BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244884 przez basia89
śliczne te wasze maluchy :* ja dzisiaj miałam ciężki dzień, mały jakiś marudny był. pożerał piąstki a cycuśka nie chciał. hmm no a z katarku się już chyba wyleczyliśmy. ale frida cały czas w ruchu jest.
mój mały to już całkiem ładnie główkę trzyma :) no i dzisiaj coś koło 2godz spał na brzuszku :)

no i ja się chwalę maluszkiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dobranoc :kiss:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244902 przez pati-m
Witam ponownie. Już po lekarzu. Infekcja wirusowa - katar na maksa, no ale to już bez lekarza wiedziałam :) I oprócz tego zaczerwienione gardło (szczerze to nie wiem jakim cudem ona to zobaczyła) :silly: Dostaliśmy Nasivin, jakieś granulki, które mają rozrzedzić wydzielinę w nosku i sprawić, że zacznie z niego na maksa lecieć, bo o to chodzi żeby wszystkiego się pozbył a nie ma to zalegać głęboko w nosku. No i kazała mu probiotyk do mleczka podawać, bo podczas katarku jest osłabienie organizmu. Uff... Kazmień z serca, bo płuca i oskrzela czyste :)

Dzieciaczki śliczne!!! I Jaś, i Dawidek, i Nunka i synowa moja oczywiście. I mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, a jak tak to bardzo przepraszam :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244904 przez Agusia83
dziewczyny, mam nadzieje, ze wszystkie dzieciaczki wyzdrowieja i beda widzialy same usmiechy na twarzach rodzicow... :laugh:

Marta, rehabilitacja Majeczki na pewno pomoze,
Mala, bedziemy z Emisia trzymac mocno kciuki za Kamilka...oby operacja spowodowala, ze zobaczycie pierwsze kroki synka :laugh:
I by wszystkie katarki maluszkow poszly sobie gdzie pieprz rosnie...

Beti, podziwiam Cie...balabym sie nieslychanie sama w domu...kilka razy zdarzylo mi sie, ze sasiad alkoholik pomylil mieszkania i do nas sie dobijal...gdybym wowczas byla sama, zaplakalabym sie ze zdenerwowania na smierc...

M

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #244907 przez LILY
Jeju śliczne te bobasy :) I jakie usmiechnięte.
Może zrobimy aktualną listę z imionami bobasów bo już czasem mam mętlik w głowie :)

A ja mysłałam że Jaś już duże ubranka nosi bo na 3-6m a tu proszę przegonił nas kolega :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #244910 przez LILY
Ale mamy fajne kolory, zauważyłyście? Chłopcy zielono-niebiescy a dziewczynki różowe :D

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #244914 przez pati-m
Agusia - Emilka jak była noworodkiem, to po prostu jak typowa gwiazda się zachowywała - "żadnych zdjęć, żadnych zdjęć", a matka nie kumata i foty pstrykała :laugh: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #244915 przez monika1984lodz
Kacper Ty slodiaku :) ciotka caluje w nosek zeby katar szybko sobie poszedl :) :kiss:

Emisia silaczka :)

Nunka jakos specjalnie raczek nie ukladala w czasie snu, poza standardem raczki w gorze :)

Lece spac dziewczynki buziczki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #244919 przez beti
Cześć laseczki, mój M został na kolejną noc :( aleee jest u mnie na noc mama...zawsze to raźniej :) próbowałam się dziś dobić do mojego pediatry z NFZ, wiecie kiedy mam wizytę?? 12 grudnia!!!!! :ohmy: i to tylko dlatego, że mam szczepienie wtedy, inaczej do końca roku by nas nie przyjął...słabo??? No comment, niech ich wszystkich....trafi...

Wszystkie nasze dzieciaczki są piękne!!! Wszystkie bez wyjątku...

Marta, idźcie na to USG i do Neurologa a wszystko będzie dobrze!!!!

Lece spać laseczki!!! :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #244925 przez megi2501
Witam się, jako pierwsza :)
Pewnie wszystkie sobie śpicie...A moja Gwiazda spać od 6.00 nie dała. Jak już wstałam i się ogarnęłam to Ona poszła sobie spać :angry:

Ale mamy cudne dzieciaczki wrześniowe. :kiss: :kiss: :kiss:

Aga moja spała identycznie, jak Twoja na tym zdjęciu :S
13 lata 1 miesiąc temu #244934 przez pati-m
Witam jako druga :)
Dziś kolejny dzień walki z katarem. A tak poza tym to śmigam dziś do mamy na cały dzień, to mi chociaż pomoze trochę przy małym, bo mam jakiś spadek formy.

Miłego dnia wszystkim życzę!!! :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #244965 przez magda79
Witam się również :)

Pati super, że to tylko katarek, parę dni i będzie po :)
U nas nocka była w miarę ok, a rano ok 6tej taaaakaaa wielka kupaaa, że pampersa zabrakło :ohmy: :ohmy:
Ja mam dzisiaj roboczy dzień...muszę ogarnąć domek i przygotować już coś niecoś na jutro bo mam gości - koleżanki z pracy wpadną z wizytą, a że będą prosto z pracy to chcę im obiadek jakiś podać no a późnij kawa, ciacho i tzw zimna płyta.
miłego dnia dla Wszystkich i duuuzoooo zdrówka dla naszych SZKRABÓW :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #245003 przez Mała
Witam.
Ja od 6:30 na nogach, ale dopiero teraz mam czas się z Wami przywitać.

Beti do pediatry na 12 grudnia :cheer: , a jak dziecko zachoruje to gdzie z nim iść? U nas rejestrują danego dnia na ten dzień.
Ja zawsze mam stracha jak zostaje sama w mieszkaniu, dwu pokojowym, na 2 piętrze i to klatka na domofon, a co dopiero w domu. Serce by mi chyba wyskoczyło.

Pati zdrowia dla Kacperka, za kilka dni zapomnicie o katarku. Kurcze katar niby nic takiego, a malucha umęczy przeokropnie.

Ola śpi tak jak Emilka na tym drugim zdjęciu, albo z rączkami "amen" pod policzkiem. Dzieciaki wszystkie słodziaki. Też muszę Oli jakieś foty pstryknąć, bo tato coś osiadł na laurach, a dzieci się tak szybko zmieniają.
13 lata 1 miesiąc temu #245137 przez mgielka22
I ja sie witam:) tez nie spie od 6 rano mala marudzila i jej sie spac nie chcialo kompletnie :P a teraz tez nie spi od samego rana zrobila wielka kupe naszczescie prababacia bierze i mala lula a ja mam czas na zrobienie prania i obiadu ;)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245142 przez beti
To i ja dzień dobry mówię :) Fifi albo tęskni za tatą, albo skok nam idzie, bo budzić się na jedzenie co 1,5-2 h więc ja dętka jestem...no nic, jak dobrze pójdzie to dziś późnym wieczorem M już będzie w domku, chyba, że znowu maszyna stanie :angry:

Mała, zapytałam o to tą panią, a ona mi na to...no przykro mi...takie są terminy...dobrze, że wtedy to szczepienie mamy, bo bym miała wizytę w ogóle pod koniec grudnia :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #245152 przez basia89
hej :)

mały sobie spiocha, a ja dzisiaj zmęczona jak diabli. no i dzisiaj dostaliśmy to becikowe. które i tak na szczepionki pójdzie. więc nawet pewnie nic mi się małemu kupić nie uda.

beti podziwiam cię że chcesz złożyć skargę. ja też nad tym myślałam. tylko na szczęście mój mały przez to przetrzymanie nie miał niedotlenienia itp. chociaż tak z 3dni przed porodem to małemu tak strasznie skakał puls i razporaz zanikał że na ktg to wciąż mi się alarm właczał. ale wg lekarzy wszystko bylo ok i kazali mi czekać i czekać. ja chce zapomnieć o tym wszystkim ale nie umiem.

hmmm myśle już nad prezentem dla dziadków na gwiazdkę od małego. może zrobić mu zdjęcie w stroju mikołaja albo podobne i kupić ramki co wy na to???
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia