- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316452 przez pati-m
Witam
Modły zostały wysłuchane, bo jak wczoraj Kacpero zasnął po tej kaszy przed 23 to spał do 8 A teraz leży na leżaczu i wyżywa się na dyndających grzechotkach
Gosia - pewnie, że wypada! A buty super - mówi Ci to maniaczka butów na obcasie
Acha! No i przez to, że byłam zołzowata, to wczoraj S. przytachał zakupy, zrobił kolację i dograł z moją mamą, że po południu Kacper zostanie z nią, a mnie zabiera do kina i na kolację
Agusia - czekam na wyniki
Modły zostały wysłuchane, bo jak wczoraj Kacpero zasnął po tej kaszy przed 23 to spał do 8 A teraz leży na leżaczu i wyżywa się na dyndających grzechotkach
Gosia - pewnie, że wypada! A buty super - mówi Ci to maniaczka butów na obcasie
Acha! No i przez to, że byłam zołzowata, to wczoraj S. przytachał zakupy, zrobił kolację i dograł z moją mamą, że po południu Kacper zostanie z nią, a mnie zabiera do kina i na kolację
Agusia - czekam na wyniki
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316454 przez fanka
witam się i ja
mój potworek dziś wstawał 2 razy na jedzenie jak nigdy i to za każdym razem z takim krzykiem, że umarłego by obudził, po czym grzecznie szedł spać, no ale po 6 już była całkowita pobudka i tyle, póki co molestuje zabawki w łóżeczku ale słyszę już coraz większą irytację w jego głosie więc pewnie długo tu nie posiedzę ;-(
Gosia buty super
Te puzzle piankowe to ja polecałam, my je mamy i jestem zadowolona.
a tak w temacie zlotu jeszcze: mówię wczoraj M o zlocie i zgodziłs ię jechać tylko mi mówi, że w czerwcu jest euro i w trakcie euro nie jedzie i już !! ;-(
ja mu mówię to możemy jechać bez noclegu jak będzie kiepsko z kasą, poznamy się z ludzmi, zrobimy zdjęcia i wieczorem wrócimy a on na to "no chyba żartujesz? jak juz pojadę to chce poznać i zintegrować się (czyt. napić się) z innymi nieszczęśnikami, którzy tak jak ja mieli pecha w życiu i ich żony trafiły na to forum
mój potworek dziś wstawał 2 razy na jedzenie jak nigdy i to za każdym razem z takim krzykiem, że umarłego by obudził, po czym grzecznie szedł spać, no ale po 6 już była całkowita pobudka i tyle, póki co molestuje zabawki w łóżeczku ale słyszę już coraz większą irytację w jego głosie więc pewnie długo tu nie posiedzę ;-(
Gosia buty super
Te puzzle piankowe to ja polecałam, my je mamy i jestem zadowolona.
a tak w temacie zlotu jeszcze: mówię wczoraj M o zlocie i zgodziłs ię jechać tylko mi mówi, że w czerwcu jest euro i w trakcie euro nie jedzie i już !! ;-(
ja mu mówię to możemy jechać bez noclegu jak będzie kiepsko z kasą, poznamy się z ludzmi, zrobimy zdjęcia i wieczorem wrócimy a on na to "no chyba żartujesz? jak juz pojadę to chce poznać i zintegrować się (czyt. napić się) z innymi nieszczęśnikami, którzy tak jak ja mieli pecha w życiu i ich żony trafiły na to forum
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316460 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
A ja zapomnialam swojemu powedziec heehhe
Gosiu to czekam na zdjecie
Dziewczyki u Was tez tak wieje?? i pada???
Gosiu to czekam na zdjecie
Dziewczyki u Was tez tak wieje?? i pada???
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316475 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati to po drodze wpadnij po mnie hihi
Postanowione jutro leczo bedzie u mnie
Postanowione jutro leczo bedzie u mnie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316479 przez Agusia83
Dzien dobry Dzis juz jestem w lepszym humorze..w koncu co ma byc to bedzie...najwazniejsze by tsh mi sie wyrownalo zanim zaczniemy sie starac o kolejna dzidzie
Co do wynikow, to Wam pisalam wczoraj tsh 38 a ft4 0,74...pierwsze o wiele za wysokie a drugie za niskie...no, ale musimy walczyc
Gosia, pewnie, ze taki stroj pasuje...bylam kiedys w czarnej kiecce na weselu...to bardzo twarzowy, uniwersalny i seksowny kolor a buciki..hmmm...piekne, uwielbiam czerwony ...mysle, ze powinnas do tego miec jakies czerwone kolcczyki i naszyjnik,
Pati, ciesze sie, ze Kacperek w koncu zasnal i dal Ci pospac..to on taki zarloczek, ze musi lyga stac w kaszce? Niezle
Fanka, a co sie stalo Dawidkowi? Moze to zabki i dlatego taki niespokojny?
Monia, ja tez sobie robie sama zdjecia z Emi...zreszta prawie caly czas jestem z nia sama..
Co do zlotu, to moj tez sie zgodzil, a jak mu powiedzialam, ze to na weekend, to on, ze pojdzie zwarowac z taka liczba forumowych bab o czym on bedzie z nami rozmawial, o kupach? a Ja, ze bede faceci haha...juz widze, jak nas obgaduja
U mnie wieje nieslychanie...mialam pojsc z Emilka na spacer, no ale musze odpuscic i zrobic placki ziemniaczane, bo jedynie ziemniaki i cebule mam w domu jajko tez sie znajdzie...
Co do wynikow, to Wam pisalam wczoraj tsh 38 a ft4 0,74...pierwsze o wiele za wysokie a drugie za niskie...no, ale musimy walczyc
Gosia, pewnie, ze taki stroj pasuje...bylam kiedys w czarnej kiecce na weselu...to bardzo twarzowy, uniwersalny i seksowny kolor a buciki..hmmm...piekne, uwielbiam czerwony ...mysle, ze powinnas do tego miec jakies czerwone kolcczyki i naszyjnik,
Pati, ciesze sie, ze Kacperek w koncu zasnal i dal Ci pospac..to on taki zarloczek, ze musi lyga stac w kaszce? Niezle
Fanka, a co sie stalo Dawidkowi? Moze to zabki i dlatego taki niespokojny?
Monia, ja tez sobie robie sama zdjecia z Emi...zreszta prawie caly czas jestem z nia sama..
Co do zlotu, to moj tez sie zgodzil, a jak mu powiedzialam, ze to na weekend, to on, ze pojdzie zwarowac z taka liczba forumowych bab o czym on bedzie z nami rozmawial, o kupach? a Ja, ze bede faceci haha...juz widze, jak nas obgaduja
U mnie wieje nieslychanie...mialam pojsc z Emilka na spacer, no ale musze odpuscic i zrobic placki ziemniaczane, bo jedynie ziemniaki i cebule mam w domu jajko tez sie znajdzie...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316486 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia dzieki Tobie wiem co bede miala na obiad hihihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316503 przez beti
Hejka
mój dzieć dziś się budził co 2 h na jedzenie, po czym nie chciał jeść o 3:40 przy cycku wariacja, więc myślałam, ze nie głodny, no i dopiero był ryk... i zachciało mu się bawić do 5:15...skończyło się na 60ml butli MM no iiiiiiii w nocy się na brzuszek przekręcił a rano obudził mnie przeraźliwy wrzask jakby go ktoś mordował...boooooo nóżka mu między szczebelki wpadła i nie mógł ruszyć...ale się wystraszyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do zlotu, powiedzcie swoim M żeby się tak nie cieszyli bo oni tam przecież w charakterze nianiek jadą
Fanka, a co to za nieszczęście trafić na to forum, że on taki nieszczęsliwy???
mój dzieć dziś się budził co 2 h na jedzenie, po czym nie chciał jeść o 3:40 przy cycku wariacja, więc myślałam, ze nie głodny, no i dopiero był ryk... i zachciało mu się bawić do 5:15...skończyło się na 60ml butli MM no iiiiiiii w nocy się na brzuszek przekręcił a rano obudził mnie przeraźliwy wrzask jakby go ktoś mordował...boooooo nóżka mu między szczebelki wpadła i nie mógł ruszyć...ale się wystraszyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do zlotu, powiedzcie swoim M żeby się tak nie cieszyli bo oni tam przecież w charakterze nianiek jadą
Fanka, a co to za nieszczęście trafić na to forum, że on taki nieszczęsliwy???
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316511 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
zobaczcie co znalazlam na fb
"Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Mamy, czy Wasze dzieci śpią w łóżku z Rodzicami? Planujecie podjęcie prób przyzwyczajenia maluszka do spania we własnym łóżeczku?
odpowiedzi jedne z lepszych...
Moje maleństwo od urodzenia śpi ze mną,za pare dni kończy 5 miesięcy,i puki co nie uczę jej spać w łóżeczku,wydaje mi się że z mamą czuje sie bezpieczniej;)Jednak w tych pierwszych miesiącach życia bardzo ważna jest bliskość rodzica z dzieckiem.
starszy spał w swoim łóżeczku od zawsze:) był taki malutki, że bałam się ze go zgniotę w nocy, potem szpitale do 9 miesiąca życia więc i tak sam w łóżeczku a potem już się tak przyzwyczaił że nawet nam się niewygodnie spało razem. Młodszy synio śpi ze mną od urodzenia. Doskonale nam się współpracuje, jest nam wygodnie i miło:) Do spania w łóżeczku zacznę go przyzwyczajać jak zacznie nam być niewygodnie razem, czyli tak koło roczku. Śpię w łóżku sama więc mogę sobie na to pozwolić, no nie przepraszam nie sama, bo teraz coraz częściej przychodzi do mnie w nocy starszy synek, żeby się przytulić do braciszka i tak śpimy w trójkę
Ja też spię z synkiem, byłam zmęczona ciągłym wstawanie i wyjmowaniem go z łórzeczka bo budził się co chwile teraz też nie sypia dobrze ale przynajmniej mam go koło siebie.
Dodam, że karmie piersią i mam pytanie do mam karmiących.
Czy wasze dzieci też się budzą co chwile żeby sobie poćmokać co godzine albo dwie?"
"Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Mamy, czy Wasze dzieci śpią w łóżku z Rodzicami? Planujecie podjęcie prób przyzwyczajenia maluszka do spania we własnym łóżeczku?
odpowiedzi jedne z lepszych...
Moje maleństwo od urodzenia śpi ze mną,za pare dni kończy 5 miesięcy,i puki co nie uczę jej spać w łóżeczku,wydaje mi się że z mamą czuje sie bezpieczniej;)Jednak w tych pierwszych miesiącach życia bardzo ważna jest bliskość rodzica z dzieckiem.
starszy spał w swoim łóżeczku od zawsze:) był taki malutki, że bałam się ze go zgniotę w nocy, potem szpitale do 9 miesiąca życia więc i tak sam w łóżeczku a potem już się tak przyzwyczaił że nawet nam się niewygodnie spało razem. Młodszy synio śpi ze mną od urodzenia. Doskonale nam się współpracuje, jest nam wygodnie i miło:) Do spania w łóżeczku zacznę go przyzwyczajać jak zacznie nam być niewygodnie razem, czyli tak koło roczku. Śpię w łóżku sama więc mogę sobie na to pozwolić, no nie przepraszam nie sama, bo teraz coraz częściej przychodzi do mnie w nocy starszy synek, żeby się przytulić do braciszka i tak śpimy w trójkę
Ja też spię z synkiem, byłam zmęczona ciągłym wstawanie i wyjmowaniem go z łórzeczka bo budził się co chwile teraz też nie sypia dobrze ale przynajmniej mam go koło siebie.
Dodam, że karmie piersią i mam pytanie do mam karmiących.
Czy wasze dzieci też się budzą co chwile żeby sobie poćmokać co godzine albo dwie?"
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316514 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316519 przez angie1713
Jestem była u mnie szwagierka na plotkach pogadałyśmy o dzieciaczkach i ciąży bo ona w tym stanie miło powspominać
Nadia tak się nas nasłuchała że miała dość i zasnęła po minucie jak ją włożyłam do łóżeczka
Gosiu buty super i sukienkę czarną pasuje założyć na wesele
Beti
Gratulacje dla Fifka za przewrót
Ja muszę wywiesić pranie bo już się uprało ale tak mi się nic nie chce że szok a u mnie dziś mielone na obiad ale placki ziemniaczane bardzo chętnie bym zjadła
Monia masakra z tym spaniem z dziećmi nie wyobrażam sobie
Nadia tak się nas nasłuchała że miała dość i zasnęła po minucie jak ją włożyłam do łóżeczka
Gosiu buty super i sukienkę czarną pasuje założyć na wesele
Beti
Gratulacje dla Fifka za przewrót
Ja muszę wywiesić pranie bo już się uprało ale tak mi się nic nie chce że szok a u mnie dziś mielone na obiad ale placki ziemniaczane bardzo chętnie bym zjadła
Monia masakra z tym spaniem z dziećmi nie wyobrażam sobie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316520 przez Agusia83
Moja maruda siedzi w lezaczku, buja sie tak, ze zaraz go rozwali i jojcy jakby jej sie krzywda dziala..a zjadla niedawno mleczko
Beti, oj co Fifikowi bylo w nocy? Moze chcial dluzej pobyc z mama? Szkoda tylko, ze o tej porze nasze maluszki mysla, ze to najlepszy czas na zabawe
Monia, Emi na poczatku zasypiala z nami, ale ciesze sie, ze ja tego oduczylam i ze sama zasypia u siebie...bo ja tam wole spac z mezem i sie wysypiac...no chyba, ze jest strasznie marudna, wowczas ja bierzemy..ale to na kilka minut i zasypia..
Wiem, ze wczoraj dodawalam fotki, ale chcialam Wam pokazac jak Emi jest szczesliwa gdy mama zrzuca ciezar pieluszy i pozwala jej swobodnie pomagachac nozkami i wywijac pupa
a ta fotka z przed kilku chwil...ona chetnie by tak juz siedziala...
Beti, oj co Fifikowi bylo w nocy? Moze chcial dluzej pobyc z mama? Szkoda tylko, ze o tej porze nasze maluszki mysla, ze to najlepszy czas na zabawe
Monia, Emi na poczatku zasypiala z nami, ale ciesze sie, ze ja tego oduczylam i ze sama zasypia u siebie...bo ja tam wole spac z mezem i sie wysypiac...no chyba, ze jest strasznie marudna, wowczas ja bierzemy..ale to na kilka minut i zasypia..
Wiem, ze wczoraj dodawalam fotki, ale chcialam Wam pokazac jak Emi jest szczesliwa gdy mama zrzuca ciezar pieluszy i pozwala jej swobodnie pomagachac nozkami i wywijac pupa
a ta fotka z przed kilku chwil...ona chetnie by tak juz siedziala...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona