- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #75844 przez fanka
Agusia dziękuję za gratulację, Twój bobas śliczny i najważniejsze, że zdrowy!!! Nie musisz za nic mnie przepraszać,ja jak wróciłam od lekarza to cały poemat tylko na temat swój i mojego maleństwa napisałam. Dla nas- przyszłych mam, szczególnie tych które będą nimi po raz pierwszy wszystkie takie przeżycia są nowe, wspaniałe, ekscytujące i fajnie, że mamy takie miejsce i osoby z którymi możemy się tym podzielić. Szczególnie, że każdą wizytę przeżywamy i się stresujemy, tak jak dziś pisze Mała więc jak już wracamy uskrzydlone dobrymi wiadomościami to trzeba się nimi chwalić. I obyśmy Mamuśki same takie dobre wiadomości mogły tu na forum zostawiać!!!! AMEN
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #76098 przez Mała
Jestem. Dzieciątko jak na tą chwilę silne, serduszko ładnie puka, straszna wiercipięta
CRL 41 mm=11 tc+3 d GS(pęcherzyk ciążowy) 68,5 mm= 13 tc
Schudłam 2,5 kg, ciśnienie chyba z wrażenia 140/85. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, już się umówiłam na 14 marca. I tu dobre wieści się kończą.
Niestety mam za krótką szyjkę i najchętniej lekarz wysłał by mnie do szpitala, ale ubłagałam. Mam leżeć, nie stresować się i dobrze odżywiać. Tylko jak tu leżeć przy małym dziecku i to do tego niechodzącym Masakra jakaś, czy my z mężem to musimy zawsze mieć jakieś zmartwienia
CRL 41 mm=11 tc+3 d GS(pęcherzyk ciążowy) 68,5 mm= 13 tc
Schudłam 2,5 kg, ciśnienie chyba z wrażenia 140/85. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, już się umówiłam na 14 marca. I tu dobre wieści się kończą.
Niestety mam za krótką szyjkę i najchętniej lekarz wysłał by mnie do szpitala, ale ubłagałam. Mam leżeć, nie stresować się i dobrze odżywiać. Tylko jak tu leżeć przy małym dziecku i to do tego niechodzącym Masakra jakaś, czy my z mężem to musimy zawsze mieć jakieś zmartwienia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #76163 przez bewipo
Mała cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze Biedna musisz leżeć, rozumiem, że za bardzo sie nie da, ale jak masz w szpitalu wylądować to lepiej leż ile sie da. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
A mnie tak maltretuje żołądek, że już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Piję siemie lniane i czasem pomaga, ale dzisiaj to masakra, nie pomaga nic I tak mnie na wymioty ciągnie od dwóch dni, mam nadzieję że niedługo będzie lepiej.
A mnie tak maltretuje żołądek, że już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Piję siemie lniane i czasem pomaga, ale dzisiaj to masakra, nie pomaga nic I tak mnie na wymioty ciągnie od dwóch dni, mam nadzieję że niedługo będzie lepiej.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #76324 przez Pyśkaaaa
Mala mi latwo mowic"wszystko bedzie dobrze" ale wierze ze bedzie dobrze:) musisz zrobic wszystko aby w szpitalu nie wyladaowac i zeby z dzidzia bylo dobrze:) na pewno sobie poradzicie
Bewipo mam dokladnie to samo zoladek daje czego bym nie zjadla to mdli... a ponoc powinno przechodzic (bynajmniej tak pisza na stronach internetowych)
zycze milej nocki dziewczynki :*
Bewipo mam dokladnie to samo zoladek daje czego bym nie zjadla to mdli... a ponoc powinno przechodzic (bynajmniej tak pisza na stronach internetowych)
zycze milej nocki dziewczynki :*
Moderatorzy: ilona