękłam..dzisiaj kupie i jutro rano strzele..

Amelka to masz dwie parki ząbków :)

angie te klocki dostala od cioci ale sa podobno w ikei :)

Moja mi demoluje wlasnie szuflady, wszystkie otwiera i musze stac zeby sobie paluszkow nie przycisnela, wiec biore ja i idziemy na spacer, chociaz zimno i mi sie nie chce..
12 lata 7 miesiąc temu #361139 przez Marta M
Ej niesprawiedliwe! Beti powinna rozpoczac kolejke :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #361143 przez monika1984lodz
Martuś nie wymiguj się :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #361151 przez angie1713
Amelka gratulujemy ząbka :)
Marta ale Ci fajnie ja niestety muszę czekać bo w przyszłym roku sprzedajemy kawalerkę i kupujemy 4-pokojowe mieszkanie teraz nie ma miejsca dla nas a co dopiero dla kolejnego dziecka ;)
12 lata 7 miesiąc temu #361163 przez megi2501
Majeczko prześliczna :) Mamusia także :laugh:
Moja raczkuje z pozycji siedzącej, a jak się chwieje to też siada na pupę :P

Amelko GRATULUJEMY ZĘBOLKA :kiss:

My mamy łóżeczko od dziś już na poziomie najniższym. Uciekam na drugi spacer, bo tylko na obiad przyszłyśmy. U nas też Julka coś od trzech dni mniej zupek zjada :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #361202 przez kasia79
Martuś ale tak czuję że w głębi serduszka już się cieszysz, jesteś świetną matką i poradzisz sobie.

Maja a my coś dzisiaj zmęczone jesteśmy i na spacer nie pójdziemy :(
12 lata 7 miesiąc temu #361203 przez ewelinaa
Heeeeej :)

Zniknęłam na weekend, ale już Was nadrobiłam :)
W sobotę byliśmy u kuzyna mojego M., a wczoraj u mojego taty na urodzinach i weekend zleciał.

Spóźnione życzonka dla Nunki i Dawida :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Natlka - jak Ty ładnie raczkujesz :woohoo: i klapki lubisz jak Kinga :silly: :lol: :kiss:

Ja szukam właśnie prezentu na Dzień Dziecka dla chrześniaka, chyba kupię namoit tylko nie wiem który allegro.pl/namiot-myszka-miki-disney-50-...24h-i2318828883.html czy ten allegro.pl/disney-domek-namiot-cars-kryj...tis-i2307471781.html z samochodami.
12 lata 7 miesiąc temu #361210 przez Marta M
Kasiu jak mi sie zaczal spozniac i pomyslalam o ciazy to byl straszny lęk przed tym wszystkim, ale przez kilka ostatnich dni duzo o tym myslalam i chyba gdyby tak bylo szybko bym sie z tym oswoila, ale napewno lęk przed opieką nad dwójką malutkich dzieci by mi długo towarzyszył..
12 lata 7 miesiąc temu #361214 przez angie1713
Ewelina jak dla chłopaka to chyba bardziej z samochodami bym wybrała :)Chociaż ten drugi bardzo mi się podoba :)
12 lata 7 miesiąc temu #361215 przez slowiczek
WITAM WAS KOLEŻANKI :)

my już po odwiedzinach, w ramach spacerku odprowadziłyśmy ciocię, a tymczasem Natalka poszła spać a ja przyszłam do was :)

Dawidku...gratuluję postępów :)

Pyśka...proste, że Franuniuniu nie płakał :lol: !! przecież należy do bandy dzielnych wrześniaczków B)

Megi....śliczną masz córeczkę a wystrojona jak księżniczka :) :kiss: my też mamy łóżeczko obniżone bo Nati się wspina, jescze nie potrafi całkiem wstać ale skąd ja mam wiedzieć kiedy ten moment nastąpi, wolę być przygotowana :blink:

Gosia....o matko, czy D będzie miał czas na spanie :huh: ??? a Jagódce posyłam buziaka za nową umiejętność :kiss:

Marta....ale hodujesz w domu słodkiego krasnoludka !!!!!!!1 no nie mogę z Majeczki, rozbraja mnie, aż chce się ją wycałować :lol: :kiss: a co do raczkowanie to u mnie natalka płynnie przechodzi z pozycji w pozycję więc trudno powiedzieć...jak ją położę na plecach od razu przekręca się na brzuch, z leżenia na brzuchu siada, z pozycji siedzącej na czworaka i tak w kółko....u nas zaczęło się tak, że Natalka zaczęła z leżenia na brzuchu podciągać kolanka i tak się śmiesznie bujała w przód i w tył, potem podjęła próby przebierania nóżkami ale nie szło to w parze z rączkami ale ostatecznie kilka dni temu odkryła jak to się robi B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Amelci gratuluję kolejnego zębuszka !!!!!!!!! :kiss:

Maja...u mnie wymuszania praktycznie nie ma, więc raczej nie pomogę...ale jak jej zęby szły to ogólnie to było widać, niespokojnie spała, płakała nagle, widać, że ją bolało, no i miała wypieki na policzkach
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361216 przez Marta M
Patrzcie jakie ćwiczenia znalazłam:

Chociaz tej dziewczynce nie bardzo sie podoba chyba, ale moze mojej Majce sie spodoba...dawno nie ćwiczylysmy a dawniej lubila te kolyski, rowerki i widzialam poprawe w jej koordynacji ruchowej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia