BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #75569 przez Agusia83
Asik, dzieki...
tak, miedzy naszymi maluchami jest rowne 5tyg....to juz zauwazylysmy na staraczkach :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #75585 przez ewelinaa
cześć dziewczynki, mam pytanko, bo trochę się martwię...
Mój dzidziuś CRl=53,3 mm 12w3d NT=1,9
Czy ten wynik jest ok?

Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku, ale i tak troszkę się niepokoję..
13 lata 9 miesiąc temu #75587 przez Asik
ewelina :D wsio okk :) tzw norma wyniku NT jest to 2,5 mm :D wiec u Ciebie jest OK :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu #75588 przez Agusia83
Ewelinka, Asik ma racje....NT jest prawidlowe :laugh: ...dlugosc dzidziusia tez:)
13 lata 9 miesiąc temu #75622 przez Groszek
Agusia śliczne Maleństwo :) gratuluję

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #75625 przez ewelinaa
Ok, wielkie dzięki :)
Uspokoiłyście mnie :)
13 lata 9 miesiąc temu #75667 przez bewipo
Agusia piękna dzidzia i super że badanka rewelacyjnie wyszły :)
13 lata 9 miesiąc temu #75675 przez Pyśkaaaa
Sliczny maluch :)
13 lata 9 miesiąc temu #75781 przez Mała
Agusia cieszę się, że wszystko ok. Super zdjęcia.

Ja idę dziś do lekarza na 17 i jak zwykle się stresuję.
13 lata 9 miesiąc temu #75844 przez fanka
Agusia dziękuję za gratulację, Twój bobas śliczny i najważniejsze, że zdrowy!!! Nie musisz za nic mnie przepraszać,ja jak wróciłam od lekarza to cały poemat tylko na temat swój i mojego maleństwa napisałam. Dla nas- przyszłych mam, szczególnie tych które będą nimi po raz pierwszy wszystkie takie przeżycia są nowe, wspaniałe, ekscytujące i fajnie, że mamy takie miejsce i osoby z którymi możemy się tym podzielić. Szczególnie, że każdą wizytę przeżywamy i się stresujemy, tak jak dziś pisze Mała więc jak już wracamy uskrzydlone dobrymi wiadomościami to trzeba się nimi chwalić. I obyśmy Mamuśki same takie dobre wiadomości mogły tu na forum zostawiać!!!! AMEN :-)
13 lata 9 miesiąc temu #76000 przez madziaska
Agusia piekny dzidziulek :)
13 lata 9 miesiąc temu #76098 przez Mała
Jestem. Dzieciątko jak na tą chwilę silne, serduszko ładnie puka, straszna wiercipięta :laugh:
CRL 41 mm=11 tc+3 d GS(pęcherzyk ciążowy) 68,5 mm= 13 tc
Schudłam 2,5 kg, ciśnienie chyba z wrażenia 140/85. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, już się umówiłam na 14 marca. I tu dobre wieści się kończą. :(
Niestety mam za krótką szyjkę i najchętniej lekarz wysłał by mnie do szpitala, ale ubłagałam. Mam leżeć, nie stresować się i dobrze odżywiać. Tylko jak tu leżeć przy małym dziecku i to do tego niechodzącym :unsure: Masakra jakaś, czy my z mężem to musimy zawsze mieć jakieś zmartwienia :(
13 lata 9 miesiąc temu #76128 przez gosiak
agusia piękny bombelek niech zdrowiutko się rozwija :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #76163 przez bewipo
Mała cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze :) Biedna musisz leżeć, rozumiem, że za bardzo sie nie da, ale jak masz w szpitalu wylądować to lepiej leż ile sie da. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)
A mnie tak maltretuje żołądek, że już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Piję siemie lniane i czasem pomaga, ale dzisiaj to masakra, nie pomaga nic :( I tak mnie na wymioty ciągnie od dwóch dni, mam nadzieję że niedługo będzie lepiej.
13 lata 9 miesiąc temu #76324 przez Pyśkaaaa
Mala mi latwo mowic"wszystko bedzie dobrze" ale wierze ze bedzie dobrze:) musisz zrobic wszystko aby w szpitalu nie wyladaowac i zeby z dzidzia bylo dobrze:) na pewno sobie poradzicie :)

Bewipo mam dokladnie to samo zoladek daje czego bym nie zjadla to mdli... a ponoc powinno przechodzic :( (bynajmniej tak pisza na stronach internetowych)
zycze milej nocki dziewczynki :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka