- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317080 przez Marta M
Niestety bede od czasu do czasu sie wtracac w Wasza rozmowe z nietematem..
Otoz: Ja tez chce Listy do M, Monia, Pati...albo Gosia...bedziemy sobie tak posylac od jednej do drugiej jak w takim filmie dzinsy...haha...
Co do glutenu ja daje jej od dwoch tygodni juz na 30ml 1 lyzke stolowa kaszki nestle...i ok, jak dalam raz 60ml to zrobila zielona kupe, wiec narazie glutenujemy sie 1 lyzka
Otoz: Ja tez chce Listy do M, Monia, Pati...albo Gosia...bedziemy sobie tak posylac od jednej do drugiej jak w takim filmie dzinsy...haha...
Co do glutenu ja daje jej od dwoch tygodni juz na 30ml 1 lyzke stolowa kaszki nestle...i ok, jak dalam raz 60ml to zrobila zielona kupe, wiec narazie glutenujemy sie 1 lyzka
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #317083 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Warzywa juz w parowarze, piers z indyczka sie gotuje.
Gosiu wiesz co ja chce juz z mieskiem pomrozic te zupki.
Gosiu wiesz co ja chce juz z mieskiem pomrozic te zupki.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #317088 przez slowiczek
hej dziewczynki, witam się z wami w dniu dzisiejszym, aż ciężko uwierzyć, że dopiero teraz włączyłam kompa....ale podczytywałam was cały dzień na tel
ciężki poranek bo Natalia odkąd otworzyła rano oczy to ciągle jęczała i płakała, nie wiem o co a na wieczór wyśmienity humor, uśmiech od ucha do ucha - widać, że baba, takie humory
Iwonka, u nas był tylko jeden dzien z rzadkimi kupami jak ją naparzały dziąsełka
ja nie daję tych gotowych zupek z manną, tak samo jak nie daję codziennie mięska, bazuję na tych najprostszych zupkach, serio nie ma co się spieszyć, na wszystko przyjdzie czas....
ja też dziś pierwszy raz dałam małej kilka łyżeczek jabłka
Pyśka rozśmieszyłaś mnie z tym tajnym kontem
widzę nowe zdjęcia - same ślicznoty ale nie wymieniam z imienia bo na bank bym pominęła któregoś malucha
ciężki poranek bo Natalia odkąd otworzyła rano oczy to ciągle jęczała i płakała, nie wiem o co a na wieczór wyśmienity humor, uśmiech od ucha do ucha - widać, że baba, takie humory
Iwonka, u nas był tylko jeden dzien z rzadkimi kupami jak ją naparzały dziąsełka
ja nie daję tych gotowych zupek z manną, tak samo jak nie daję codziennie mięska, bazuję na tych najprostszych zupkach, serio nie ma co się spieszyć, na wszystko przyjdzie czas....
ja też dziś pierwszy raz dałam małej kilka łyżeczek jabłka
Pyśka rozśmieszyłaś mnie z tym tajnym kontem
widzę nowe zdjęcia - same ślicznoty ale nie wymieniam z imienia bo na bank bym pominęła któregoś malucha
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317094 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A wam nie powiedzialam najlepszego!!! Wczoraj pojechalismy do siostry mojego spotkac sie przy okazji z tesciami wyobrazcie sobie ze wchodzac za prog ich domu gdy ,ala zobaczyla T to odwalila taka histerie i co T sie zblizali to mala w ryk!!! Nie wiem czy ich zapomniala czy co (ostatni raz ich widziala 29 stycznia na chrzcie) w kazdym razie po godzinie musielismy wyjsc a jak wrocilismy doi domu to mala w najlepsze humor smiechy hihy i w ogole! To sie T zdziwila...
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317100 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]A wam nie powiedzialam najlepszego!!! Wczoraj pojechalismy do siostry mojego spotkac sie przy okazji z tesciami wyobrazcie sobie ze wchodzac za prog ich domu gdy ,ala zobaczyla T to odwalila taka histerie i co T sie zblizali to mala w ryk!!! Nie wiem czy ich zapomniala czy co (ostatni raz ich widziala 29 stycznia na chrzcie) w kazdym razie po godzinie musielismy wyjsc a jak wrocilismy doi domu to mala w najlepsze humor smiechy hihy i w ogole! To sie T zdziwila...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317123 przez Agusia83
Gosiu,
Megi,
Ja tez nie daje codziennie zupki z mieskiem...a od 2 dni skrobie Emilce troszke banana i jabluszka i ladnie wcina
Slowiczku, widze, ze wszystkie jestesmy uzaleznione
Gosiu,
Megi,
Ja tez nie daje codziennie zupki z mieskiem...a od 2 dni skrobie Emilce troszke banana i jabluszka i ladnie wcina
Slowiczku, widze, ze wszystkie jestesmy uzaleznione
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317151 przez Agusia83
Mgielka ja kupilam u nas na placu odmiana Ligole, uwielbiam je bo sa slodkie, twarde i winne..jak je ugotowalam to Emi nimi plula a jak jej skrobalam to bardzo jej smakowalo. Ale chyba musze kupic Champion, bo sa slodsze i bardziej miekkie..
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej